Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tink

NAJFAJNIEJSZE CYTATY II

Polecane posty

Gość zadziwiona-ona
ok 👋 niemal przy każdym temacie ktoś coś pisze bzdurnie śmiesznego jest w czym wybierać :D

Gość zadziwiona kobitko
no to do zobaczenia ;)

Gość wklejac a nie konwersowac
:-P

Gość zadziwiona kobitko
a co to przyszło mi tu pyskować? :P

Temat: Czy to prawda z tym ciastem drożdżowym? 30.01] 10:32 anulka_waffka słyszałam że jak się doda odrobinę świeżego moczu (ok. 5 ml) do ciasta drożdzowego to lepiej potem rośnie i nie robi się zakalec! słysząłyście coś o tym??? 10:33 spróbuj co ci szkodzi i sama se to zeżryj - smacznego 10:33 o jezzzzzuuuuuu a jak sie doda gowna?? odrobine tylko ??????? 10:34 patrzysz i nie grzmisz pomyśl troche to jest prawda ale tylko w teorii bo w praktyce kto by jadl ciasto na bazie moczu ale tak to moze dzialac bo w moczu jest amoniak a amoniak spulchnia ciasto i czasem sie go pare kropel dodaje 11:11 blondi28 wielka mi rzecz ja babke zawsze robie z małom ilością moczu więc nie rupcie tu ciemnogrodu!!! 12:21 Krzysztof z Wrocławia To szczera prawda! Tylko, że niestety potem ciasto jedzie siuchami i trzeba je wykurwić do śmieci.

Temat: Mam przykry problem z rowem... Hanka Wądół Może ktoś poradzi? Od sąsiada oddziela mnie rów melioracyjny. I ten cham wyrzuca tam śmieci! Zwracałam mu uwagę ale on się tym nie przejmuje. Czy mam iść do wókta czy od razu wezwać policję? 11:48 LOL....... hahahahahahahahahahhhaaa :-D :-D :-D 11:49 Hanka Wądół Ale śmieszne :-o poprawka - nie do wókta tylko do wójta 14:31 Dotonata Wrzuć do tego rowu, ale bliżej jego strony, zwłoki knura. Może wtedy zrozumie swój nietakt. 14:33 niwdzięczny wezwij psy, od razu mu wpierdolą mandat i sie wtedy nauczy gdzie wyrzuca się śmieci. Burak jeden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 08:58 Gej Danielek. Podaj mi jego adres a wkrótce to on będzie miał problem z rowem 09:03 serializable :-D :-D

Gość uuuuuuuuuuuuuuup
upupupupupu0p

Gość zadziwiona-ona
Temat: NAJPIĘKNIEJSZA AKTORKA Z M JAK MIŁOSĆ ..KTÓRA? 17:32 roz-czochrana wg mnie Joasia Brodzik:classic_cool: 01.02] 17:34 roz-czochrana aaa... nie pomyłka :D najładniejsza jest Kinga Rusin :classic_cool: szkoda,ze nie gra w "M,jak miłość" :D 01.02] 17:35 wujek Dziabąg p. Anita Werner 01.02] 17:37 nie no wujku nie przesadzaj, Anita Werner ma mordę jak kafel - dosłownie i oczy jak krowa :-o 01.02] 17:39 wujek Dziabąg z szacunkiem - rzecz gustu mi sie bardzo podoba to moj typ i madre oczy i figura i wogole .... miod. 17:40 nie no wujku no fakt, rzecz gustu :-o 17:46 bodzio-bo co ja bym do listy najpiękniejszych aktorek z M-ki dorzucił jeszcze studentkę z Qrwikami w oczach :classic_cool: 01.02] 17:48 roz-czochrana bodzio, to nie ta scena! :D:D 17:49 bodzio-bo co a to panienki ze sceny politycznej nie wchodzą w gre? 17:54 roz-czochrana Na upartego, znalazłoby sie jakie miejsce w stajence,najlepiej gdyby dłubała coś przy owsie, z koniem w tle. Widzę ją krzatającą się w gospodarstwwie u rodziny Hani. :classic_cool: 17:54 wujek Dziabąg piekna jest tylko Anita Werner bo jest jakas. no moze jeszcze Patrycja Redo. 01.02] 17:54 MACIE PROBLEMY JAK JEŻYK Z JEDNYM KOLCEM WIĘCEJ 17:56 bodzio-bo co roz-czochrana,jak masz wtyki to wciśnij panią z warkoczem do serialu. Wniosłaby trochę seksapilu 17:57 filmowa Hanka Anita Werner,piekna kobietka,tylko głos iscie męski :-) 17:59 roz-czochrana ja tam stawiam na Jassicę Albę :classic_cool: 18:01 bodzio-bo co roz-czochrana J.Alba to ta,co ostatnio całowała się z jednym z bliźniaków w kroplach deszczu? 18:02 roz-czochrana bodzio nie, to ta z apteki,co sprzedawała Hance leki 01.02] 18:04 bodzio-bo co a ta, to ona bedzie w 4578 odcinku miała romans z ojcem Hanki 18:06 roz-czochrana taaa, ale wcześniej bzyknie się z ich owczarkiem :classic_cool: 18:08 bodzio-bo co to bedzie na drugi dzień po odwiedzinach w schronisku jakie w 3670odcinku założy Hanka. 18:10 roz-czochrana hahaa!!! 18:43 krasiwaja diewoćka bodzio, rozczochrana -POGIĘŁO WAS!!!! hahahaaa!!!!

