Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Tink

NAJFAJNIEJSZE CYTATY II

Polecane posty

Go艣膰 zadziwiona-ona
ok 馃憢 niemal przy ka偶dym temacie kto艣 co艣 pisze bzdurnie 艣miesznego jest w czym wybiera膰 :D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zadziwiona kobitko
no to do zobaczenia ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wklejac a nie konwersowac
:-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zadziwiona kobitko
a co to przysz艂o mi tu pyskowa膰? :P

Udost臋pnij ten post

Temat: Czy to prawda z tym ciastem dro偶d偶owym? 30.01] 10:32 anulka_waffka s艂ysza艂am 偶e jak si臋 doda odrobin臋 艣wie偶ego moczu (ok. 5 ml) do ciasta dro偶dzowego to lepiej potem ro艣nie i nie robi si臋 zakalec! s艂ysz膮艂y艣cie co艣 o tym??? 10:33 spr贸buj co ci szkodzi i sama se to ze偶ryj - smacznego 10:33 o jezzzzzuuuuuu a jak sie doda gowna?? odrobine tylko ??????? 10:34 patrzysz i nie grzmisz pomy艣l troche to jest prawda ale tylko w teorii bo w praktyce kto by jadl ciasto na bazie moczu ale tak to moze dzialac bo w moczu jest amoniak a amoniak spulchnia ciasto i czasem sie go pare kropel dodaje 11:11 blondi28 wielka mi rzecz ja babke zawsze robie z ma艂om ilo艣ci膮 moczu wi臋c nie rupcie tu ciemnogrodu!!! 12:21 Krzysztof z Wroc艂awia To szczera prawda! Tylko, 偶e niestety potem ciasto jedzie siuchami i trzeba je wykurwi膰 do 艣mieci.

