Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalna porażka

Niezrozumienie

Polecane posty

Gość totalna porażka

Wiec jest tak... On mnie 2 razy oklamal, spotkal sie z dziewczynami z nety, odwolala ze mna spotkanie oklamal ze musi robic cos innego. (nie mowie o zdradzie) Mowi ze ja bylam tak chorobliwie zazdrosna ze zrobil to, moze na zlosc z ciekawosci, dla naszego dobra, dla mojego zataił ten fakt, poweidizla mi po spotkaniu dopiero. Bardzo cierpialam bo nie ejstesm az tak glupia, wiedizlam ze odmoil spotkania bo wolal sie spotkac z inną. To tak cholernie bolało. A pozniej trudno zaufac, naprawde trudno, ja sie staram, mowilam ze nie chce byc zazdrosna, on sie stara ja tez. Ale on znow zaczał klikac z innymi i mowi mi normalnie ze chce sie z nimi spotkac, a ja juz nie wytrzymuje, dla mnie to katusze. Jakos jak spotyka sie normalnie z kolezankami nie przeszkadza mi to ale przeszkadza jak umawia sie na spotkanie z dziewczyną z netu + do tego ja mu powiedizlm OK jak bedziesz mowil ze masz dziewczyne, a on nie bo wtedy relacje miedzy nimi sie popsuje. Mowi mi ze cos ze mna jest nie tak ;( wiec ja nie wiem, moze faktycznie tak jak on mowi, zamykam go w klatce? prosze o wasze odpowiedzi, powazne prosto z mostu jak sądzicie wytlumaczcie mi ejgo tok myslenia PROSZE

sprzedaj mu solidnego, mocnego i soczystego kopa w sam srodek jego swinskiej dupy. to moja rada. nie kocha cie i tyle. jezeli umawia sie przez net, to znaczy ze czegos tam szuka. tym bardziej ze nie przyznaje sie do Ciebie. to jest upokarzajace dla Ciebie, a Ty chcesz jeszcze wine brac na siebie? dziewczyno!!!nie zartuj!!!rzuc go w cholere i poszukaj kogos, kto bedzie Cie docenial. Powodzenia

Gość totalna porażka
ale ja go kocham nadzycie!! on nie szuka sexu w necie, pislam ze nie o zdrady chodzi, poprostu nowch znajomosci kolezanek itp, moze jakis facet sie wypowie?

Gość Sebastian II
Wyliż mu buty

dziewczyno otwórz oczy ? Gdyby szukał \"koleżanek\", i nie miał innych zamiarów to mówiłby o Tobie !!!! A on się nie przyznaje...i Ty to akceptujesz? acha..bo psuje to jego relacje z nimi..buchacha...a nie pomyślałaś, że wasze relacje to psuje tym bardziej ? Jemu wcale na Tobie nie zależy..!!! otwórz oczy, bo niedlugo on Ci powie, ze idzie do łózka z inną ..a Ty sie zgodzisz..!!

Gość totalna porażka
ok, dobrze ale teraz pytanie do par macie cos przeciwko aby wasz partner spotylak sie tak o z kims z netu?

Gość na listość boską dziewczyno
"do tego ja mu powiedizlm OK jak bedziesz mowil ze masz dziewczyne, a on nie bo wtedy relacje miedzy nimi sie popsuje. Mowi mi ze cos ze mna jest nie tak ;(" koleś Ci się śmieje prosto w twarz!!! nie wstyd Ci że pozwalasz na coś takiego?

