Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnaaa

SAMOTNI CZY TEZ TAK MACIE?????

Polecane posty

Gość samotnaaa

Czy tez macie doła w okresie przedświątecznym?? Ja jestem sama, nie mam chłopaka, mam 25 lat. Zbliżają się świeta i teraz najbardziej odczuwam swoją samotność. Koleżanki własnie planują sylwestra ze swoimi facectami, a ja sama nie mam z kim:( A on coraz bardziej sie zbliża i zbliża, a ja nie mam kompletnie zadnych planów i nic sie nie zapowiada. Wszyscy wokoło pytają jak plany na sylwka.... i jakos nikt nie pomysli o swojej samotnej koleżance:(

Tak... Sylwester to najgorszy dzień dla samotnych... nawet telewizji nie da się oglądać, bo co chwilę pokazują jakieś tańczące, przytulone pary... ;(

Ja jeszcze nie mam ale moze bede miała doła tyz jestem samotnym singlem :P :P

Gość samotnaaa
Nie wiem czy dziwnych. Po prsotu kazda kolezanka idzie ze swoim facetam na inną zabawe/bal. Nie bedzie imprez domowych. A nie usmiecha mi sie iść z jakąś parką.

no ba! to dlaczego nie zmieniasz swego zycia? dlaczego nie jestes aktywna? mam propozycje: zalap sie na kurs tanca! tylko sie spiesz, bo juz grudzien i ostatnie tegoroczne zapisy wkrotce sie skoncza! powodzenia:)

Gość samotnaaa
U nas nic takiego nie ma. A jesli juz to dla dzieci z podstawówki. Łatwo mówić, bądż aktywna.... ja mieszkam w małym mistaeczku gdzie nic sie nie dzieje

Gość Ania-sss
Samotnaaa a skąd jesteś?-kesli oczywiście można wiedzieć. Ja też jestem sama i nie lubię Sylwestra, ciągłego pytania gdzie idziesz.Przyrzekłam sobie nic na siłę w domu też może być miło. Pozdrowienia Ania.

Gość samotnaaa
No wiłasnie.... te pytania dokąd ide na Sylwestra sa najgorsze. Dolny Śląsk

Gość Ania-sss
Szkoda, ja świętokrzyskie. Ale głowa do góry.Pozdrowionka

a ja jade w góry , mam przecudowne towarzystwo sa to w zasadzie 90 % pary ale i tak jest zawsze swietna zabawa , choc powiem szczeze ....dosc mam sylwetrów bez drugiej połówki

Gość dziamotka
wiesz samotność jest czymść co można bardzo szybko zastąpić ludzie samotni chcą być komus potrzebni bo sami potrzebuja kogoś. są bardzo uczuciowi i boja sie rozczarowania. chcą kochać i być kochani ale nie zawsze potrafią wyrażać emocje gdyż boją sie że ktoś ich skrzywdzi i będzie jeszcze gorzej. nie przejmuj sie samotnościa gdyż nie jest w życiu najgorszą rzecza która cie spotkała potrafi ranić i to bardzo bo sama nie raz sie przekonałam ale ja żyję nadzieją że kiedys nie będe sama może nie jutro, może nie za tydzień, miesiąc, czy rok ale będe szczęśliwa i tobie radze to samo. skup sie na tym co masz nad pracą czy szkołą czy czymś innym z całych sił skup sie na tym a z czasm samotność minie i zastąpi ją ktoś kto będzie w tedy dla ciebie całym światem i ty dla niego również. życze jak najmniejszej ilości samotnych dni....;)