Gość zadziwiona-ona
🌼🌼 No to "pociagnę" wątek, jaki wcześniej zauważyła i wkleiła martica, bo też mnie rozbroił :-) Temat: Największe wpadki i niedociagnięcia wśród polskich kochanek/kochanków !!!!! 🌼 C.D.N-astąpiŁ 02:17 nocna marka słomka brudasy są wśród nas tylko nikt sie oficjalnie nie przyzna. taka prawda 03:00 rozluźnionaaa słomka z całego serca ci współczuje kochanka. Trzeba było się ubrać i spieprzać gdzie pieprz rośnie, a nie zmuszać do ciągnięcia zasyfiałego fiuta :D dobrze ktoś wyżej napisał ze są brudasy,jasne ze są! jest takich wielu i nawet sami se nie zdają sprawy jak wielu. mnie tez zdarzyło sie ssac nie swieżą fujarę ale po sztachnięciu się smrodem na ogół odrazu konczyłam robotę sugerując zmianę pozycji czy coś w tym stylu.;-) 14:07 ruszałka hehe nie dość ze im często capi spod ogona to jeszcze jedzie ze stóp! 14:50 hehe dobre Na szczęście nie trafiam na takich brudasów, chyba bym takiego wyrzuciła z łóżka! Nie lubię natomiast: - pytania: "jak było?" Jeśli było bosko, to na pewno sama mu o tym powiem. Jeśli nie było - co mam powiedzieć? Średnio? Ch...owo? Podaj papierosa? A może skłamać, że było super i facet bedzie myślał, że jest takim wymataczem, że już niczego nie musi się uczyć...? - przekonania, że kobieta na sam widok jego wspaniałego fiutka powinna się zwijać z rozkoszy albo że jest się najlepszym kochankiem wszechświata, kiedy się nie jest - bo to prowadzi do zniecierpliwienia typu: no co ty? orgazmu jeszcze nie masz? przecież powinny już być trzy... I proponuję samej rozbierać faceta, nie będzie zostawał w skarpetkach 14:53 gorrrąca koteczka Ja od 3lat mam stałego chłopaka ale on nie lubi eksperymentować w seksie. Nie i koniec i za chiny go nie namówisz do niczego. Juz mnie zaczyna wkurwiać. Chyba go zdradzę. 14:58 ogier pierwsza klasa zdradź go ze mną koteczko ;-) 14:59 gorrrąca koteczka ogier pierwsza klasa.... siedmiolatkowie mnie nie kręcą;-):D 15:26 *samochodowa seksiareczka* Zgadzam się! Tekst: "jak było"? jest tak irytujacy,że czasem mam chęć strzelić z liścia zwłaszcza kiedy facet był chu...owy ,a pyta z nadzieją (własciwie z przekonaniem), ze usłyszy: "ZAJEBIŚCIE Kotku" ... Kiedyś odpowiadałam: "wspaniale!",nawet jesli mijało się z to prawdą. Dziś stawiam na weredyzm (szczerość nade wszystko) i mam ubaw,kiedy patrzę na ich zasępione miny po usłyszeniu niezbyt przychylnej odpowiedzi na zadane wyżej pytanie :D Zawsze to jakaś rekompensata za stracony czas :classic_cool: 01.02] 17:00 Bexa Lala I ja lubię kiedy facio liże mi tą drugą dziurkę. To takie przyjemne... ummm... Nie kazdy jednak o niej pamięta Jesli chodzi o mnie to bardzo mnie to podnieca, ale mnie samej nie zdarzyło sie lizać odbytu kolesiowi,choć jeden wyraźnie sugerował ze ma na to chęć. Jakoś nie mogłam się przemóc... :-o 17:12 rozczochrana haha! bexa lala trzeba było zamknąć oczy, zatkać nos jak wyżej pisała słoma i jechać z tym koksem polerując mu rów . 17:23 Bexa Lala rozczochrana,mój partner nie był śmierdzący jak w przypadku słomki fiut tego kolesia. Mimo to jakoś nie mogłam sie przemóc bo zaraz wyobrażałam go sobie siedzącego na kiblu robiącego wielką Qpe... Ten obraz był tak silny ze nie potrafiłam zrobić tego na co miał ochotę. :-(