Gość totalna porażka
mowi ze cos zemna nie tak ze nie pozwalm mu sie spotykac z dziewczynami, ze to zupelnie normalne TAK ale ja sobie nie zycze spotkan z dziewczynami z netu bo mnie zranil, czy ja nie mam prawa? chodzi mi po postrzeganie meskiej czesci, jak oni na to patrzą o tym nie mowieniu ze ma dziewczyne to bez komentarza ;/

Gość mnie tez to wk---wia
jak partner/ka kocha i zalezy mu/jej na drugiej połowie to w ogóle nie szuka znajomości w necie. a już na pewno nie chce ich kontynuować w realu. to jest chore :o po co szukać gdzie indziej, jak ma sie już przy boku kogoś, kogo się kocha? dziewczyno, przecież on ma Cię w głęboikm poważaniu, jesteś takim "stanem przejściowym", a nuż coś lepszego mu się trafi, ale zanim to się stanie, ma Ciebie. posłuchaj wczesnijeszych rad i kopnij go w tyłek, i to mocno. nie on jedne na tym świecie.

Gość Obojetnie jak on
nie bedzie odkrecal kota ogonem to jednak szuka...to ze sie nie chce przyznac do Ciebie to juz nawet wiadomo czego szuka....moj eks maz tez szukal koleaznek na necie, oczywiscie piszac kazdej jak to on mnie kocha....dzisiaj jest z inna i maja dziecko...wiec...

Gość totalna porażka
szuka innej? ale on ejst naprawde cudownym czlowiekiem, jestem z nim w zwiazku juz od roku, jezeli chodzi o klotnie to wlasnie tylko taki mamy problem, kocha mnie to widac, dba, lata jak kolo jajka. Dlatego trudno mi zrozumiem jego postepowanie. Ja czuje jego milosc, otacza mnei nią z kazdej strony jak tylko moze, jazeli by mnie nie kochal nie staralby sie tak, nie jezdzil nic nic nic. Nie ejst typem faceta, ktory jest z dziewczyna dla sexu. on mnie naprawde kocha ALE CHOLERA skoro tak kocha to dlaczego co takiego robi ja juz nei wiem miesza mi sie i dlatego chcialm uslyszec to od inych facetow

Gość totalna porażka
no fuck ;( tamta wpiska to mnie potrącila dosłownie

Gość Obojetnie jak on
wcale nie mowie ze u Ciebie jest tak samo...pisze tylko jak bylo u mnie...dzisiaj moj eks zrozumial dlaczego tak sie zachowywal, kochal mnie, ale bardziej jak siostre anizeli kobiete....szukal kobiety...

Nikt Ci nie może pomóc na tym forum, ani na żadnym innym... Takie decyzje powinny być głęboko przemyslane, to kwestia tego, czy zdecydujesz się wchodzić w ryzykowny związek i zaakceptujesz to ryzyko, wkalkulujesz w związek, czy uznacz to za zbyt trudne i odejdziesz. Istnieją chyba ttlko te 2 możliwości. W pozostałych będziesz cierpieć. Weź odpowoedzialność za własną decyzję, nie trwaj w prózni.

Gość netowiec
totalna!!!ty niedlugo bedziesz , a zreszta ty naprawde tu zrobilas topik zeby sie posmiac z ludzi co ci radza???jak sie uparlas ze on tak cie kocha to jakiego h....chcesz od facetow?? jakiej rady????przeciez nawet zlotej ty nie posluchasz zegnam i olej go poki nie jest za pozno

Gość mnie tez to wk---wia
kobieta czy meżczyzna, jak kocha, to nie szuka przygód gdzie indziej :o dla mnie, jkaby mój facet zaczął się tak zachjowywać, to by znaczyło tylko jedno. ale Ty tego nie chcesz widzieć, skoro on taki cudowny i w ogóle, to czemu szuka nowych wrażeń z nowymi koleżankami (a co, starych znajomych nie ma?) i do tego jeszce je bajeruje, ze jest sam? przemyśl to sobie dokładnie i sama sobie odpowiedz :o

w takim razie twoj topic tutaj jest nieporozumieniem, nie wiem czy zauwazylas (a jak nie to przeczytaj) kafeteria.pl to strona dla kobiet.faceci to mniejszosc tutaj.a ty szukasz opinii wlasnie facetow... no ale jezeli pozwalasz swojemu facetowi na spotkania z dziewczynami z netu, to juz mnie nic nie zaskoczy. swoja droga, jak myslisz w jakim celu te dziewczyny sie z nim spotykaja? i jak myslisz, gdy pojdzie w koncu na jakies spotkanie, na ktorym pozna dziewczyne w absolutnie swoim typie to czy bedzie sie opieral?????az tak naiwna jestes???? i jeszcze jedno - gdyby cie kochal to by cie nie ranil - proste. a on przeciez wie, ze tymi ekscesami na necie robi ci przykrosc.

