Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słoneczna księżniczka

pierwszy raz bez gumki...

Polecane posty

hehe:P olenka powiedz mezowi ze ja uwielbiam gotować nie tylko mojemu kochanemu:) ja uwielbiam jak przychodza do mnie znajomi i widfze ich uhahane buzki jak wcinaja moje smakołyki:D chyba mijam sie z powołaniem:P hehe

Gość jejqqq
dlatego ja bede mu gotowac raz na jakis czas zeby mi nie minela ochota:)pozdrawiam ,zmykam sie uczyc

A Ja gotuję mężowi obiady codziennie, każdego ranka śniadanko, wieczorem kolacyjka. Nie, nie żalę się tak tylko piszę. :D

Nareszcie koniec sesji, wyniki egzaminów znane. Znów można patrzeć przed siebie z nutką optymizmu :D

ja bede gotowac mojemu mężowi:D naszzczescie moje kochanie ejst wszystko zerbne wiec marudzic nie bedzie;P spytaj sie go co chche na obiad to ci powie:suche z mokrym:P przesolisz,nie wyjhdzie ci,przypalisz,zke wsyztsko i powie ze pycha:D olenka gratulacje:D masz troche wolnego:D no to miłego odpoczynku:) jeszcze 11 dni do walentymek:D

Gość jejqqq
wczoraj troche poklocilam sie z moim chlopakiem!!kurde jak ja nie lubie sie z nim klocic ,zawsze powiemy sobie cos czego potem zalujemy!!ehhhh mam nadzieje ze dzisiqaj spedzimy milszy wieczor niz wczoraj

i jak jejqquuu?? mam nadzieje ze jak zwykle sprawa wyjasniona;) apowiem ci coś,co zawsze mówi mi babcia jak sie pokłuce z kimś,ta madrosc jest wieczna jakw idać:) więc,pamietaj,że kłutnie sa przykre,ale bez nich jest nudno a najlepsze z kłutni są przeprosiny:) więc czasem warto sie pokłucic żeby potem sie móc godzic:) po9zatym,kto sie czubi ten sie lubi:P ja własnie koncze ciezki weekend,miałam zawody,i jestem padnieta,tak strasznie mnie nogi bolą,że mam ochote sie połozyć w wannie pełenjk goracej wody i robic wielkie NIC,tylko własnie,ja nie mam wanny:( za to mam głupi prysznic który miał byc taki funkcjonalny:/ ja chce wanne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zmykam spacku,papa:)

Gość jejqqq
tak juz wszystko ok!!:)nareszcie naprawilam sama interenet bo jakbym miala sie doczekac na tych fachowcow to bym nigdy nie miala tego internetu;/teraz przygotowania do 100dniowki mam w sobote:)bedzie fajnie taka mam nadzieje :)pozdrawiam was buziaczki

Gość jejqqq
dlaczego nie piszecie ;(

No faktycznie już dawno tu nie zaglądałam, ale piszę tę moją pracę i ona zabiera mi cały wolny czas. Pozdrawiam Was serdecznie. Nie wiem jak u was ale u mnie nasypało śniegu że ho ho.

ojej:D studiówka,jakie to miłe wspomnienia:D powiem ci ze to była najlepsza z imprez jakie mozna sobie wyobrazic:D gustownie,miło,cos nowego,ależ to była piekna noc:D jejku jak ja ci zazdroszcze:D tez bym sobie poszła jeszcze raz:( ech:) ale czas idzie do przody a nie do tyłu,a szkoda,było by ciekawie:P u mnie ok:) powolutku wsyztsko sie wyjasnia,aha,od dzis wspieram szeregi bezrobotnych:P ale tylko na 3 dni,cholerna biurokracja,bo dostałam oferte stazu,ale najpierw musze byc bezrpobotna:P bez sesu:P no ale cóz:) zmykam teraz,bo starsznie zmeczona jestem:) papatki:*