Gość hehehahahaa
dobre!!!!!!!

Gość no gdzie
Temat: Nigdy nie będzie takiego lata..... 22:27 Bogusław ..... 22:29 suspender już nigdy wodka nie bedzie taka czysta, taka pożywna... 22:30 Bogusław Nigdy policja nie będzie taka uprzejma, nigdy... 22:30 już nigdy Lech Kaczyński nie będzie taki przekonywujący... 22:30 ja już bym chciała dołożyć już nie ma dzikich plaż... 22:31 Bogusław Straż pożarna nie będzie tak szybka i sprawna- nigdy... Nigdy nie będzie takiego lata. 22:32 suspender straż pożarna nie będzie tak szybka i sprawna, nigdy... 22:33 suspender reprezentacja naszego kraju nie będzie miala takich wyników, już nigdy... 22:34 klaraaaaaa nigdy nie bedzie wakacji w kolorze blond 22:34 Bogusław Nigdy papieros nie będzie tak smaczny a wódka taka zimna i pożywna, nigdy... Nigdy nie będzie tak ślicznych dziewcząt, nigdy nie będzie tak pysznych ciastek 22:34 ja już bym chciała dołożyć już nigdy nie będę mówiła nigdy.... 22:35 Bogusław Nigdy nie będzie takich wędlin, takiej musztardy, takiej coca-coli, nigdy! 22:36 bbb* I już nigdy nie będzie takich drazy kokosowych jak z biedronki już nigdy 22:36 Bogusław Nigdy ksiądz nie bedzie juz mówił tak mądrych kazań.... Nigdy organista tak pięknie nie zagra 22:37 suspender kolejny wielbiciel Finlandii? pozdro 22:38 Bogusław Nigdy bóg nie będzie tak blisko, tak czuły i dobry jak teraz... .... Nigdy nie będzie takiego lata. 22:38 lyterat zez zlamanem piorem juz nigdy lod nie bedzie taki sliski jak kiedys bywalo. 22:39 Bogusław Nigdy nie będzie juz takich wielbicieli Finlandii Nigdy Boguś nie zaśpiewa tak pięknie, już nigdy... 22:41 Bogusław Nigdy nie zdołam tyle wypić, już nigdy... I nigdy moja wątroba nie powróci do dziewiczego stanu 22:47 arana I już nigdy nie będę dziewicą już nigdy 23:02 agent-CIA raptem w środku tygodnia zebrało sie im na pierdolenie głupot....

Z jednego z lepszych topików tutaj pt. \"Temat: Zagubione smsy - czyli pośmiejmy się razem\" \" 22:05 hahahahhiuhhaha moj wujek dostal ostatnio od jakiejs nieznajomej osoby zdjecie malego dzidziusia z podpisem \"To jest Igorek\" z czego wujek odpisal na smsa \"Nie pamietam tej akcji\" :D\"

Gość kumple jurka
Temat: opowiem wam coś śmiesznego 22:35 korek81 W naszym domu wisi reprodukcja obrazu "Dama z łasiczką". Przyjechała do nas na miesiąc nasza babcia (80 lat), która ma bardzo słaby wzrok no i na sztuce się nie zna. Pewngo dnia weszlismy do pokoju, a tam bacia klęczy przed tym obrazem i modli się.Nasza kochana babcia myślała, że to ... Matka Boska Różancowa.

