Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słoneczna księżniczka

pierwszy raz bez gumki...

Polecane posty

hej dziewczynmki:D przepraszam że dopiero teraz pisze,ale 3 tyfgodnie prawie celibatu robia swoje;P i jak wkoncu dorwałam wolna chatke to z moim kochaniem ,musielismy wpasc do nieba na chwilke chociaz:P i tak chwilka sie przedłuzyła i dopiero skonczylismy:P hihi,nowe pozycje wypróbowane,ach było goraco:D troche miałam ostatnio kilka stresików,da razy wymiotowałam po wzieciu tabletki tak ok 3 godzin po wzieciu,nie wiedziałam czy to starczyło na wchłoniecie i wole nie ryzykowac i teraz tydzien z gumka sie kłąnia:P dla pewnosci:) wiem jak to ejst jak facet za duzo wypije:/ niesttety oni maja słabe fgłówki:P trzeba ich trzymac z daleka od alkoholu,to pisz e winstrukcji obsługi mezczyzny:P przeczytaj polecam:D hihi a tak powaznie to sie ciesze ze sie ułozyło:) oni tak juz maja,najpierw nabroja a potem przepraszaja,i czasem warto sie pokłucic zeby poczekac na słodkie przeprosiny:) bananova mja ginka poleciła zebym na pocztaku dodatkowo sie zabezpieczała,ja wiem ze to bez sensu,bo wsyztscy móia ze jakw ezmiesz peirwszego dnia @ to wsyztsko ok,ale dla własnmego psychicznego bezpieczenstwa ja sie zabezpieczałam przez dwa tygodnie;) ale jak sie wkoncu zdobyłam na sex bez gumki,achhh,nie do opisania:D wierz tabletkom,tylko pamietaj z eejst kilka sytuacji w których tabsy tez zawodza,dokłądnie przeczytaj ulotke i pamietaj o tych sytuacjach ekstramalnych:) korzystaj z sexu bez gumy:D m,iłej zabawy:D

Gość jejqqqq
no jak to cie nie zauwazamy olenka to teraz buziaczki specjalnie dla ciebie!!!!:)nie smutaj sie:)no oni sa juz tacy wrrrrrrrrrr ale juz jest cudnie !!najwazniejsze zeby z klotni wyciagnac wnioski:)a nam sie to udalo wiec jest wzystko ok!!!mnie teraz przez kilka dnia tez czeka seks z gumka:((((((((((((((bo musze wyleczyc moja podwyzszona prl ,a te leki zwioekszaja płodnosc ohhhh !!a swoja droga robilyscie badania na prolaktyne??bo ja zrobilam tak dla siebie bo moja kolezanka robnila i naprawde mi nic nie dolegalo a tu okazalo sie ze jest za wysoka:(nie leczona prowadzi czasami do nieplodnosci wiec taka moja dobra rada ,zrobcie soebie badania bo wiele dziewczyn nawet nie zdaje sobie z tego sprawy:(te leki podobno sa okropne ,czasami powoduja mroczki przed oczami ,omdlenia ale ja takich skutkow ubocznych nie bede miala i wylecze ta okropna prolaktyne prawda???:)pozdrawiam was bardzo serdecznie

hmm,ja tez syszałam wiele o tych badaniach,ale jakos nikt nie powiedział ze powinno sie je robic zeby wczesniej wykryc,że skutkiem niewykrycia i nie leczenia moze byc bezpłodnosc:/ dzieki za podpowiedz:) a tak przy okazji,poruszajac juz ten temat,jest wiele rzeczy,o których sie głosno nie mówi,a skutkiem tego moze byc niewiedza doprowadzajaca np do tak popularnego wsód coraz młodszych kobiet raka piersi,chociaz akurat tu cos ruszyło,jest wiele akcji sotatnio organizowanych,no ale to tylko taki przykład bardzo charakterystyczny podałam:) naszczescie sa takie fora jak te na których mozna sie wielu zreczy dowiedziec i uczyc sie na doswiadczeniu innych:) wracajac do facetów:P ciesze sie ze umiesz wyciagnac wnioski z kłutni,jest wielu ludzi którzy moga sie pozabijac za któryms razem,bo kłutnia jest ciagle ta sama i o to samo,trzeb umiec wybaczac i rozumiec druga osobe,tudziez faceta;P trzymaj sie cieplkutko,ja jade na zimowa wyprzedaz do hipermarketu poprawic sobie humorek:D hihi

słoneczna musiało być ostro bo bez enigmy nie da rady aby odszyfrować twój tekst :):):):):) oczywiście żartuję :) mnie też się czasem literki przestawiają pozdrawiam was moje drogie :):):):)

własnie wróciłam ze sklepu,chciałam sobie poprawic jakos humorek bo ostatnio sie nie moge z ojcem dogadac wiec pomyslałam zakupy to dobry pomysł,zawsze przeciez działa,no to pojechałam,i uzyskałam odwrotny efekt:( włąsnie sobie uswiadomiłam ze przygarnełam kilka zbednych kg:/ przytyłam odkad biore tabletki,a nier chciałam wierzyc ze prze ztabsy mozna nawet 10 kg przytyc:/ jakos tak mi dziwnie teraz,mam ochote odstawic tabsy,ale jak wróce do gumek znowu bed eumierac z nerwów:( tylko tabsy mi dawały spokój i pewnosc:( nie wiem co mam robic,narazie spróbuje zgubic te kg z tabsami,jak sie nie uda,odstawiam tabletki,nie chce wygladac jak spuchnieta;( ech,ja to mam problemy:(

