Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chochelka

Vic08, Niedopieszczony, bratnia, czytaczek, tancerka CO temat roboczy

Polecane posty

Gość altera natura
Ciągnik, kupiłem czarny ciągnik Kupiłem czarny ciągnik Kupiłem czarny ciągnik Kupiłem czarny ciągnik Kupiłem czarny ciągnik Kupiłem czarny... Alufelgi, ciemne szyby Zawsze chciałem mieć takie coś Właśnie po to, by wozić ją Zawsze chciałem mieć takie coś Właśnie po to, by wozić ją Czterysta, pojemność dwa czterysta Pojemność dwa czterysta Pojemność dwa czterysta Pojemność dwa czterysta Pojemność dwa czterysta Pojemność dwa czterysta Pojemność dwa czterysta Pojemność dwa.... Siedem jeden ma do setki Nie jest to zwykły Ursus bo ma skórę i komputer Klimatyzę serwo wiatrak szyber kółko z futer Piskacz piszczy aż oponki się topią A ty miła sprawdź czy masz dobrego kopa Zabiorę cię do siebie Zabiorę cię do siebie Zabiorę cię do siebie biorę cię do siebie I w oborze obok niego

Gość elter_ego
nie przestaję się zachwycać,:Djak mnie weźmiesz do tego czarnego ciągnika nie ursusa co ma kółka z futer,to nie musisz śpiewać serenad pod miom oknem, jestes o dwa nieba lepszy od Abelarda:P

Gość altera natura
Abelard.... zabolało... w okolicach dolno przednich... Kobieta modliszka :-)

Gość elter_ego
więc znasz:) zobacz kiedy to było, teraz nie ma takch par ehhh moze dlatego, że imię pochodzi od pszczoły francuskiej a pszczółki jak wiesz, mogą tylko raz;) nie, koniec jaj, dla mnie to najpiękniejsza historia miłosna :)

Gość altera natura
to, BEZ JAJ, piękna historia. ale tylko z kobiecego punktu widzenia. :-)

🖐️ Panowie, Witam Panie 👄 w ten piekny grudniowy poranek :p [_D [_D [_D [_D [_D [_D dla wszystkich ;) Chochla zajrzyj na maila ;)

Welcome!! Bratnia: jak piękny grudniowy poranek? Leje, wieje, błoto....moze sie wypogodzi na weeknd...??? ;) for all!

cześć bratnia i czytaczek. rzeczywiście piekny poranek. chochlik - dzieki za foty - powiększasz mi kolekcję - zacznę chyba sprzedawać! buhahahaha!!!

co nazekasz, u mnie swiezy sniezek ;) malo wieje i jest ladnie ;) jak czlowiek wypoczety, wyspany, nar...any to i humor dopisuje :P

Gość adelajda1945
🖐️

brakuje słów! nie do opowiedzenia! ale przecież ty nie wierzysz w zadne moje słowo...

wszystkim :D:D:D primi 😘😘😘 Kocie jestem wykończona... ale szczęśliwa...... ledwie zdążyłam do pracy - D za D teraz leci mmmm....to było... nie wiem co powiedzieć:D:D:D

chochlik - ale za twoje dają dużo kasy! chyba się skuszę... gorrrąca jak dotarłaś suczko? bałem się...tak to było nie do opisania...👄👄👄

przysypiam.... nie mam mleka... a jak nie mam mleka to się nie napiję kawy:O co robić? udoić?

pene 😘 siostro 😘;) primi za trochę za późno wstaliśmy - cisnęłam na złamanie karku, choć było max ślisko i zdążyłam do pracy:) wspomnienia nocy dodawały mi skrzydeł....😘😘😘

hi kogo nie widziałam:) etam wierzę nie wierze poczytać mogę:P buziaki mówią same za siebie;) pene proszę dla Ciebie 1k+2m - spienione, gorące:P

och.... dzięki... wypiję i znikam:) życzę wszystkim miłego dnia! wspaniale że już piątek:D 🖐️