Udost臋pnij ten post

Temat: Mam przykry problem z rowem... Hanka W膮d贸艂 Mo偶e kto艣 poradzi? Od s膮siada oddziela mnie r贸w melioracyjny. I ten cham wyrzuca tam 艣mieci! Zwraca艂am mu uwag臋 ale on si臋 tym nie przejmuje. Czy mam i艣膰 do w贸kta czy od razu wezwa膰 policj臋? 11:48 LOL....... hahahahahahahahahahhhaaa :-D :-D :-D 11:49 Hanka W膮d贸艂 Ale 艣mieszne :-o poprawka - nie do w贸kta tylko do w贸jta 14:31 Dotonata Wrzu膰 do tego rowu, ale bli偶ej jego strony, zw艂oki knura. Mo偶e wtedy zrozumie sw贸j nietakt. 14:33 niwdzi臋czny wezwij psy, od razu mu wpierdol膮 mandat i sie wtedy nauczy gdzie wyrzuca si臋 艣mieci. Burak jeden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08:58 Gej Danielek. Podaj mi jego adres a wkr贸tce to on b臋dzie mia艂 problem z rowem 09:03 serializable :-D :-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uuuuuuuuuuuuuuup
upupupupupu0p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zadziwiona-ona
Temat: NAJPI臉KNIEJSZA AKTORKA Z M JAK MI艁OS膯 ..KT脫RA? 17:32 roz-czochrana wg mnie Joasia Brodzik:classic_cool: 01.02] 17:34 roz-czochrana aaa... nie pomy艂ka :D naj艂adniejsza jest Kinga Rusin :classic_cool: szkoda,ze nie gra w "M,jak mi艂o艣膰" :D 01.02] 17:35 wujek Dziab膮g p. Anita Werner 01.02] 17:37 nie no wujku nie przesadzaj, Anita Werner ma mord臋 jak kafel - dos艂ownie i oczy jak krowa :-o 01.02] 17:39 wujek Dziab膮g z szacunkiem - rzecz gustu mi sie bardzo podoba to moj typ i madre oczy i figura i wogole .... miod. 17:40 nie no wujku no fakt, rzecz gustu :-o 17:46 bodzio-bo co ja bym do listy najpi臋kniejszych aktorek z M-ki dorzuci艂 jeszcze studentk臋 z Qrwikami w oczach :classic_cool: 01.02] 17:48 roz-czochrana bodzio, to nie ta scena! :D:D 17:49 bodzio-bo co a to panienki ze sceny politycznej nie wchodz膮 w gre? 17:54 roz-czochrana Na upartego, znalaz艂oby sie jakie miejsce w stajence,najlepiej gdyby d艂uba艂a co艣 przy owsie, z koniem w tle. Widz臋 j膮 krzataj膮c膮 si臋 w gospodarstwwie u rodziny Hani. :classic_cool: 17:54 wujek Dziab膮g piekna jest tylko Anita Werner bo jest jakas. no moze jeszcze Patrycja Redo. 01.02] 17:54 MACIE PROBLEMY JAK JE呕YK Z JEDNYM KOLCEM WI臉CEJ 17:56 bodzio-bo co roz-czochrana,jak masz wtyki to wci艣nij pani膮 z warkoczem do serialu. Wnios艂aby troch臋 seksapilu 17:57 filmowa Hanka Anita Werner,piekna kobietka,tylko g艂os iscie m臋ski :-) 17:59 roz-czochrana ja tam stawiam na Jassic臋 Alb臋 :classic_cool: 18:01 bodzio-bo co roz-czochrana J.Alba to ta,co ostatnio ca艂owa艂a si臋 z jednym z bli藕niak贸w w kroplach deszczu? 18:02 roz-czochrana bodzio nie, to ta z apteki,co sprzedawa艂a Hance leki 01.02] 18:04 bodzio-bo co a ta, to ona bedzie w 4578 odcinku mia艂a romans z ojcem Hanki 18:06 roz-czochrana taaa, ale wcze艣niej bzyknie si臋 z ich owczarkiem :classic_cool: 18:08 bodzio-bo co to bedzie na drugi dzie艅 po odwiedzinach w schronisku jakie w 3670odcinku za艂o偶y Hanka. 18:10 roz-czochrana hahaa!!! 18:43 krasiwaja diewo膰ka bodzio, rozczochrana -POGI臉艁O WAS!!!! hahahaaa!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zadziwiona-ona
馃尲馃尲 No to "pociagn臋" w膮tek, jaki wcze艣niej zauwa偶y艂a i wklei艂a martica, bo te偶 mnie rozbroi艂 :-) Temat: Najwi臋ksze wpadki i niedociagni臋cia w艣r贸d polskich kochanek/kochank贸w !!!!! 馃尲 C.D.N-ast膮pi艁 02:17 nocna marka s艂omka brudasy s膮 w艣r贸d nas tylko nikt sie oficjalnie nie przyzna. taka prawda 03:00 rozlu藕nionaaa s艂omka z ca艂ego serca ci wsp贸艂czuje kochanka. Trzeba by艂o si臋 ubra膰 i spieprza膰 gdzie pieprz ro艣nie, a nie zmusza膰 do ci膮gni臋cia zasyfia艂ego fiuta :D dobrze kto艣 wy偶ej napisa艂 ze s膮 brudasy,jasne ze s膮! jest takich wielu i nawet sami se nie zdaj膮 sprawy jak wielu. mnie tez zdarzy艂o sie ssac nie swie偶膮 fujar臋 ale po sztachni臋ciu si臋 smrodem na og贸艂 odrazu konczy艂am robot臋 sugeruj膮c zmian臋 pozycji czy co艣 w tym stylu.;-) 14:07 rusza艂ka hehe nie do艣膰 ze im cz臋sto capi spod ogona to jeszcze jedzie ze st贸p! 14:50 hehe dobre Na szcz臋艣cie nie trafiam na takich brudas贸w, chyba bym takiego wyrzuci艂a z 艂贸偶ka! Nie lubi臋 natomiast: - pytania: "jak by艂o?" Je艣li by艂o bosko, to na pewno sama mu o tym powiem. Je艣li nie by艂o - co mam powiedzie膰? 