Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nigdy

Dziewczyny która sie przejechala na zwiazku z mlodszym?

Polecane posty

Gość juz nigdy

Własnie tak jak w temacie ?Macie jakies przukre doswiadczenia? Ja bylam z mlodszym facetem od siebie o 10 lat .Zwiazek trwał 3 lata nie wytrzymalam jego braku odpowiedzialnosc ,dziecinady i braku odpowiedzialnosci . A jak było u was?

Gość juz nigdy
halo???

Gość a co to kogo...
byłaś nie jesteś, czym tu się chwalic? :O

Gość juz nigdy
ale,jestescie :( chcialam pogadac a tu krzyki;)

bylam z facetem mlodszym o 2 lata,niby nie wiele...a jednak... Dlaczego sie rozstalismy? bo on chcial się bawić,był nieodpowiedzialny i niedojrzały,chcociaż wczesniej inaczej to wygladalo i było.... Jak jest efekt....Bo si.e facetów,boje się zaufac,bo je się angażować....Rana jest jeszcze w sercu choć mineło poł roku

moj ex związał sie ze starsza od siebie kobieta. efekt jest taki, ze zdradza ja z kazda napotkana malolata. ona oczywiscie nic nie wie; ufa mu bezgranicznie. a ten kretyn tylko patrzy, ktora sobie przygruchac. zal mi okropnie jego dziewczyny, bo jest bardzo sympatyczna i mila osoba. wlasciwie trudno powiedziec, czy w tym wypadku to wina sameg faceta, czy tego ze jest gowniarzem, ktory zwiazal sie z kobieta starsza o pare lat. pozdrawiam 🌻

Gość cl
piękna squaw - a ile ów "kretyn" ma lat ?

Gość jeje
własnie dlatego ja jednak wole dojrzałych facetów dla mnie nawet mój mąż (33 lata) to jednak nadal mały chłopiec brrrr zero odpowiedzialnosci...mężczyzni dojrzewają tak koło 40...Pozdrawiam 40latków to większosc faceci z klasą ;)

Gość do już nigdy
ja związałam się z facetem też o 10 lat młodszy, było podobie,rozstaliśmy się ale....niestety znowu się zeszliśmy.Dzisiaj jest podobnie,brak odpowiedzialności,równowagi emocjonalnej itp..Musisz wytłumaczyć sobie że skoro jesteś tyle starsz to niestety nie czego wymagać.Albo to zaakceptujesz albo nici ze związku,trzeba nad tym pracować,mój pracuje i troszeczke,tyci,tyci się zmienia. Po rozstaniu dziś już obydwoje wiemy że nie potrafimy żyć bez siebie.Oczywiście też się boje że kiedyś przestanę być dla niego dość atrakcyjna i odejdzie do młodszej ale czy można to przewidzieć?

to smutne, ze kobiety musza czekac na to, az facet dojrzeje emocjonalnie do zwiazku. czy to naprawde oznacza, ze 20latka powinna sie wiazac z czlowiekiem przynajmniej 10 lat starszym?

Gość favor
młodzi tylko do seksu się nadają więc kobieta, która się z młodszym wiąże na jego stalowego kutaska leci

Gość nie oznacza
to że powinnyśmy wiązać się ze starszymi facetami. W ziązkach bywa różnie,zależy to też od charakterów i temperamentu, ja cieszę się że mam 10 lat młodszego faceta.Naprawdę daje mi miłośc,poczucie wartości,czuję się piękna,młoda kochana.Sex też jest super.Ważne aby obydwie strony chciały i oczekiwały tego samego.Wtedy będzie dobrze.

Gość juz nigdy
up up

Gość wypowiadajcie sie
do gory

jestem z facetem młodszym ode mnie o 6 lat.Jest wspaniałym facetem,bardzo opiekuńczym i troskliwym.Czasami oczywiście dają się we znaki jego młodzieńcze \'zachowania\" ale przynajmiej do tej pory udało nam sie wszystko sobie wyjasnić.Jestem starsza więc na pewne sprawy patrzę trochę inaczej i wiem że wielu rzeczy on sie ode mnie uczy. Zawsze sobie tłumaczymy na spokojnie (oczywiście jak miną nerwy co nie zawsze jest takie proste) pewne niejasności i mysle że na tym to polega. Zawsze mi później dziękuje że zwróciłam mu na cos uwagę,bo wiadomo że ja troszkę więcej wiem o życiu z racji swoich lat. A przeciez związek polega na tym żeby uczyć się życia razem..Ja uwazam że zawsze można sie dogadać jesli obie strony tego bardzo pragną. A wiem że on bardzo chce żeby wszystko było dobrze między nami i naprawde stara się zmienić wiele. Najlepsze że mu sie to udaje..;-))

Gość u mnie
jest odwrotnie, to on boi się że odejde,bo jestem jego wilką miłością,nauczycielką,przyjaciółką i doświadczoną kochanką.