Temat: POKÓJ NA GODZINY 22:00 kacha86 Czy wiecie gdzie w Łodzi lub okolicy można wynająć pokój na godziny??? 22:04 gacek. znaczy się - na ruchanie ? 22:05 kacha86 nie....na romantyczne spotkanie 22:05 kacha86 znaczy się draże chcemy zjeść w intymnym miejscu

Gość przerażacz
Temat: Chuck Norris zamówił Big Maca w Burger Kingu I go dostał-co wy na to??? 30.01] 18:18 na początku był Chuck Norris Chuck Norris nie obiera i nie kroi ziemniaków na frytki, on kopie worek z półobrotu i ma juz gotowe. Karbowane Chuck Norris przyszedł na pole pszenicy i tak powstał Choccapic Chuck Norris przeszedł The Sims. Na najwyższym stopniu trudności. W 10 minut. W trakcie snu. Chuck Norris nie ma Heyah. On nie zdrabnia. Nigdy. einstein powiedział "nie wiem jaką na jaką broń będzie odbywała sie 3 wojna światowa ale 4 na pałki i kamienie" chuck wie jaką bronią będzie sie walczyć w 3 wojnie kopami z pół obrotu Kiedyś Chuck Norris zaczął trenować bardzo szybkie kopniaki z półobrotu... tak wymyślono helikopter. Chuck Norris może pływać w zamarzniętym jeziorze. -27 stopni w Polsce to dlatego że Chuck Norris żuje gumę Winterfresh Chuck Norris nigdy nie pił mleka. I spróbuj powiedzieć mu, że nie jest wielki. Chuck Norris zawsze sika przez zapięty rozporek. Zawsze. JoeMonster nie śmieje się z Chucka, to Chuck śmieje się z JoeMonster Chuck Norris jak chce, to widzi świat w podczerwieni. Encyklopedię napisali uczniowie podstawówki, których na sprawdzianie pilnował Chuck Norris. Jak Amerykanie dolecieli na Księżyc? Chuck Norris kopnął Saturna V z półobrotu... Na początku był Chuck Norris. :-D

Gość przerażacz
Temat: Mam swój upragniony internet osiedlowy za 5 zł miesięcznie 00:01 bardzo szczęśliwa Na więcej mnie nie stać aby zaplacić miesięcznie...dostałam komputer mój upragniony z pewnej firmy która zmienia teraz sprzęt na lepszy...ale mam swój teraz komputer...i jestem szczęśliwa...popłakałam się kiedy informatycy podłączyli mój komputer do internetu... mam na imię Mgdda i mam 19 lat , w zeszłym roku zdalam maturę z wyróżnieniem , chciałam studiować w Kielcach ekonomię ale matka nie ma pieniędzy na moje studia...dorabiam trochę szyjąc lub robię czapki i szaliki na drutach, czasem dopilnuję znajomym dziecko, mieszkam w małej wsi woj. Świętokrzyskie , bardzo chcę pojść na studia i w dużym mieście żyć ale nie mam nic , nawet nie wiem jak zacząć....? Już bym chciała mieć własną rodzinę....może to dziwne ale mnie się podobają faceci czterdziestoletni...są tacy męscy i dojżali...wiedzą czego chcą i mają fajne auta... Bardzo....bardzo wszystkich pozdrawiam...caluski. tekst o fajnych autach 40 latków mnie zwalił z fotela.:-D:-D

Gość opa-opa
hehe!