艢rednio? Ch...owo? Podaj papierosa? A mo偶e sk艂ama膰, 偶e by艂o super i facet bedzie my艣la艂, 偶e jest takim wymataczem, 偶e ju偶 niczego nie musi si臋 uczy膰...? - przekonania, 偶e kobieta na sam widok jego wspania艂ego fiutka powinna si臋 zwija膰 z rozkoszy albo 偶e jest si臋 najlepszym kochankiem wszech艣wiata, kiedy si臋 nie jest - bo to prowadzi do zniecierpliwienia typu: no co ty? orgazmu jeszcze nie masz? przecie偶 powinny ju偶 by膰 trzy... I proponuj臋 samej rozbiera膰 faceta, nie b臋dzie zostawa艂 w skarpetkach 14:53 gorrr膮ca koteczka Ja od 3lat mam sta艂ego ch艂opaka ale on nie lubi eksperymentowa膰 w seksie. Nie i koniec i za chiny go nie nam贸wisz do niczego. Juz mnie zaczyna wkurwia膰. Chyba go zdradz臋. 14:58 ogier pierwsza klasa zdrad藕 go ze mn膮 koteczko ;-) 14:59 gorrr膮ca koteczka ogier pierwsza klasa.... siedmiolatkowie mnie nie kr臋c膮;-):D 15:26 *samochodowa seksiareczka* Zgadzam si臋! Tekst: "jak by艂o"? jest tak irytujacy,偶e czasem mam ch臋膰 strzeli膰 z li艣cia zw艂aszcza kiedy facet by艂 chu...owy ,a pyta z nadziej膮 (w艂asciwie z przekonaniem), ze us艂yszy: "ZAJEBI艢CIE Kotku" ... Kiedy艣 odpowiada艂am: "wspaniale!",nawet jesli mija艂o si臋 z to prawd膮. Dzi艣 stawiam na weredyzm (szczero艣膰 nade wszystko) i mam ubaw,kiedy patrz臋 na ich zas臋pione miny po us艂yszeniu niezbyt przychylnej odpowiedzi na zadane wy偶ej pytanie :D Zawsze to jaka艣 rekompensata za stracony czas :classic_cool: 01.02] 17:00 Bexa Lala I ja lubi臋 kiedy facio li偶e mi t膮 drug膮 dziurk臋. To takie przyjemne... ummm... Nie kazdy jednak o niej pami臋ta Jesli chodzi o mnie to bardzo mnie to podnieca, ale mnie samej nie zdarzy艂o sie liza膰 odbytu kolesiowi,cho膰 jeden wyra藕nie sugerowa艂 ze ma na to ch臋膰. Jako艣 nie mog艂am si臋 przem贸c... :-o 17:12 rozczochrana haha! bexa lala trzeba by艂o zamkn膮膰 oczy, zatka膰 nos jak wy偶ej pisa艂a s艂oma i jecha膰 z tym koksem poleruj膮c mu r贸w . 17:23 Bexa Lala rozczochrana,m贸j partner nie by艂 艣mierdz膮cy jak w przypadku s艂omki fiut tego kolesia. Mimo to jako艣 nie mog艂am sie przem贸c bo zaraz wyobra偶a艂am go sobie siedz膮cego na kiblu robi膮cego wielk膮 Qpe... Ten obraz by艂 tak silny ze nie potrafi艂am zrobi膰 tego na co mia艂 ochot臋. :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hehehahahaa
dobre!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no gdzie
Temat: Nigdy nie b臋dzie takiego lata..... 22:27 Bogus艂aw ..... 22:29 suspender ju偶 nigdy wodka nie bedzie taka czysta, taka po偶ywna... 22:30 Bogus艂aw Nigdy policja nie b臋dzie taka uprzejma, nigdy... 22:30 ju偶 nigdy Lech Kaczy艅ski nie b臋dzie taki przekonywuj膮cy... 22:30 ja ju偶 bym chcia艂a do艂o偶y膰 ju偶 nie ma dzikich pla偶... 22:31 Bogus艂aw Stra偶 po偶arna nie b臋dzie tak szybka i sprawna- nigdy... Nigdy nie b臋dzie takiego lata. 22:32 suspender stra偶 po偶arna nie b臋dzie tak szybka i sprawna, nigdy... 22:33 suspender reprezentacja naszego kraju nie b臋dzie miala takich wynik贸w, ju偶 nigdy... 22:34 klaraaaaaa nigdy nie bedzie wakacji w kolorze blond 22:34 Bogus艂aw Nigdy papieros nie b臋dzie tak smaczny a w贸dka taka zimna i po偶ywna, nigdy... Nigdy nie b臋dzie tak 艣licznych dziewcz膮t, nigdy nie b臋dzie tak pysznych ciastek 22:34 ja ju偶 bym chcia艂a do艂o偶y膰 ju偶 nigdy nie b臋d臋 m贸wi艂a nigdy.... 22:35 Bogus艂aw Nigdy nie b臋dzie takich w臋dlin, takiej musztardy, takiej coca-coli, nigdy! 22:36 bbb* I ju偶 nigdy nie b臋dzie takich drazy kokosowych jak z biedronki ju偶 nigdy 22:36 Bogus艂aw Nigdy ksi膮dz nie bedzie juz m贸wi艂 tak m膮drych kaza艅.... Nigdy organista tak pi臋knie nie zagra 22:37 suspender kolejny wielbiciel Finlandii? pozdro 22:38 Bogus艂aw Nigdy b贸g nie b臋dzie tak blisko, tak czu艂y i dobry jak teraz... .... Nigdy nie b臋dzie takiego lata. 22:38 lyterat zez zlamanem piorem juz nigdy lod nie bedzie taki sliski jak kiedys bywalo. 22:39 Bogus艂aw Nigdy nie b臋dzie juz takich wielbicieli Finlandii Nigdy Bogu艣 nie za艣piewa tak pi臋knie, ju偶 nigdy... 22:41 Bogus艂aw Nigdy nie zdo艂am tyle wypi膰, ju偶 nigdy... I nigdy moja w膮troba nie powr贸ci do dziewiczego stanu 22:47 arana I ju偶 nigdy nie b臋d臋 dziewic膮 ju偶 nigdy 23:02 agent-CIA raptem w 艣rodku tygodnia zebra艂o sie im na pierdolenie g艂upot....