Gość Anulinda19
moj jest starszy o 3 lata ja mam 19 (wiem malolata) a on 22 i co? jest taki powazny, rozwazny ale to co ostatnio robi to...nawet gowniarzem go nie mozna nazwac bo za ładne słowo :P :*:*:*:*:* my love

Gość ja a nie ty.
mialam 16 on 23 jak sie poznaliśmy. No i nie byliśmy razem.bo c? by byl niedojarzaly! teraz mam 17 a moj najlepszy kumpel (tylko kumpel) 16, ale jak widze jak on traktuje dziwczyny to pozazdrościć. przyklady skrajne ale realne.

moj facet raczej nie boi się że odejdę.Bo on naprawdę stara się zby wszystko między nami było dobrze.Jest zazdrośnikiem,na szczęście nie zaborczym,wiem że mnie kocha nad życie i czujemy ze jestesmy jedna duszą.Nie boję się że mnie zostawi dla młodszej,bo imponuje mu moja osobowość.Chociaz z facetami czy to młodsi czy starsi i tak nigdy nic nie wiadomo..;-)

Gość little myy
zjebane jestescie i tyle - pedofilki rabane.. i sie jeszcze dziwia ze facet w rezultacie odchodzi... zalosne!!! mlodzi faceci chca sie bawic a nie ogladac wieczorami "zbuntowanego aniola" i sluchac kretynozmow-aluzji z zycia zameznych i dzieciatych kolezaneczek...

Gość w gore do gory

Gość a ja powiem tak.
mój jest 3 lata młodszy. jak do tej pory nie mogę na niego narzekac, zresztą, jak facet jest niedojrzaływ wieku 22-24 lat, to juz na pewno nie dojrzeje wcale. a że mnie dla młodszej zostawi? tego akurat może bać sie każda kobieta, i ta co ma pratnera równolatka, starszego czy młodszego. bo kobiety młodsze i atrakcyjnieszje na swój od nas zawsze będą. i jak fecatowi się zachce innej, to nie będzie miało znaczenia, czy młodszy on jest, czy starszy.

Gość Myszorkowa
Ja jestem od pół roku ze wspaniałym człowiekiem, który jest o 7 lat ode mnie młodzy. Z poczatku bałam się tego, ale wpadłam jak śliwka w kompot. Bałam się, ale był przy mnie w ciężkich chwilach i jest dojrzałym mężczyzną, czasami myslę, ze bardziej niż ja. Nie wolno bac się uczuć. Mam nadzieję, ze tak bedzie zawsze miedzy nami i ufam, że szczęście nie zalezy od wieku, choc czasem mam takie myśli, że gdy ja będę 60 - letnią babcią, on - 53 - letnim przystojnym mężczyzną...

Gość no tak ale w wieku 53 lat
rzadko ktory już może :)

ja tez uwazam że jezeli facet bedzie chciał zostawic to zrobi to. I nie będzie patrzył tylko na wiek tej osoby.I tak naprawdę może to zrobić ktos starszy od nas i młodszy...bo w przypadku facetów to nie ma żadneho znaczenia.Najważniejsze to budować wiezi miedzy sobą, dzielic sie swoimi sprawami, problemami i radościami.Opowiadac o marzeniach,planach i cieszyć się zyciem .a ten kto napisał że młodsi faceci wolą sie bawić niz oglądac seriale, chyba nie wie że ludzie sa różni i nie każdego interesuja tylko imprezy. Aja seriali i tak nie oglądam....

Dziewczyny przecież nie o wiek w tym wszystkim chodzi. Najważniejsze czy mamy we dwoje jakąś wspólną pasję oprócz seksu, zarabiania kasy i spożywania posiłków.

Gość juz nigdy
up up

Byłam z mężczyzną 21 lat młodszym. Nam się nie udało, ale to naprawdę nic nie znaczy. każda para jest inna. I nie radź się nikogo. Rób to co Tobie i twojemu chłopakowi dyktuje serce. Słuchaj Jego i siebie. Nikogo więcej. Trzymam kciuki. A różnica wieku przy mojej to drobiazg :)

jak chcesz poczytać o mojej historii, to kiedyś uruchomiłam topik On jest dużo młodszy ode mnie. Ostatni wpis 21.11. tam podałam większą różnicę lat, by uzyskać ostrzejsze wypowiedzi. pozdrawiam