Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do kobitek

ból podbrzusza

Polecane posty

Gość pytanie do kobitek

Mam pytanie czy po owulacji nadal boli Was podbrzusze ? Minęło kilka dni od owulacji (tzn.nie ma już śluzu owulacyjnego) a mnie nadal boli podbrzusze tak jakby się "coś" w środku rozciągało.Czy to jest normalne ? Czy któraś z Was tak ma ? Jeśli mi nie przejdzie do jutra to wybiore się do lekarza.Chciałam jednak zapytać czy to mogą być już bóle przedmiesiączkowe -dodam,że takie mam zwykle tydzeń przed miesiączką a nie od owulacji.

Gość *-*
ja tak miewam, poza tym owulacja czasem tez nie przebiega dokladnie w srodku cyklu.

Gość pytanie do kobitek
Dzięki uspokoiłaś mnie -bałam się ,że coś się dzieje nie tak.A czy Ty wtedy masz jeszcze śluz owulacyjny czy już nie?

Gość *-*
wiesz, to jest bardzo dziwna sprawa, bo ja czase w ogole nie widzę tego śluzu. A co do tej "ruchomej" owulacji - to istnienie mego dziecka tylko potwierdza tę teorię.

Gość pytanie do kobitek
No właśnie dziecka:)A czy miałaś może takie bóle na początku ciąży?Ja sama nie wiem co mi jest nigdy nie miałam takich bólów .Przepraszam ,że Cię tak męczę ,ale tylko Ty byłaś tak miła ,żeby mi odpowiedzieć.

Gość *-*
W tej bardzo bardzo wczesnej ciąży cały czas czułam się jak przed okresem, czyli napompowana, ociężała i z napięciem w podbrzuszu. MAm nadzieję, że jeśli jesteś w ciąży, to się ucieszysz - ja w każdym bądź razie życze tego każdej kobiecie.

Gość pytanie do kobitek
Szczerze mówiąc nie planowałam jeszcze dzidzi,ale jakbym mogła się nie ucieszyć.Napewno się ucieszę ,choć wątpie czy to jest ciąża.Właśnie ja też czuję to napięcie w brzuchu i nawet jestem taka trochę jakby spuchnięta ,ale myślałam ,że to owulacja. Niebawem się wszystko wyjaśni:)Dziękuję Ci za pomoc!!!

Gość *-*
Nie ma za co, trzymam kciuki. Moje też nie było planowane i dzieki Bogu, bo czasem człowiek właśnie planuje i np. nic nie wychodzi. Pozdrawiam!!!

Gość pytanie do kobitek
up up u p podnoszę może jeszcze któraś z Was się wypowie....

Gość Talka89
Ja też właśnie mam taki ból od 3 dni.. ciągle jakoś tak mnie kłuje, jakieś skurcze łapia.. jakbym miała jutro dostać okres.. cykle mam 27-dniowe, teraz jestem w 16 dniu, czyli mogłaby to być owulacja.. i pewnie to bardzo prawdopodobne, z chłopakiem kochałam się od 8 do 11 dnia cyklu bez zabezpieczenia.. i zastanawiam się właśnie czy ten ból to może być zagnieżdżenie, czy jednak zwykły ból owulacyjny, którego do tej pory nie miałam..