Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darex

Pierwszy raz dziewczyny a Jej psychika po pierwszym razie

Polecane posty

Gość Darex

Dziewczyny chciałbym się Was zapytać co zmienił w Waszej psychice pierwszy stosunek seksualny? Pytam poważnie. Stałyście się może bardziej pewne siebie, bardziej niedostępne jeśli chodzi o zdobywanie przez facetów, czy to była kwestia tylko symboliczna? U swojej koleżanki stwierdziłem że po pierwszym Jej razie jest jakaś taka naburmuszona od tego faktu.

Gość a to Ty rozdziewiczyłeś
tą "koleżankę";) może liczyła na coś więcej niż koleżeństwo!:P sam pierwszy raz niewiele zmienia...ale rozpoczęcie regularnego życia seksualnego zmienia i to bardzo wiele

Gość josh
nie ja, a co to zmienia u dziewczyny?

A pytałeś ją czy ma ochotę i dlaczego ma zły chumor, może warto z nią o tym porozmawiać a nie z innymi? Nie zastanawiałeś się nad tym?

Może coś było nie tak? Może się zawiodła że miało być tak pięknie, a było jak zawsze. Po prostu spytaj ją, porozmawiaj z nią. Hmm, ja tam nie pamiętam,żeby mnie mój pierwszy raz jakoś szczególnie wzruszył. CHyba byłam zdziwiona, że tak jakoś szybko i krótko ;)

Gość Powiem tobie prawdę
ze moj pierwszy raz z mężem dla mnie był cucowny, chociaż mu tak do końca super nie wyszło (wiem , że ten pierwszy raz dla niego to też był stres, chcial az tak dobrze ...), ale drugi i ... było super. Chciłlam się kochać z nim bez przerwy :-D Jesteśmy po ślubie ponad 30 lat, jeżeli chodzi o sex jest super, a mój mąż juz po 50 :-D ma zawsze ochotę na sex o każdej porze dnia i nocy :-D

Gość mirabelka1978

Gość artycha
Jesli to przeżywa z facetem którego kocha i chce to zrobić na prawde...to czuje sie super.....i na drugi wygladalam 200x ladniej choc itak jestem ladna:))). Ale nie moze tego zrobic pod jakąkolwiek presja....nawet swoja....

Gość zerow wpływu
0

Gość niuńka niuń
ja po pierwszym razie stalam sie bardziej nieufna wobec facetow. Bo juz wiem, ze dla kobiety akt seksualny znaczy duzo, wklada w to wicej emocjo niz facet, ktory zaraz po moze wstac i powiedziec "na razie"