Gość jogobella pana kota
Temat: A CO SADZICIE O IMIONACH SARA I REBEKA? 22:45 MAM PYTANKO 22:50 sara ładne podoba mi się ale dlaczego ludzie tak swoje psy nazywają ... :-D

Gość bebiko II
największe chamstwo które spotkało Cię od Twojego faceta Twojej kobiety 23:17 ldgirl ....tak mi się jakos na wspominki zebrało... może przez te cholerne urodziny, co za parę dni będą.... dawno temu, kiedy byłam jeszcze młodziutką mężatka, może z rok po ślubie, mieszkaliśmy z moimi rodzicami, mieszkanko nieduże, koło 50 m kw, no więc przyszły wyczekane święta grudniowe, cała rodzinka zabiegana, zapachy kapusty, piernika, karp w wannie, brat mamy z żonką zajechał...siostra taty z dorastającymi pociechami... Ja właśnie miałam Te trudne, bardzo trudne dni... dzwoni telefon, odbiera mój (były dzieki Bogu) mąż, dzwoni, jak się póżniej okazało mój lekko przygłuchy teść, a ten głupek wrzeszczy: nie, nie przyjedziemy z Iwony się LEJE!!!! ...... chwila ciszy w całym domostwie.... on RYYYCZY!!!! do słuchawki: mówiłem, że nie przyjedziemy, Iwona ma CIOOOTĘĘĘ!!!! Dżisas, choć ze 100 lat minęło, do dzis na samą myśl o tym robi mi się na przemian gorąco i zimno ze wstydu... a to były takie klimaty, że cała moja rodzinka, to inteligiencja panie, doktoraty, magisteria, herbatka z filiżanek porcelanowych itp Macie jakieś podobne wspomnienia? piszcie kochane ( i kochani) 23:19 a z jakiego powodu z nim teraz nie jesteś ? 23:22 heee to ty sie wstydzisz ,ze masz ciote?no bez przesady!!!Kazda kobieta ma takie cos,a skoro ta twoja rodzinka taka inteligentna to pewnie o tym wiedza!!!!Ciesz sie ,ze tylko takie chamstwo cie spotkalo !bo choc moze trudno ci w to uwierzyc, niektore kobiety maja bardziej chamskich mezow...

Gość hihihihihihihhehehehehhahahaha
AKIE ZNACIE SPOSOBY NA INTERNETOWE CHAMSKIE ODZYWKI 22:57 CDCCDC KIEDYS TU BYł TAKI TOPIC...I SPOSOBY NA PODSZYWACZY CO PISZA ROZNE GłUPIE RZECZY, ALE NIE MOGE GO ZNALEżć 23:01 zawsze piszemy tak ty niedobry ,idż gdzie indziej ty łobuzie nie pisz brzydkich wyrazów ranisz mi serduszko i takie podobne wyrazy 23:10 CDCCDC NIE ALE BYł tutaj taki topic z PORADAMI JAK SOBIE Z TAKIMI RADZIC ale taka poł załtem poł serio 23:21 CDCCDC jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj 23:22 CDCCDC Jem kupe 23:23 CDCCDC chuck norris potrafi wypic kupe 23:24 np spierdalaj 23:25 Fanka Chucka Norrisa ja bym napisala WAŻ SŁOWA albo TY TEŻ 23:25 np jem pieczone łajno 23:25 CDCCDC zjadam mirabelki wczesna wiosna 23:27 CDCCDC zjadam wredny podszywaczy i popijam ich ruskim spirytusem 23:29 CDCCDC mam pochwice i nie moge od 3 dni wyciagnac ogorka 23:29 CDCCDC lubie masować owłosione moszny 23:30 CDCCDC lubie masowac owlosione pochwy 23:31 CDCCDC lubie masowac trzonek od mlotka 23:32 CDCCDC lubie masowac trzonek CDCCDC 23:35 CDCCDC rano zaraz po przebudzeniu uwielbiam mowic alfabet tak koło 10 razy go powtarzam aby w koncu zrozumiec ze to co robie jest bez sensu 23:35 CDCCDC uwielbiam gdy moj sasiad bije mnie czlonkiem bo twarzy nucac przy tym "Dumke na dwa serca" 23:37 CDCCDC Uwielbim piosenki Jerzego Połomskiego 23:38 CDCCDC znajduje ukojenie w sledzeniu wskazówki od zegara