Gość jejqqqqqqq
sloneczna nie martw sie !!!wiesz ja mam bardzo fajne tabletki od ktorych sie nie tyje bo nie zatrzymuja wody w organizmie nazywaja sie yasmin i jestem naprawde z nich bardzo zadowolona:)moze pogadaj z twoim lekarzem na temat tych tabletek. nie smuc sie naprawde bedzie dobrze i niech cie nie nachodza mysle o zrezygnowaniu z tabletek!!!acha przy jasminie sie chudnie :)naprawde fajne tabsy!!!naprawde sie nie smutaj bedzie dobrze!!!!jestem z toba!!!ja ma 100dniowke i moge sie z toba odchudzac przez internet i bedziemy sobie pisac o postepach lub co robimy bedzie fajnie nie martw sie:)buziaczek specjalnie dla ciebie

Gość jejqqqq
kochane musimy sie tu nadal wpisywac bo topic nam ucieknie :)

Gość lukuu
hej dziewczynki! a co jesli się czasem np. piwo wypije? czy to obniża działanie tabsów? JA biore wieczorem, no a czasem sie na jakies piwo wyskoczy...

Gość lukuu
dodam ze biore diane 35

Gość jejqqqqqq
ja mysle ,ze jak sie napijesz piwa od czasu do czasu to naprawde nic ci sie nie stanie:)tabletka powinna sie wchlonac takze wskazane jest zrobic jakies 3 godz, przerwy zanim sie napijesz;)ale jezeli nie dopuscisz do wymiotow to wszystko bedzie ok:)bez roznicy jakie bierzesz tabletki chyba ,ze napisane jest stanowczo zabronione na ulotce dolaczonej do opakowania:)to jest moje zdanie :)pozdrawiam !!!sloneczna gdzies ty jest???:)

Gość jejqqqq
dlaczego nic nie piszecie:(topic jest juz na 2 stronie gdzies na szarym koncu:((((((((((

no widzisz tak to już czasem bywa miała słoneczna celibat to teraz nadrabia i nie ma czasu dla koleżanek pozdrawiam :):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

hehe,dziewczyneczki spokojnie:D zgadza sie olenka celibat sie skonczył to zesmy sobie psozaleli ostatnio:P hehe musialam sie odstresować po tych schizach z przybraniem na wadze,po nieudanych egzaminachw szkole,kopotach w domku,aha,nie mowilam wam nic:/ nie zaciekawie u mnie ostatnio,mój tata jakby ostatnio dostałw głowe kamieniem,albo lepiej piorunem,i go olsniło:/ zaraz mam 20 latkow a on teraz sobie rpzypiomniałmo moim istneiniu i zaczoł sie(niepotrzebnie)o mnie zamartwioac,oczyiscie na moja niekorzysc:/ stwierdził ze sie nie ucze wogóle(nie to że siedze 5 dniw tygodniu na wkuwaniu:/) ale on nie zauwaza ze sie ejdnak ucze,tylkow weeekendy robie sobie przerwe,bo pozygac sie mozna od tej ciagłejk nauki:/ a on zawsze jakos tak na mnie trafi ze mam weekend i sie nie ucze:/ mówi ze teraz sie za mnie wezmie,bo jak sama sobie nie radze to jakz ykle on mi(łaskawy:/) pomoze:( jakies zakazy,ograniczenia,kurde ja zaraz mam 20 lat,mysle juz powaznie o wyprowadzce a on mi tu takie gówniarskie zasady wymysla:/ psuje mi humor z dnia na dzien coraz baredzioej:( a potem przychodzi i sie pyta co mi jest,bo taka milczaca i cicha jestem(facet:/) nie widzi ze to przez niego,bo on opczywiscie ejst ideałem,ach,jak ja juz chce swój domek i swiety spoikój:(przepraszam was za zaniedbanie,obiecuje ze sie poprawie,codziennie bede cos zpaisywac:) pozdrowionka:*