Udost臋pnij ten post

Z jednego z lepszych topik贸w tutaj pt. \"Temat: Zagubione smsy - czyli po艣miejmy si臋 razem\" \" 22:05 hahahahhiuhhaha moj wujek dostal ostatnio od jakiejs nieznajomej osoby zdjecie malego dzidziusia z podpisem \"To jest Igorek\" z czego wujek odpisal na smsa \"Nie pamietam tej akcji\" :D\"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kumple jurka
Temat: opowiem wam co艣 艣miesznego 22:35 korek81 W naszym domu wisi reprodukcja obrazu "Dama z 艂asiczk膮". Przyjecha艂a do nas na miesi膮c nasza babcia (80 lat), kt贸ra ma bardzo s艂aby wzrok no i na sztuce si臋 nie zna. Pewngo dnia weszlismy do pokoju, a tam bacia kl臋czy przed tym obrazem i modli si臋.Nasza kochana babcia my艣la艂a, 偶e to ... Matka Boska R贸偶ancowa.

Udost臋pnij ten post

Temat: POK脫J NA GODZINY 22:00 kacha86 Czy wiecie gdzie w 艁odzi lub okolicy mo偶na wynaj膮膰 pok贸j na godziny??? 22:04 gacek. znaczy si臋 - na ruchanie ? 22:05 kacha86 nie....na romantyczne spotkanie 22:05 kacha86 znaczy si臋 dra偶e chcemy zje艣膰 w intymnym miejscu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przera偶acz
Temat: Chuck Norris zam贸wi艂 Big Maca w Burger Kingu I go dosta艂-co wy na to??? 30.01] 18:18 na pocz膮tku by艂 Chuck Norris Chuck Norris nie obiera i nie kroi ziemniak贸w na frytki, on kopie worek z p贸艂obrotu i ma juz gotowe. Karbowane Chuck Norris przyszed艂 na pole pszenicy i tak powsta艂 Choccapic Chuck Norris przeszed艂 The Sims. Na najwy偶szym stopniu trudno艣ci. W 10 minut. W trakcie snu. Chuck Norris nie ma Heyah. On nie zdrabnia. Nigdy. einstein powiedzia艂 "nie wiem jak膮 na jak膮 bro艅 b臋dzie odbywa艂a sie 3 wojna 艣wiatowa ale 4 na pa艂ki i kamienie" chuck wie jak膮 broni膮 b臋dzie sie walczy膰 w 3 wojnie kopami z p贸艂 obrotu Kiedy艣 Chuck Norris zacz膮艂 trenowa膰 bardzo szybkie kopniaki z p贸艂obrotu... tak wymy艣lono helikopter. Chuck Norris mo偶e p艂ywa膰 w zamarzni臋tym jeziorze. -27 stopni w Polsce to dlatego 偶e Chuck Norris 偶uje gum臋 Winterfresh Chuck Norris nigdy nie pi艂 mleka. I spr贸buj powiedzie膰 mu, 偶e nie jest wielki. Chuck Norris zawsze sika przez zapi臋ty rozporek. Zawsze. JoeMonster nie 艣mieje si臋 z Chucka, to Chuck 艣mieje si臋 z JoeMonster Chuck Norris jak chce, to widzi 艣wiat w podczerwieni. Encyklopedi臋 napisali uczniowie podstaw贸wki, kt贸rych na sprawdzianie pilnowa艂 Chuck Norris. Jak Amerykanie dolecieli na Ksi臋偶yc? Chuck Norris kopn膮艂 Saturna V z p贸艂obrotu... Na pocz膮tku by艂 Chuck Norris. :-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przera偶acz
Temat: Mam sw贸j upragniony internet osiedlowy za 5 z艂 miesi臋cznie 00:01 bardzo szcz臋艣liwa Na wi臋cej mnie nie sta膰 aby zaplaci膰 miesi臋cznie...dosta艂am komputer m贸j upragniony z pewnej firmy kt贸ra zmienia teraz sprz臋t na lepszy...ale mam sw贸j teraz komputer...i jestem szcz臋艣liwa...pop艂aka艂am si臋 kiedy informatycy pod艂膮czyli m贸j komputer do internetu... mam na imi臋 Mgdda i mam 19 lat , w zesz艂ym roku zdalam matur臋 z wyr贸偶nieniem , chcia艂am studiowa膰 w Kielcach ekonomi臋 ale matka nie ma pieni臋dzy na moje studia...dorabiam troch臋 szyj膮c lub robi臋 czapki i szaliki na drutach, czasem dopilnuj臋 znajomym dziecko, mieszkam w ma艂ej wsi woj. 艢wi臋tokrzyskie , bardzo chc臋 poj艣膰 na studia i w du偶ym mie艣cie 偶y膰 ale nie mam nic , nawet nie wiem jak zacz膮膰....? Ju偶 bym chcia艂a mie膰 w艂asn膮 rodzin臋....mo偶e to dziwne ale mnie si臋 podobaj膮 faceci czterdziestoletni...s膮 tacy m臋scy i doj偶ali...wiedz膮 czego chc膮 i maj膮 fajne auta... Bardzo....bardzo wszystkich pozdrawiam...caluski. tekst o fajnych autach 40 latk贸w mnie zwali艂 z fotela.:-D:-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 opa-opa