Gość totalna porażka
czy ja wiem, na forum erotycznym jest nawet duzo tych facetow ale raczej nei zaglądają tutaj ;/

Gość ziobro
nie rozumiecie facetów, jeśli kocha to nie znaczy, że nie będzie zadawał sie z innymi dziewczynami. A wy dziewczyny nie ogladacie sie czasem za innym na ulicy kochając swojego faceta bardzo mocno?? nie gadacie z nowo poznanymi facetami?

Gość totalna porażka
ok ziobro!! ale on sklamal?! nie przyznaje sie do mnie HALO

Gość Tez tak moze byc
ziobro, moj tez mnie kochal, znalazl kobiete, nie ma regul....niech sie dziewczyna kieruje intuicja

Gość ziobro
Hej, rzuc tego faceta w choler, proponuje Ci znajomosc ze mna, jestem nówka funkiel i z żadka robie bledy ortograficzne :)

Gość Ziobro ogladac sie
a umawiac ukrywajac fakt ze sie z kims jest pod jakimkolwiek plaszczykiem to dwie rozne rzeczy. Ewidentnie facet szuka...jak znajdzie przeciez moze otwarcie jej powiedziec, a co...przeciez Ci mowilem ze sie z nimi umawiam...zeby tak ufac komus to trzeba lat...bez potyczek

Gość totalna porażka
ziobro a co ty masz do zaoferowania? myslisz ze bedziesz lepszy od mojej milosci?

Gość ziobro
Z pewnoscia :)

Gość totalna porażka
" z pewnoscią" ja bym nie byla taka pewna na twoim miejscu

Gość sam1
hahahahah ludzie ja nie moge co raz to spotykam glupsza dziewczynke na tym forum.....jestem facetem i ci powiem ze jest to tylko kwestia czasu jak cie zmieni na lepszy model i ty mu pomozesz w szukaniu jej. Przeciez nie zabronisz mu spotykania sie z nimi ...heheheheh. Wez powiedz mu dzisaj ze w Piatek wychodzisz z nowym kolega ktorego poznalas na necie a w Sobote idziesz z innym do kina, zobaczymy jego reakcje jak sie zdenerwuje to powiedz ze cos jest z nim nie tak......hehehe acha i powiedz zeby nie myslal o jakis wyglupach bo ty oczywiscie nie powiedzialas im ze masz chlopaka. A jak tak nie zrobisz to wez i jebnij sie w glowe duza patelnia za to ze jestes taka glupia i naiwna a on cie w balona robi. Jeszcze pyta na forum czy ona przypadkiem nie trzyma go w klatce......heheheheheheheh

Gość totalna porażka
w klatce to metafora ze jest to milosc egoistyczna ale juz nie wazne, dzieki za pozytywne, negatywne wypowiedziec, wszystkie są wspaniale, te z lizaniem butow naj :classic_cool:

Gość łojej ale grzmi
a nie mozesz go zucic? albo zaakceptowac? albo wymienic na cos co cie naprawde kocha?

Gość Kumok
moze jestes nudna, glupia i brzydka ?! moze chce poznac kogos innego niz ty?! zalezy wlasnie jaka jestes. Moze szuka kogos piękniejszego bardziej wykształconej z wielkimi ambicjami...szukaaa co nie? meska ciekawosc nowe laski poznawac no albo chce sexu :P :classic_cool: 😘 ile wy wogle macie lat?