Gość jejqqqq
nie martw sie sloneczna .bedzie dobrez!!!!wiecie dziewczyny ja boje sie tych tabletek,ostatnio mi sie snilo ,ze bede bezplodna kiedys i to z powodu tabletek:((((((mam jakies glupie schizy ,ze cos bedzie nie tak choc czuje sie swoetnie i dbam o zdrowie .jakos tak zastanawiam sie czy ich nie odstawic :(ale wiem czym to grozi znowu seks bez przyjemnosci:(((((nie wiem co robic :(potrzebuje jakiegos slowa otuchy...:(napiszcie mi prosze cos madrego ,zebym sie juz tak glupia nie martwila pozdrawiam .....

juz ci wczoraj napisałam:) ale powtórze:D biorac tabletki w twoim organizmie odbywa sie wielka impreza hormonalna:P i dlategomasz takie hustawki nastrojowe i stad te schizy:) nie marwt sie,skoro dabasz o zdrowie,konsultujesz sie z lekarzem,to uwazam ze wsyztsko bedzie dobrze:) tylko ja uważam,że tzreba co jakis czas robic przerwy,np po roku czy 2 latach:) nie marwt sie:) pamietasz,bedziemy miały dzidzie za 5 lat:D obie w tym samym czasie:D ty mi sie teraz nie wymiguj z obietnicy:D pozdrawiam:)

Gość jejqqqq
masz racje impreza taka jest we mnie ze hohoho:)ale dam sobie z nia rade:)milosc moja mnie wspera caly czas !!!jaki on jest kochany !!!wczoraj siedzielismy sobie u niego w domku i zasnelismy :)wstalismy o 4 i wtedy zawiozl mnie do domu bo tak glupio zebym zostala na noc:)ale tak mi sie cudownie spalo z nim ze ohhh uwielbiam go!!!dobra mykam sie ukac bo mam strasznie duzo rzeczy do zrobienia a czasu mało:(((((((ale ja go kocham bardzo ,zycie swoje bym za niego oddała!!!!!!!!

hej:) no to super,powiem ci że spanie przy boku ukochanego to cos bardzo ale to strasznie bardzo przyjemnego:) tez czesto zasypiam z moim miskiem to naprawde ejst cidowne,tak zasypiac wtulona w niego i budzic sie widzac jego buzke;) dałabym wszystko zeby móc tak codziennie:( narazieniestety to niemozliwe,ale moze kiedys:) kto wie:P pozdrawiam papa:) trzymaj sie,ucz sie teraz zeby potem meic wolne:D

Gość jejqqqq

Gość jejqqqq
no to strasznie cudowne !!!uwielbiam to!!!korde musze sie uczyc ale cos ochotki nie mam;/;/;/wrrrrrr chce wakacje ale za 7 dni weekend:) OLA TERAZ TY NIC NIE PISZESZ!!!!:)

już piszę ale poprostu mam niedługo sesję egzminacyjną i niestety trzeba przysiąść do nauki niesstety samo nie wejdzie :(

Gość jejqqqq
olenka trzymamy kciuki bedzie dobrze!!!!buziaczek ja tez mykam sie ukac:*

hej dziewczynki:) ja sie własnie dzis dowiedziałam ze zaliczyłam kolokwium z fizyki:D ale ocvzywiscie nie moze byc tylko dobra wiadomosc,musi byc tez ta zła:/ bo musze poprawiac pierwsze kolokwium,ale razem z drugim:( czyli podwójna czesc materiału;( i to jeszcze poprawke mam w sobote:/ ale co tam:) jakos przezyje:D no i tez olenko mam niedługo sesje:/ wiem co czujesz,tylko ja sie jeszcze nie moge zebrac do nauki:P pozdrawiam:*

Dziewczyny wymyśliłam slogan: \"nauka nie penis - samo nie wejdzie\" :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Co do tego sloganu to czasami też trzeba \"nauce\" pomóc czytaj \"penis\" :):):):):):):):):):):):):):) 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Gość sweet ss
witam dziewczyny ... moze przylącze sie do pogawnendek ... Ja tez uwielbiam zasypiac z ukochanym ... choc ostatnio zadziej sie to zdaza ...mimo ze kupilismy mi wieksze łóżko ;) Ale dobre i to ... raz w tygodniu...spedzic razem noc ... Pozdrowionka ...

Gość jejqqqq
caly zas mi sie chce spac to chyba przez te leki na prolaktyne!!!wrrrrrrr ole dobry slogan:)musze sie uczyc ale chyba zaraz umre albo zasne !!!to fajnie ze mamy nowa kolezanke :)witaj!!!sloneczna dasz sobie rade!!:):******* spacccccccc

Gość jejqqqq
nie powiedzialalam wam jeszcze co moja milosc zrobila wczoraj !!oh jakie to bylo kochane ...wracal ze szkoly o 22 od rana (ma taki jeden dzien w tygodniu co tak dlugo jest)i tak zmeczony przyjechal do mnie z kwiatuszkiem dac mi buzi:)takie to bylo slodkie ..zadzwonil na domofon i powiedzial ,ze wchodzi do domku ,zebym mu naszykowala usteczka:)nie kochany taki !!dziewczyny umieram tak mi sie spac chce