hehe!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jogobella pana kota
Temat: A CO SADZICIE O IMIONACH SARA I REBEKA? 22:45 MAM PYTANKO 22:50 sara 艂adne podoba mi si臋 ale dlaczego ludzie tak swoje psy nazywaj膮 ... :-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bebiko II
najwi臋ksze chamstwo kt贸re spotka艂o Ci臋 od Twojego faceta Twojej kobiety 23:17 ldgirl ....tak mi si臋 jakos na wspominki zebra艂o... mo偶e przez te cholerne urodziny, co za par臋 dni b臋d膮.... dawno temu, kiedy by艂am jeszcze m艂odziutk膮 m臋偶atka, mo偶e z rok po 艣lubie, mieszkali艣my z moimi rodzicami, mieszkanko niedu偶e, ko艂o 50 m kw, no wi臋c przysz艂y wyczekane 艣wi臋ta grudniowe, ca艂a rodzinka zabiegana, zapachy kapusty, piernika, karp w wannie, brat mamy z 偶onk膮 zajecha艂...siostra taty z dorastaj膮cymi pociechami... Ja w艂a艣nie mia艂am Te trudne, bardzo trudne dni... dzwoni telefon, odbiera m贸j (by艂y dzieki Bogu) m膮偶, dzwoni, jak si臋 p贸偶niej okaza艂o m贸j lekko przyg艂uchy te艣膰, a ten g艂upek wrzeszczy: nie, nie przyjedziemy z Iwony si臋 LEJE!!!! ...... chwila ciszy w ca艂ym domostwie.... on RYYYCZY!!!! do s艂uchawki: m贸wi艂em, 偶e nie przyjedziemy, Iwona ma CIOOOT臉臉臉!!!! D偶isas, cho膰 ze 100 lat min臋艂o, do dzis na sam膮 my艣l o tym robi mi si臋 na przemian gor膮co i zimno ze wstydu... a to by艂y takie klimaty, 偶e ca艂a moja rodzinka, to inteligiencja panie, doktoraty, magisteria, herbatka z fili偶anek porcelanowych itp Macie jakie艣 podobne wspomnienia? piszcie kochane ( i kochani) 23:19 a z jakiego powodu z nim teraz nie jeste艣 ? 23:22 heee to ty sie wstydzisz ,ze masz ciote?no bez przesady!!!Kazda kobieta ma takie cos,a skoro ta twoja rodzinka taka inteligentna to pewnie o tym wiedza!!!!Ciesz sie ,ze tylko takie chamstwo cie spotkalo !bo choc moze trudno ci w to uwierzyc, niektore kobiety maja bardziej chamskich mezow...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hihihihihihihhehehehehhahahaha
AKIE ZNACIE SPOSOBY NA INTERNETOWE CHAMSKIE ODZYWKI 22:57 CDCCDC KIEDYS TU BY艂 TAKI TOPIC...I SPOSOBY NA PODSZYWACZY CO PISZA ROZNE G艂UPIE RZECZY, ALE NIE MOGE GO ZNALE偶膰 23:01 zawsze piszemy tak ty niedobry ,id偶 gdzie indziej ty 艂obuzie nie pisz brzydkich wyraz贸w ranisz mi serduszko i takie podobne wyrazy 23:10 CDCCDC NIE ALE BY艂 tutaj taki topic z PORADAMI JAK SOBIE Z TAKIMI RADZIC ale taka po艂 za艂tem po艂 serio 23:21 CDCCDC jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj 23:22 CDCCDC Jem kupe 23:23 CDCCDC chuck norris potrafi wypic kupe 23:24 np spierdalaj 23:25 Fanka Chucka Norrisa ja bym napisala WA呕 S艁OWA albo TY TE呕 23:25 np jem pieczone 艂ajno 23:25 CDCCDC zjadam mirabelki wczesna wiosna 23:27 CDCCDC zjadam wredny podszywaczy i popijam ich ruskim spirytusem 23:29 CDCCDC mam pochwice i nie moge od 3 dni wyciagnac ogorka 23:29 CDCCDC lubie masowa膰 ow艂osione moszny 23:30 CDCCDC lubie masowac owlosione pochwy 23:31 CDCCDC lubie masowac trzonek od mlotka 23:32 CDCCDC lubie masowac trzonek CDCCDC 23:35 CDCCDC rano zaraz po przebudzeniu uwielbiam mowic alfabet tak ko艂o 10 razy go powtarzam aby w koncu zrozumiec ze to co robie jest bez sensu 23:35 CDCCDC uwielbiam gdy moj sasiad bije mnie czlonkiem bo twarzy nucac przy tym "Dumke na dwa serca" 23:37 CDCCDC Uwielbim piosenki Jerzego Po艂omskiego 23:38 CDCCDC znajduje ukojenie w sledzeniu wskaz贸wki od zegara

