Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chochelka

Vic08, Niedopieszczony, bratnia, czytaczek, tancerka CO temat roboczy

Polecane posty

dobra niedopieszczony pomijajac ten kurs tanca opedzam sie od facetow od jakiegos czasu bo mi tak zajebiscie jest samej, ze szok. moge sie rozwijac. i nikt mnie nie ogranicza.

viki - aż tak ostro może nie będzie ;) cholera czasami sie wkurzam, że macie taka latwość zbajerzyć faceta swoim tańcem ... grrr ten wdziek i sexapil, chyba najbardziej poza lóżkiem oczywiście, z Was wtedy emanuje :)

Gość czytaczka
powiedzcie mi co to za wynalazek Kawa z cytrynka? rozumiem to jakiś mix kawki z herbatką cytrynowa? Juz..chyba wolał bym wypic Piwo z cytrynka...jak niedopieszczony!

czytaczko to taki myk na kaca - parzysz kawę i wciskasz cytrynę jak do herbaty ;-) Rewelka :-D Chociaz osobiście wolę cocacolkę ;-) Niedopieszczony przykłady: Sexmisja :-Dgorrrąca 🖐️

powiedzcie mi co to za wynalazek Kawa z cytrynka? rozumiem to jakiś mix kawki z herbatką cytrynowa? Juz..chyba wolał bym wypic Piwo z cytrynka...jak niedopieszczony!

satysfakcje daje mi opedzanie sie? satysfakcje to mi dac moze boski sex, boskie zgranie sie w tancu, super trening:P wiesz po pewnym czasie tylko irytuje. wole facetow na poziomie. jak na razie znam jednego. ale jest z krakowa. najlepsze ze znam od wielu lat, a jak sie odkrylismy to jasna cholera on musial sie do kraka wyprowadzic akurat rok wczesniej. no i gdzie tu sprawiedliwosc? gdzie? :P

wszytko przez ten brak Kawki z ranka...zamieszanie z nickiem... Ktoś juz nastawił ekpresss???

a co do tanca, to dla mnie to czasami jest gra wstepna, kocham taniec. zawsze mialam problem z partnerem ktory mi moze dorownac, ale skromna jestem haha. dorownac chociaz pasją tanca. i nie jeste gejem :-D moj byly tak mial, jeden z nielicznych jego plusow:-D a co do prowokacji tancem, cos w tym jest, ostatnio na bibie 1. jedna laska zaczela udawac lesbe i mnie podrywac bo myslala ze sie przystawiam do jej kolesia, a ja tylko sobie ekspresyjnie w jego poblizu tanczylam, nawet go nie zauwazajac, bo taniec mnie zawsze tak pochlania. 2.takich przypadkow bylo kilka, ja nie wiem co Ci kolesie sobie mysla, ze swiat sie kreci wokolo nich czy co?? 3.dowiedzialam sie ze bosko tancze, i jestem super sexy i ponetna, i pod koniec biby jak tanczylam juz tylko ja i moja kobieta, to dwoch kolesi zostalo tylko po to by nas podziwiac haha.

niedopieszczony wiem ze facet na poziomie to tez facet, ale dl amnie facet to nie tylko cialo i sex, ale i umysl, osobowosc:P boski fascynujacy. a Ci go nie maja.

niedopieszczony a skad Ty wiesz? szczegolow nie mowimy glosno:P tak jak zeby dzieci byly nie trzeba meza, tak zeby sex byl nie trzeba faceta?:P

kopernik była kobietą! niedopieszczony czy ty znaka zapytania nie widzisz? 2 moje posty wyzej na koncu? to nie teoria. ale PYTANIE:P

ustosunkuj sie na nie, a potem na tak, aby pokazac ze jestes elastyczny i lubisz zmiany.. pozycji :-D

A może Skłodowska-Curie też była kobietą ? a Wy znowu o stosunkach, i znów niedopieszczony zaczął ... :-P czy można stąd zadzwonić na miasto ? Małżonka się niepokoi ...;-)

Chochelka a wlasnie, tutaj caly czas o sexie, w pokoju obok tylko czeka na moj slaby dzien ... kac, wspomniania z goracych tancow ... ludzie ja przez Was zfiksuje :D

Riplej riplej, no nie dały z tego ripleju ;-) Liga Chroni, Liga Radzi Liga Nigdy Cię Nie Zdradzi !!! :-D

Ja cię na rączkach nosiłem. I po pupci klepałem. Jadwiniu! Proszę natychmiast wypuścić tatusia i przeprosić ! i tak powinno sie kobiety traktowac:P

Nie no vic spoko, no nie róbcie z nas pederastów :-) Niedopieszczony, dobrze że grudzień - szybciej się zima skończy :-D

a co to ma do rzeczy? chcesz nas ochlodzic?:P my zbyt gorrrące jestesmy :-D stopimy kazdy lod, chociazby tancem:-D