Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słoneczna księżniczka

pierwszy raz bez gumki...

Polecane posty

no super,to tylkko ja jeszcze nie mam:p no ale mi jeszcze 2 tabletki zostały:D aha,musze sie pochwalic moim dzisiejszym odkryciem:mianoicie z ciekawosci popytałam w aptekach o cene harmonetu,i sie okazało,w jednej 35(za tyle kupiłam poprzednio) w drugiej 27,w trzeciej 26 w czwratej 31 a w piatek 25:D normaklnie nie spodziewałam sie takich skoków:P ale teraz ile zaoszczedze:D hihi zmykam sie uczyc

Gość jejqqq
juz wrocilam moja milosc jest padnieta a i tak nic nie kupilam:)ale byl taki dzielny cale miasto ze ma schodzil:)az mi sie smac chcialo jak wybieral mi kolczyki.chcialam takie turkusowe bo mam brazowa sukienke z turkusowymi cekinami i chcialam turkusowe kolczyki:)no a on mi wybieral i poani mu dalal a on jej na to ze to nie jest turkus tylko niebieski

Gość jejqqq
zjadlo mi polowe tekstu;/no a wiecie jacy sa faceci nie odrozniaja kolorow a co dopiero turkus od niebieskiego !!to bylo takie zabwane a jak buty wybieralismy to dopiero byly jaja,hahaha on byl bardziej wybredny niz ja:):):)dobra uciekam sie kapac bo kolacyjka przy siewczuszkach czeka:)musze sie jescze wypieknic

jest godzina 11.16.Zaczyunam sie denerwowac dzisiejsza poprawka z fizyki:/ Godzine temu byłam jeszcze spokojna,ale teraz zauważam stopniowy wzrost strachu:/ okropne uczucie:( 11.55 mam autobus,o 13 zaczynam pisać,ech,czuje sie okropnie,bleee:/ ja chce miec to juz za soba:( trzymajcie z amnie kciukole dziewczynki

Gość jejqqq
ksiezniczko trzyma kciuki napisz jak ci poszlo??wczoraj bylo cudnie kolacja pycha :)

Gość jejqqqq
to juz dzisiaj 1000000 lat:):):) buziaczek dla ciebie

Gość singielka
Sto lat olenka233 ! :) Sloneczna ksiezniczko dzieki za doglebne rozpatrzenie za i przeciw :) Jednak z tym zdrowiem to wlasciwie na jedno wychodzi gdybym miala stalego partnera i regularny seks czy nieregularny bo tabletki w obu pryzpadkach szkodza tak samo :), a w pierwszym napewno bym je wybrala! W takim razie nad czym sie zastanawiam? Hmm...chyba nad tym , ze nie jestem w stanie stwierdzic czy to bedzie na dluzej czy raczej nie...a jesl;i sie zdecyduje na tabletki i po miesiacu nie beda mi juz potrzebne? bez nich jednak umarlabym ze strachu chyba. moze wpadka nie byla by az takim dramatem, ale jak juz wpadac to pryznajmniej z czlowiekiem ktory nadawalby sie na ojca w razie czego...pokrzyzowaloby mi to troche plany, ale jakos mozna by sie ztym pogodzic, a tak? ohh strasznie skomplikowana sprawa...

Gość singielka
Jeszcze takie pytanko :) czy wasi ukochani sa w waszym wieku? A w ogole to gratuluje bo wyglada na to , ze dobrze trafilyscie :) tzn. z opisow wyglada ..