Udost臋pnij ten post

\"Temat: w艂a艣nie mia艂am sw贸j pierwszy raz 00:05 fifififi powoli, w ramionach ukochanego m臋偶czyzny, bez nalega艅 i \"dawania dowod贸w mi艂o艣ci\". wyobra偶a艂am sobie to jako艣 inaczej, jak w ameryka艅skich filmach mia艂o by膰, prawie omdlewaj膮co z rozkoszy. pewnie niezgodnie z technik膮 pierwszego razu najwygodniejsza by艂a pozycja na je藕d藕ca, sama mog艂am decydowa膰 jak go w艂o偶y膰. teraz czuj臋 si臋 dziwnie, bo szalona fala jako艣 mnie nie unios艂a i nie wiem czy uniesie... czy seks jest udawaniem przed partnerem, 偶e jest tak cudownie? czy za jaki艣 czas b臋d臋 wymawia膰 si臋 b贸lem g艂owy? spr贸bowali艣my jeszcze raz i \"po\" p艂aka艂am z b贸lu, nie przed, nie w trakcie, tylko po. pisz臋 i licz臋 na jak膮kolwiek odpowied藕, wasze przemy艣lenia, przypomnienie pierwszego razu, jak d艂ugo trwa艂o polubienie seksu,... 00:08 fifififi ... obudzilam sie, a moj kanarek stal nade mna wyczerpany z lubieznym usmiechem...\" :D

Udost臋pnij ten post

Temat: Wasze najwi臋ksze gafy podczas sexu!!! kashi To przytrafilo sie mojej kolezance.Wyslala mi takiego smsa po stosunku:\"Nie moge,ha,ha!Kochalam sie z X na pieska i zamiast na plecy spuscil mi sie do UCHA!!!\"Przez 10 min nie moglam sie przestac smiac i do dzisiaj nie moge sobie wyobrazic jak on tam tak dokladnie trafil(znajoma ma raczej male uszy...)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mefiu艣
Temat: podszywacz przemawia 00:35 fifififi nie czule bestie! to chce wam zarzucic. podszywam sie pod was, a Wy kurwa jakby nigdy nic, prawie uwagi nie zwracacie na to 馃槶 domagam sie uwagi :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pan Edward
23:50 jpjpt Co sie stalo? 23:53 Chuck Norris o so si chozi? pseplasam..ale agent wybi艂 mi s臋ba... Mistrz wszystkich mistrz贸w 00:59 jpjol Norris! Jak mogles na to pozwolic!? 01:10 agent-CIA w艂a艣ciwie to nawet nie by艂em ja... po prostu chuck si臋 zakr臋ci艂, chcia艂 mnie kopn膮膰 z p贸艂obrotu, nie trafi艂 we mnie tylko w beton , i jego w艂asna stopa odbi艂a si臋 i wybi艂a mu z臋ba.......wida膰, 偶e nie pije mleka, skoro z臋by takie s艂abe 01:32 Chuck Norris agent ty sujo!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o co chodzi
馃槨 kurrrr.... mo偶e ktos mi wyt艂umaczy, o co chodzi z tym ch.norisem i do wyrzygu powtarzajacymi si臋 dra偶ami z biedronki? 馃槨