\"Temat: właśnie miałam swój pierwszy raz 00:05 fifififi powoli, w ramionach ukochanego mężczyzny, bez nalegań i \"dawania dowodów miłości\". wyobrażałam sobie to jakoś inaczej, jak w amerykańskich filmach miało być, prawie omdlewająco z rozkoszy. pewnie niezgodnie z techniką pierwszego razu najwygodniejsza była pozycja na jeźdźca, sama mogłam decydować jak go włożyć. teraz czuję się dziwnie, bo szalona fala jakoś mnie nie uniosła i nie wiem czy uniesie... czy seks jest udawaniem przed partnerem, że jest tak cudownie? czy za jakiś czas będę wymawiać się bólem głowy? spróbowaliśmy jeszcze raz i \"po\" płakałam z bólu, nie przed, nie w trakcie, tylko po. piszę i liczę na jakąkolwiek odpowiedź, wasze przemyślenia, przypomnienie pierwszego razu, jak długo trwało polubienie seksu,... 00:08 fifififi ... obudzilam sie, a moj kanarek stal nade mna wyczerpany z lubieznym usmiechem...\" :D

Temat: Wasze największe gafy podczas sexu!!! kashi To przytrafilo sie mojej kolezance.Wyslala mi takiego smsa po stosunku:\"Nie moge,ha,ha!Kochalam sie z X na pieska i zamiast na plecy spuscil mi sie do UCHA!!!\"Przez 10 min nie moglam sie przestac smiac i do dzisiaj nie moge sobie wyobrazic jak on tam tak dokladnie trafil(znajoma ma raczej male uszy...)

Gość Mefiuś
Temat: podszywacz przemawia 00:35 fifififi nie czule bestie! to chce wam zarzucic. podszywam sie pod was, a Wy kurwa jakby nigdy nic, prawie uwagi nie zwracacie na to 😭 domagam sie uwagi :P

Gość Pan Edward
23:50 jpjpt Co sie stalo? 23:53 Chuck Norris o so si chozi? pseplasam..ale agent wybił mi sęba... Mistrz wszystkich mistrzów 00:59 jpjol Norris! Jak mogles na to pozwolic!? 01:10 agent-CIA właściwie to nawet nie byłem ja... po prostu chuck się zakręcił, chciał mnie kopnąć z półobrotu, nie trafił we mnie tylko w beton , i jego własna stopa odbiła się i wybiła mu zęba.......widać, że nie pije mleka, skoro zęby takie słabe 01:32 Chuck Norris agent ty sujo!

Gość o co chodzi
😡 kurrrr.... może ktos mi wytłumaczy, o co chodzi z tym ch.norisem i do wyrzygu powtarzajacymi się drażami z biedronki? 😡

Gość łoj tiriti
07:40 Zwariowana... Mój facet ma bzika na punkcie mojego zapachu... Naprawde... Kiedyś wypiliśmy i dałam mu swoje noszone stringi, jako prezent, z moim zapachem... Napisał mi smsa,ze wąhał je,i masturbował się przy tym... Głupio sie czuje.:-( Ale w sumie radość mu sprawiłam....