prtzede wssystkim wszysciutkiego naj naj lepsiejszego olenka:D spełnienia wszystkich marzeń,nawet tych skrytych głeboko w serduchu:D oparcia w mężu,mnustwa zdrówka i pieniązków o ile są niezbedne:) bo ja zawsze uwazam ze pieniadze szczecia nie daja:) no i wszystkiego co sobie tylko zapragniesz:D sto latków,sto latków,niech zyje zyje nam:D teraz sprawa singielki nadal uwazam ze zle myslisz,skoro nie widzisz teraz u siebie szansy duzszy zwiazek i stły sex to po co wczesniej zaczac sie truc?w sumie to nie wiem co bym wybrała natwoim miejscu,chyba celibat:/ ale by sie nie truła tabletkami dla jednego sexu na miesiac.No a wpadka zawsze moze byc,i zgadzam sie ze lepiej gdyby ona juz był z kims kogokochasz i mozesz mu zaufac ze cie nie zostawi:) och jejquu ale wczoraj sie bałam tego egzaminku,ale sumie nie byłtrudny,ale zamało czasu:/ zrobiłam 4 zadania na 5:) zobaczymy jak poszło jak dostane wyniki:) nie wiem czy wspominałam ze mam konika;D własnie zaraz jade do niego:) bay:*

własnie sobie uswiadomiłam ze dzis jest 1 dzien mojej przerwy:) boli mnie brzuszek troche na dole,ale nie wiem czy to od tego ze okres bedzie jak ostatnio,czy od tego ze nic nie jadłam jeszcze:P jak u was,okresik juz jest??

Gość jejqqqq
niew ma narzaie:(:(((((((((kurde jak sie boje ,nienawidze tego stresu z jednej strony wiem ze nic nie moglo sie stac a z2 mysle sobie ze moze jednak wrrrrrrrrr zla jestem:(((((

Gość jejqqqq
moj chlopak jest 3 latat starszy :)jeszcze raz wszystkiego naj oleńka:******

Gość jejqqq
olenka mam pytanko do ciebie ??czy ty jak bierzesz tabletki to zawsze masz 4 dnia okres??nie mialas kiedys tak ze mialas np. 5 dnia??a jezeli zawsze masz 4 to czy zawsze dostajesz o tej sanej godzinie??kurcze ja jeszcze nie dostalam :((((((((no ale to by bylo nie mozliwe praktycznie zebym byla w ciązy jak bralam regularnie ,bez komplikacji te tabletki...to dlaczego mam takie schizy??

Na początku miałam 2 dnia , przy drugim opakowaniu już 3 dnia, a teraz od 1,5 roku jak zmieniałam porę brania na wieczorną to 4 dnia. Chociaż juz chyba dwa razy zdarzyło się, że dopiero 5. Tak więc nie martw się, na pewno przyjdzie.

Gość jejqqq
olenka bardzo cie dziekuje pocieszylas mnie bardzo:)KOCHANIE MOJE DZWONI DO MNIE CO co 5 min. i mnie pociesza i mowi zebym sie nie martwila ale to sie tak nie da:(strasznie sie boje !!no ale przeciez bralam regularnie o stalej porze i wszystkie je wzielam to viaza jest praktycznie niemozliwa ale mimo to sie boje:(JESZCZE RAZ WIELKIE DZIEKI

Gość kinga20
hej no znam to uczucie fajne chociaz ja tak odrazu nie zaufalam tableta bo dopiero po 4 miesiacach ale jak juz to było super pozdro

Gość singielka
jejqqqq nie martw sie czasem mi tez zdazaly sie przesuniecia, choc zazwyczaj bylo regularnie co do godziny...przez dwa lata mnie nie zawiodly , a nie stosowalam az tak rygorystycznie jak ty...zdazaly mi sie nawet dosc duze poslizgi w godzinach...napewno wkrotce dostaniesz okres..cierpliwosci i nie stresuj sie!!

Gość singielka
acha i okres mialam zawsze chyba 5 dnia albo 4 ...choc zdazylo sie apre razy nawet dwa dni pozniej...bedzie dobrze jejqqqq :)

Gość jejqqq
moje kochane buziaczek dla was :********no seks bez tego gumowego swinstwa jest super a;le ten stres jak ma przyjsc okres jest okropny !!!kiedy z niego wyrosne??:(chyba wtedy jak bede chciala miec dzieci :)dziekuje za wsparcie ,kochane jestescie :)jak tylko cos sie zmieni to was poinformuje:)singielka podjelas juz decyzje??