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂oj tiriti
07:40 Zwariowana... M贸j facet ma bzika na punkcie mojego zapachu... Naprawde... Kiedy艣 wypili艣my i da艂am mu swoje noszone stringi, jako prezent, z moim zapachem... Napisa艂 mi smsa,ze w膮ha艂 je,i masturbowa艂 si臋 przy tym... G艂upio sie czuje.:-( Ale w sumie rado艣膰 mu sprawi艂am....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gbfdc
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gotowa na wszystko
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3187273 00:52 o rankiiiiioi znacie jakis dobry wyprubowany piling pochwy?Nie koniecznie firmowy, moze jakis domowy ? 00:53 Murcielago A po co sie robi ten peeling ? Obcy rosnie mi w gardle - jak nie urok to ... ! Juz wiem co...plesniawka 00:54 a jakie znasz inne kafe zeby byla gladka 00:55 Murcielago Ale po cholere ?? Obcy rosnie mi w gardle - jak nie urok to ... ! Juz wiem co...plesniawka 00:55 a jakie znasz inne kafe zeby nie podrapala penisa 00:56 bo penisek mojego faceta po stosunku jest ci膮gle podrazniony,tak jaby go ktos tark膮 potarkowa艂 00:56 Murcielago Do chuja pana! Czy ktos mi odpowie sensownie ? To tak jakbym chciala sobie obic peeling w ustach albo dupie Obcy rosnie mi w gardle - jak nie urok to ... ! Juz wiem co...plesniawka 00:57 a jakie znasz inne kafe ja robie regularnie 00:57 kaktus zalotny udajcie si臋 spa膰 00:57 ja pytam powaznie a widze ze co nie ktorzy zaczynaja z tematu zartowac.Ot贸偶 podobno trzeba robic co jakis czas, tak s艂ysza艂am 00:58 nesti poj....o was kobiety?? piling pochwy?! zr贸b sobie piling m贸zgu, polecam domowym sposobem ok, dobra, prowokacja? .... skuteczna Normalno艣膰 jest objawem zbiorowego szale艅stwa... 00:58 a jakie znasz inne kafe nesti a chomiki juz spia? 00:58 Murcielago A czym..? Jakims preparatem ? Przeciez zluszcza sie w trakcie okresu, czyz nie ? Obcy rosnie mi w gardle - jak nie urok to ... ! Juz wiem co...plesniawka 00:59 ja pytam powaznie ja Was dziewczyny prosze, ale nie znaczy ze macie sie wysmiewac teraz 00:59 przepyszna moja jest z natury gladka .Nie potrzebuje zadnych peelingow.Podraznia tylko moje delikatne cialko! ...ta granica miedzy ulomnym dniem a niedoczytana noca,posowam sie na wygnanczym wozku pod powieka,ani tu ,ani tam naprawde nieprzynalezna... J.H 01:00 a jakie znasz inne kafe tark膮 w ksztalcie walca krew tez troche leci wiec to tak jak okres 01:00 Murcielago Ja p******....To przeciez brednie jakies sa... Obcy rosnie mi w gardle - jak nie urok to ... ! Juz wiem co...plesniawka 01:01 a jakie znasz inne kafe ty nie pierdul tylko sie peelinguj ! 01:02 Jakie brednie Toz to przysz艂o do nas z Ameryki, tam kobiety to robia i to juz od dawna, ludzie, w jakim swiecie Wy zyjecie??? 01:03 a jakie znasz inne kafe wlasnie 01:03 aboabo proponuje peeling m贸zgu 01:03 Murcielago Normalnie nie miesci mi sie to w glowie... Obcy rosnie mi w gardle - jak nie urok to ... ! Juz wiem co...plesniawka 01:04 nesti normalnie jak to czytam to ma艂o si臋 nie posikam ze smiechu a wy chcecie ten peeling w srodku sobie zrobic??! mo偶e cukrem? kurcze, chcialabym tak膮 wariatk臋 w akcji zobaczyc Normalno艣膰 jest objawem zbiorowego szale艅stwa... 01:05 a jakie znasz inne kafe ale to ma sie miescic w pochwie no chyba ze mowilas o peelingu mozgu 01:06 tamtaram prosze bardzo czopki "pillingujace" Albohyl na recepte sa 01:06 a jakie znasz inne kafe nesti ---> a czy slyszalas zeby pochwa byla polozona na zewnatrz? 01:07 nesti dodam sobie ten topic do ulubionych, jutro w pracy znajomym poka偶臋 bo dawno tak sie nie usmia艂am Normalno艣膰 jest objawem zbiorowego szale艅stwa... 01:07 nowa.. o, to moze zapodacie jak sie robi taki piling? tez nie wiem jak sie robi 01:07 jak s膮 g艂adkie scianki jest wi臋ksza przyjemno艣c w samopieszczeniu sie! 01:07 tamtaram nesti jak sie nie znasz to sie nie podniecaj za bardzo 01:07 a jakie znasz inne kafe wsadzasz specjalna tarke peelingujaca i wykonujesz nia ruchy frykcyjna 01:08 aboabo poczytajcie w膮tek "co艣 ze mnie wysz艂o" i wszystko b臋dzie jasne 01:08 nesti a jakie znasz inne kafe --> no Ty masz chyba pochw臋 na zewn膮trz, 偶e chcesz jej peeling zrobi膰 艂o matko Normalno艣膰 jest objawem zbiorowego szale艅stwa... 