Gość gbfdc
up

Gość gotowa na wszystko
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3187273 00:52 o rankiiiiioi znacie jakis dobry wyprubowany piling pochwy?Nie koniecznie firmowy, moze jakis domowy ? 00:53 Murcielago A po co sie robi ten peeling ? Obcy rosnie mi w gardle - jak nie urok to ... ! Juz wiem co...plesniawka 00:54 a jakie znasz inne kafe zeby byla gladka 00:55 Murcielago Ale po cholere ?? Obcy rosnie mi w gardle - jak nie urok to ... ! Juz wiem co...plesniawka 00:55 a jakie znasz inne kafe zeby nie podrapala penisa 00:56 bo penisek mojego faceta po stosunku jest ciągle podrazniony,tak jaby go ktos tarką potarkował 00:56 Murcielago Do chuja pana! Czy ktos mi odpowie sensownie ? To tak jakbym chciala sobie obic peeling w ustach albo dupie Obcy rosnie mi w gardle - jak nie urok to ... ! Juz wiem co...plesniawka 00:57 a jakie znasz inne kafe ja robie regularnie 00:57 kaktus zalotny udajcie się spać 00:57 ja pytam powaznie a widze ze co nie ktorzy zaczynaja z tematu zartowac.Otóż podobno trzeba robic co jakis czas, tak słyszałam 00:58 nesti poj....o was kobiety?? piling pochwy?! zrób sobie piling mózgu, polecam domowym sposobem ok, dobra, prowokacja? .... skuteczna Normalność jest objawem zbiorowego szaleństwa... 00:58 a jakie znasz inne kafe nesti a chomiki juz spia? 00:58 Murcielago A czym..? Jakims preparatem ? Przeciez zluszcza sie w trakcie okresu, czyz nie ? Obcy rosnie mi w gardle - jak nie urok to ... ! Juz wiem co...plesniawka 00:59 ja pytam powaznie ja Was dziewczyny prosze, ale nie znaczy ze macie sie wysmiewac teraz 00:59 przepyszna moja jest z natury gladka .Nie potrzebuje zadnych peelingow.Podraznia tylko moje delikatne cialko! ...ta granica miedzy ulomnym dniem a niedoczytana noca,posowam sie na wygnanczym wozku pod powieka,ani tu ,ani tam naprawde nieprzynalezna... J.H 01:00 a jakie znasz inne kafe tarką w ksztalcie walca krew tez troche leci wiec to tak jak okres 01:00 Murcielago Ja p******....To przeciez brednie jakies sa... Obcy rosnie mi w gardle - jak nie urok to ... ! Juz wiem co...plesniawka 01:01 a jakie znasz inne kafe ty nie pierdul tylko sie peelinguj ! 01:02 Jakie brednie Toz to przyszło do nas z Ameryki, tam kobiety to robia i to juz od dawna, ludzie, w jakim swiecie Wy zyjecie??? 01:03 a jakie znasz inne kafe wlasnie 01:03 aboabo proponuje peeling mózgu 01:03 Murcielago Normalnie nie miesci mi sie to w glowie... Obcy rosnie mi w gardle - jak nie urok to ... ! Juz wiem co...plesniawka 01:04 nesti normalnie jak to czytam to mało się nie posikam ze smiechu a wy chcecie ten peeling w srodku sobie zrobic??! może cukrem? kurcze, chcialabym taką wariatkę w akcji zobaczyc Normalność jest objawem zbiorowego szaleństwa... 01:05 a jakie znasz inne kafe ale to ma sie miescic w pochwie no chyba ze mowilas o peelingu mozgu 01:06 tamtaram prosze bardzo czopki "pillingujace" Albohyl na recepte sa 01:06 a jakie znasz inne kafe nesti ---> a czy slyszalas zeby pochwa byla polozona na zewnatrz? 01:07 nesti dodam sobie ten topic do ulubionych, jutro w pracy znajomym pokażę bo dawno tak sie nie usmiałam Normalność jest objawem zbiorowego szaleństwa... 01:07 nowa.. o, to moze zapodacie jak sie robi taki piling? tez nie wiem jak sie robi 01:07 jak są gładkie scianki jest większa przyjemnośc w samopieszczeniu sie! 01:07 tamtaram nesti jak sie nie znasz to sie nie podniecaj za bardzo 01:07 a jakie znasz inne kafe wsadzasz specjalna tarke peelingujaca i wykonujesz nia ruchy frykcyjna 01:08 aboabo poczytajcie wątek "coś ze mnie wyszło" i wszystko będzie jasne 01:08 nesti a jakie znasz inne kafe --> no Ty masz chyba pochwę na zewnątrz, że chcesz jej peeling zrobić ło matko Normalność jest objawem zbiorowego szaleństwa... 01:09 a jakie znasz inne kafe 01:09 ale czy cukier nie bedzie zbyt ostry, czy nie podrazni pochwy? a soł moze ta drobna, co mysliscie? 01:10 pusia nad pusie a po tym pilingu to trzeba jakas lagodzaca maseczke do tej pochwy , tak ? 