Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POLLELUM

co lubicie jesc? przepisy dla mamus..zdrowe ..niskokalorycznewszystkie na jaki

Polecane posty

Gość POLLELUM

Hej :) Siedzialam przy jakism temacie ..i pomyslalam..kazdy z nas lubi jesc..mniej ..bardziej..a moze mozemy sie podzielic przepisami..pomyslami..pogadac po prostu o jedzeniu i jezeli ktos ma ochote o stu innych rzeczach..takie babskie plotuszki:)) Ja uwielbiam wszystko zwiazane z owocami i warzywami...np melonowe kulki z cukrem pudrem...albo avocado(bardzo zdrowe) posypane cukrem.., bananowy koktajl z yogurtem i mlekiem i vaniliowym cukrem, truskawkowy..z jakichkolwiek owocow..plus cukier smakowy..pieczone babay..szybkie pyszne z cynamonem...zupe z dyni..zupe z dyni i z mleka...ciasto marchwiowe z orzechami...ach tak sobie siedze i mysle co by teraz zjesc...nie jestem kucharka..nie mam talentu do gotowania..ale z warzywami i owocami zawsze chce mi sie eksperymentowac.. Dzis wieczorem bedzie losos z puszki..plus ogorki kiszone pokrojone w male kawaleczki z odrobina majonezu dla smaku..pycha polecam na cieplych toscikach albo grzankach.. Jezeli spodoba wam sie temat..to mozemy nawet stworzyc mini ksiazke z przyprawami w kafeteriiii. Buziaki dla wszystkich bardzo mile:)

Musisz wprowadzić przepisy niskokaloryczne i beztłuszczowe. Pomoże Ci w tym specjalne urządzenie. Jest dołączona książka z mnóstwem przepisów. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco.

Gość gość
Uwielbiam ryby i krewetki Uwielbiam wszystko co nie jest slodkie i wszystko co zawiera papryczke chili