01:09 a jakie znasz inne kafe 01:09 ale czy cukier nie bedzie zbyt ostry, czy nie podrazni pochwy? a so艂 moze ta drobna, co mysliscie? 01:10 pusia nad pusie a po tym pilingu to trzeba jakas lagodzaca maseczke do tej pochwy , tak ? 01:10 a jakie znasz inne kafe aboabo ---> nie wyskakuj tu z jakimis pseudonaukowymi teoriami peelingujacymi 01:11 a jakie znasz inne kafe najlepiej zaaplikowac potem irygatorem porcje bitej schlodzonej smietany 01:11 nesti ludzie przestancie pisac o tych tarkach dopochwowych bo te wariatki gotowe sa to zrobic, i po co wam ktos na sumieniu .... Normalno艣膰 jest objawem zbiorowego szale艅stwa... 01:12 sprubowa艂am sol膮, ale piecze okropniscie, nie uzywajcie do tego soli bo piecze okropnie,,,,,moze lepiej cukier labo p艂atki? 01:13 a jakie znasz inne kafe nesti ---> now sumie masz racje byly "smiechi chichy" ale akcja z tarka jest zmyslona ale z bita smietana nie 01:13 pusia nad pusie a ja myuslalam, ze jakas maseczke w komlecie do teego pilingu produkuja, a dla tych co tam juz szersze to np. taka maseczke sciagajaca 01:14 aboabo na allegro jest masa takich peeling贸w mo偶na r贸wnie偶 kupi膰 tam prezerwatyw臋 peelinguj膮c膮 o r贸偶nych smakach i zapachach, ale to s膮 aukcje dla pe艂noletnich 01:14 a jakie znasz inne kafe ja pierdole spadam z krzesla dawnom sie tak nie ubawila nie zasne z tych emocji 01:15 Murcielago Buhahahahahahhahahahhahahaha Obcy rosnie mi w gardle - jak nie urok to ... ! Juz wiem co...plesniawka 01:15 a jakie znasz inne kafe a ja peelinguj臋 pochw臋 codziennie tak膮 domow膮 tark膮 do marchwi , tanio i skutecznie! 01:15 zadnje soli ani cukru podrazniecie sobie pochwe, sprubujcie p艂atkami owsianymi, albo gotowym peelingem do pochwy, one nie sa drogie, w granicach 15 z艂 01:15 a jakie znasz inne kafe Murcielago widze ze i Ciebie wzielo 01:16 Murcielago Nie wiem co powiedziec Obcy rosnie mi w gardle - jak nie urok to ... ! Juz wiem co...plesniawka 01:17 a jakie znasz inne kafe 01.15 to nie ja skonczylam z tarkami 01:18 a jakie znasz inne kafe nic nie mow tylko pomysl ktora metode wybrac 01:18 zadnje soli ani cukru nie kupujcie tych peelingow do pochwy na allegro, tam s膮 podroby, lepiej zap艂acic pare z艂 wiecej ale bezpieczniej, te z allegro strasznie podrazniaja pochwe i potem bedzie b贸l 01:20 aboabo mo偶e sama kupujesz podr贸by to si臋 nie odzywaj jest wielu sprawdzonych supersprzedawc贸w 01:20 aboabo mo偶e sama kupujesz podr贸by to si臋 nie odzywaj jest wielu sprawdzonych supersprzedawc贸w 01:21 wg mnie to by艂by dobry piling z kawy mielonej, mysle ze napewno nie podrazni pochwy,so艂 czy cukier wiadomo, s膮 za ostre.Warto wyprubowac peeling z kawy, mysle ze jest 艂agodny 01:23 Przyznam ze nigdy nie robi艂am pilingu pochwy, a to trzeba robic? Nidgy nic o tym nie s艂ysza艂am.Widze ze zdania sa podzielone, za 2 dni mam wizyte u ginekologa, wi臋c podpytam go, wole nie ryzykowac domowymi srodkami 01:26 Murcielago To sie facet pewnie usmieje.. Obcy rosnie mi w gardle - jak nie urok to ... ! Juz wiem co...plesniawka 01:27 a jakie znasz inne kafe moze to babka ? 01:29 a moze to ma byc piling sromu? 01:31 pusia nad pusie nie wiem skad w was tyle ironii Autora to jak widac bardzo troskliwa dziewczyna. Nie chce najwidoczniej by penis jej ukochanego byl podczas stosunku podrazniany, chwali jej sie taka dbalosc o komfort partner Uwazam jednak , ze powinnysmy pomyslec o jej zdrowiu. Pochwa jest jak twarz, trzeba podraznienie po pilingu zlagodzic maseczka, bita smietana tez jest dobra ale trzeba pamietac, ze moze stracic swiezosc i biedny ukochany pieszczc oralnie autorke moze sie nabawic zatrucia pokarmowego *** itd, itp :D:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to jest znak
Temat: z ta lista nazi 14:44 O co chodzi czy tam inna ponoc pojawila sie jakas lista z pogrozkami pod adresem Polakow bioracych udzial w marszach rownosci, organizujacych je etc ktos cos wie na temat, a moze ma dostep do tej listy ??? 06.02] 15:55 BH bardzo dobrze ze ta lista powstala. tepic lewakow, anarchistow, pacyfistow!!!! 15:56 Iron BH, ciebie to si臋 bardziej st臋pi膰 nie da. :O 15:58 BH Hail Blood & Honour! Hail Combat 18! Hail Victory! 15:59 BH ...and hail g臋siwo & McGyver. :classic_cool:

Udost臋pnij ten post