Gość singielka
jeszcze nie podjelam przybylo mi troche innych problemow teraz wiec jakby to powiedziec odlozylam podjecie decyzji na pozniej...choc kto wie czy sie sytuacja nie rozwiaze sama z siebie nagle...ale jak dla mnie to same gumki to za malo...bez tabletek zbyt bym sie stresowala, a naprawde dzieciak mimo mojej milosci do nich i moze nawet i instynktu macierzynskiwgo nie jest mi na reke w obecnej chwili...a nie chcialabym sobie potem w brode pluc... daj znac jejqqqq jak bedzie po wszystkim :)

Gość jejqqqq
jest !!!jest okresno i teraz mysle sobie ze jestem glupia ze tak sie schizowalam a pewnie za miesiac bedzie to samo:)oj taka juz panikara jestem:)dziekujeza wsparcie naprawde fajnie miec takie internetowe kolezanki bardzo wam dziekuje:*******buziak

Gość singielka
a jednak bywaja momenty kiedy kochamy dostawac okres ! ;)

Gość jejqqqq
noooooooooo;)

Gość jejqqq
sloneczna chyba zagalopowalas na koniku za daleko ,ze taK nic nie piszesz:)odezwij sie co tam u ciebie :)a swoja droga dziewczyny nic mnie nie boli przy tym okresie:)a zawsze jak mialam pierwszy dzien to z domu nie wychodzilam tylko z placzem lezalam a teraz nic nic nic oh jak cudownie!!

hej dziewczynki:) hehe,wiedziałam ze okresim przyjdzie:) ty sie tak nie stersujbo po czasie to jeszcze polubisz te stresy:P ja nadal nie mam pokresiku,cały czas czekam,dopiero 2 dzien przerwy,zobaczymy,narazie współczynnik strachu równy zeru,czekam:) no nie ma mnie tu zbyt czesto bo zaliczenia mam na uczleni:/ walcze o zaliczenie z chemi i duzo sie ucze:( do pózna,i wogóle mam duzo nerwów ostatnio,przez ojca:/ strasznie mnie denerwuje,ciagle mi wypomina jak gdzies wychodze,ze sie nie ucze ze wogóle on mnie nigdy nie widzi nad ksiazkami ze powinnam brac przykład z brata który zaliczył wsyztskie koła:/ ciahle sie czepia niezlaiczonego koła z chemi:( jedno sie zdarzyło,kuwam jak nienormalna non stop,nie spotykam sie ze znajomymi,mało widze sie z chłopakiem,a on sie ciagle czepia;( czasem mam ochote mu wykrzyczec wsyztsko,ale nie potrafie:( ech,ciezko,prze zniego czuje sie niedoceniana:( zmykam sie uczyc dalej,buzka papa:)

uch,ale miałąm załamanie przed chwila,doliczyłąm sie ze ostatnio okresik dostałam 2 dnia rano,własnie mija 2 dzionek a okresiku ni ma:( no to oczywiscie miliony muysli jedna czarniejsza od drugiej:( płacz,tzresiawki nerwowe,ale sie starsznie poczułam,jeszcze zaczeły mnie boles kolana i uda:/ no jednym słowem targedia:/ naszczescie na swiecie sa przyjaciółki:D prawiwe i sa zawsze kiedy je potzrebujemy:) dziekuje jejqqqu,gdyby nie ty chyba bym umarła:) głupolek ze mnie,sama pocieszam ale tez potrzebuje pocieszenia:) bo tylko mysl o ciazy juz burzy cały porzadek w głowie:/ juz jest dobrze:) ale ejstem zmeczona tymi nerwami dlatego zmykam spacku:) kocham was dziewczynki:D dzieki ze ejstescie:) moje kochanie jestw szkole wiec potzrebowałam innegfo pocieszenia,dobrze ze mam Was:) ps.2 dzionek bez okresiku mija,nadal czekamy,współczynnik stresu ciazowego na chwile sie podniósł i to wysoko:/ ale juzjest dobrze:)