01:10 a jakie znasz inne kafe aboabo ---> nie wyskakuj tu z jakimis pseudonaukowymi teoriami peelingujacymi 01:11 a jakie znasz inne kafe najlepiej zaaplikowac potem irygatorem porcje bitej schlodzonej smietany 01:11 nesti ludzie przestancie pisac o tych tarkach dopochwowych bo te wariatki gotowe sa to zrobic, i po co wam ktos na sumieniu .... Normalność jest objawem zbiorowego szaleństwa... 01:12 sprubowałam solą, ale piecze okropniscie, nie uzywajcie do tego soli bo piecze okropnie,,,,,moze lepiej cukier labo płatki? 01:13 a jakie znasz inne kafe nesti ---> now sumie masz racje byly "smiechi chichy" ale akcja z tarka jest zmyslona ale z bita smietana nie 01:13 pusia nad pusie a ja myuslalam, ze jakas maseczke w komlecie do teego pilingu produkuja, a dla tych co tam juz szersze to np. taka maseczke sciagajaca 01:14 aboabo na allegro jest masa takich peelingów można również kupić tam prezerwatywę peelingującą o różnych smakach i zapachach, ale to są aukcje dla pełnoletnich 01:14 a jakie znasz inne kafe ja pierdole spadam z krzesla dawnom sie tak nie ubawila nie zasne z tych emocji 01:15 Murcielago Buhahahahahahhahahahhahahaha Obcy rosnie mi w gardle - jak nie urok to ... ! Juz wiem co...plesniawka 01:15 a jakie znasz inne kafe a ja peelinguję pochwę codziennie taką domową tarką do marchwi , tanio i skutecznie! 01:15 zadnje soli ani cukru podrazniecie sobie pochwe, sprubujcie płatkami owsianymi, albo gotowym peelingem do pochwy, one nie sa drogie, w granicach 15 zł 01:15 a jakie znasz inne kafe Murcielago widze ze i Ciebie wzielo 01:16 Murcielago Nie wiem co powiedziec Obcy rosnie mi w gardle - jak nie urok to ... ! Juz wiem co...plesniawka 01:17 a jakie znasz inne kafe 01.15 to nie ja skonczylam z tarkami 01:18 a jakie znasz inne kafe nic nie mow tylko pomysl ktora metode wybrac 01:18 zadnje soli ani cukru nie kupujcie tych peelingow do pochwy na allegro, tam są podroby, lepiej zapłacic pare zł wiecej ale bezpieczniej, te z allegro strasznie podrazniaja pochwe i potem bedzie ból 01:20 aboabo może sama kupujesz podróby to się nie odzywaj jest wielu sprawdzonych supersprzedawców 01:20 aboabo może sama kupujesz podróby to się nie odzywaj jest wielu sprawdzonych supersprzedawców 01:21 wg mnie to byłby dobry piling z kawy mielonej, mysle ze napewno nie podrazni pochwy,soł czy cukier wiadomo, są za ostre.Warto wyprubowac peeling z kawy, mysle ze jest łagodny 01:23 Przyznam ze nigdy nie robiłam pilingu pochwy, a to trzeba robic? Nidgy nic o tym nie słyszałam.Widze ze zdania sa podzielone, za 2 dni mam wizyte u ginekologa, więc podpytam go, wole nie ryzykowac domowymi srodkami 01:26 Murcielago To sie facet pewnie usmieje.. Obcy rosnie mi w gardle - jak nie urok to ... ! Juz wiem co...plesniawka 01:27 a jakie znasz inne kafe moze to babka ? 01:29 a moze to ma byc piling sromu? 01:31 pusia nad pusie nie wiem skad w was tyle ironii Autora to jak widac bardzo troskliwa dziewczyna. Nie chce najwidoczniej by penis jej ukochanego byl podczas stosunku podrazniany, chwali jej sie taka dbalosc o komfort partner Uwazam jednak , ze powinnysmy pomyslec o jej zdrowiu. Pochwa jest jak twarz, trzeba podraznienie po pilingu zlagodzic maseczka, bita smietana tez jest dobra ale trzeba pamietac, ze moze stracic swiezosc i biedny ukochany pieszczc oralnie autorke moze sie nabawic zatrucia pokarmowego *** itd, itp :D:D:D

Gość to jest znak
Temat: z ta lista nazi 14:44 O co chodzi czy tam inna ponoc pojawila sie jakas lista z pogrozkami pod adresem Polakow bioracych udzial w marszach rownosci, organizujacych je etc ktos cos wie na temat, a moze ma dostep do tej listy ??? 06.02] 15:55 BH bardzo dobrze ze ta lista powstala. tepic lewakow, anarchistow, pacyfistow!!!! 15:56 Iron BH, ciebie to się bardziej stępić nie da. :O 15:58 BH Hail Blood & Honour! Hail Combat 18! Hail Victory! 15:59 BH ...and hail gęsiwo & McGyver. :classic_cool: