Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bdonna

KIEDY CIĘŻARÓWECZKI ZACZĘŁYŚCIE CZĘŚCIEJ SIKAĆ?

Polecane posty

Witam wszystkie ciężarówki. Jak z tematu widać mam mały problemik. Jestem w 16 tc i od jakiś 2ch miesięcy coraz częściej sikam a ucisk na pęcherz mam okropny-jakbym wypiła z litr piwa :) no i jak sikam to tylko troszke.. dodam, że nie mam zapalenia pęcherza, nic mnie nie piecze. Mam tyłozgięcie macicy to raz, a dwa, że mam mieć BLIŹNIAKI no to ucisk pewnie większy na pęcherz. Chciałabym wiedzieć, czy są jakieś sposoby na to,żeby nie siurać tak co pół godz, czasami 15 min, albo żeby tak nie cisnęło na pęcherz..........HELP. nawet się do mamy autobusem nie moge wybrać...kur.....:)A w nocy to -liczę od kilku dni-idę do łazienki 5-6 razy.......wkurza mnie to HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość SCANIA
jakoś tak od ostatniej wymiany oleju 🖐️

hahahaha-no przedni żart.. Nie jesteś w temacie o znikaj kulturalnie.

Gość DAF
Dziura w baku, ot co :)

Gość Sikawka
no w sumie to ja w takim etapie jak ty sikałam tez bardzo często...z tym, że uważaj, na 5 miesiąc. Ja dalej sikałam, w sumie az do początku 6tego. ale niestety w moim przypadku był to zły objaw, bo dzidziuś leżał naciskając na pecherz, a to było oznaką pzredwczesnego porodu :( niestety, mój lekarz to zignorował i urodziłam w 6tym miesiącu. Synek nie przeżył. Powodzenia życzę i wsyzstkiego dobrego!

No to będę musiała pogadać z moją lekarką. ale jak ostatnio mnie badała, to stwierdziła, że mam ładną szyjkę macicy i nie grozi mi przedwczesny poród. A, Sikawko trzymaj się i mam nadzieję , że jeszcze bedziesz szczęśliwą mamą-a moze juz jesteś?:) A DO WSZYSTKICH DAFÓW, SCANII ITP- NIE NABIJAĆ SIĘ PROSZĘ Z MOJEGO SIURANIA I JAK NIE MACIE NIC CIEKAWEGO DO NAPISANIA NA TEMAT TO SIO! :) a teraz idę siknąć....... ;)

Gość JELCZ
I co rzuciłaś już szczocha ? :)

Gość KAMAZ
Oj, bo jak się dowie Inspekcja Transportu Drogowego, to będzie mandat

na początku miałam wrazenie ok 8tc ze chce mi sie siusiu a jak doleciałam do kibelka juz mi sie odechciewało a teraz latam co chwilka :( ehh jeszcze troszke i bede miała po wszystkim, gdyby tylko mozna było przyspieszyć czas :)

A Sylusiu, w którym jesteś tyg? Bo się zastanawiam jak długo się bede męczyć, czy to tak do końca ciąży czy może kiedyś się cośtam przestawi wreszcie?

aaa kliknęłam se na link i chyba jesteś w 8smym mies, tak? :) a skąd takie linki się kopiuje, bom ciekawa?

ja to sikanie baardzo traumatycznie wspominam...mielismy piec w domu zepsuty i jak latalam do kibla pare razy w nocy w temp.10 stopni to mi normalnie siki parowaly. :-O chyba jakos w 4-5 miesiacu to bylo.

Próbowałam, to nie umiem wkleić linka :( dupa ze mnie obsikana.....

Gość monik444
ja jestem w 27tc i przez cala ciaze mammocny ucisk na pecherz nie moge isc na miasto na dluzej niz 2 h bo musze biegac i szukac toalety kochane uroki ciazy :) pozdrowiena