no nie,nasz temacik spadł na 2 strone,no wstydzmy się,chociaż ja nie musze,bo napisałam jako ostatnia:P dziewczatka wiem ze sie zajmujecie swoimi mężczyznami ale troche czasu w przerwach znajdzcie na napisanie czegos tutaj:) ja własnie wróciłam od mojego kochanego,i było...cudownieeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D ale bez szczegułów:P ale musze przyznać ze troche z nas sexocholicy:P nie wiem jak jemu,ale mi to wcale a wcale nie p[rzeszkadza:P jejku,po takim miłym przedpołudniu az sie chce dozyc wieczorku:D z usmiechem na twarzy oczywiscie:D teraz sie zbieram powolutku bo sie umówiłam z kolezanka na ploteczki i goraca czekolade,to swioetny sposób na ten zimny dzionek:) trzymajcie sie dziewczatka,papa:*

Gość jejqqq
dzisiaj odebralam wyniki z mojej prolaktyny ...... i juz wszystko ok:)nawet za niska ale to sie da naprawic:)bardzo sie ciesze:)chlopak jest cudowny ,uwielbiam go!!!!!!!!!!:)ide sie uczyc 100dniowka juz w sobote:)

Gość kakusia........
Wszyscy mowia cos innego.i juz sama nie wiem co o tym myslec.bior pierwsze opakowanie NOVYNETTE,wzielam 5 tabletek(pierwsza,pierwszego dnia cyklu)i moglabym juz sie kochac bez obaw??NIENAWIDZIMY PREZERWATYW!!

Gość jejqqq
no rozne sa opinie ;/niektore mowia ze powinno sie zabiezpieczac dodatkowo przez pierwsze 7 dni inni ze od pierwszego dnia juz sie jest zabezpieczonym:)ty wzielas 5 wiec mysle ze nie ma powodow do obaw!!!wiem co zanczy ten stres;/wszystkie wiemy ,wiec badz dzielna!!!

Gość jejqqq
olenka mam pytanie zwlaszcza do ciebie:)czy jak masz 7 dniawa przerwe to czy zabezpieczasz sie dodatkowo ??bo ja jeszcze tak ale juz mi sie nie chce a chyba nadal sie boje..:(a ty sloneczna???

Nie nie zabezpieczam się. Właśnie jestem w trakcie tej przerwy i nic nie stosuję. NIgdy nie stosowałam :)

hejka:) ja nie używam niczego w przerwie,chociaż sie troszke bałam,ale teraz juz normalnie:) zostały mi jeszcze 4 tabletki i przerwa:D do kakusi,ja pierwszy raz sie odwarzyłam na sex bez gumki biorac 13 tabletke,i doskonale cie rozumiem,wiem co to za stresik:) dla własnego bezpieczenstwa i spokoju ducha czekałam tak długo,chociaz wierzyłam ze ejstem zabezpieczona od pierwszej tabletki:) dziwna ta nasza psychika:P zrezygnuj z gumek jak bedziesz na to gotowa:) nic na siłe:) zebys sie potem nie bała:) powodzonka papa:* a ja dzis mam dzien bez sexu:P hihi ciekawe jak to przetrwamy:P

Gość jejqqq
ja wczoraj mialam sloneczna:( ciezko bylo:)ale dzisiaj sobie nadrobie:):)::)teraz raniutko nauka a potem ohhhhhhhhhhhh juz sie nie moge doczekac:)pozdrawiam i milego dnia zycze

hejka:) wiec dzien bez sexu okazał sie dniem z sexem:P hehe i lipa z postanowienia,sexocholicy z nas i tyle:P teraz zmykam z moim kochanym na imprezke:D miłego wieczorku wiec zycze papa:*

Gość jejqqq
ja wlasnie czekam na mojego kochanego!!no seks jest cudny cieko sie oprzec:):D

Gość kakusia....
heh...no i dzisiaj poszlam na calosc...no moze nie zupelnie.nie chcial konczyc :(...boi sie :)..heh ci mezczyzni ;)

Gość pytanko mam male
dziewczyny, a powiedzice mi.. nie miałam pzrerwy miedzy opakowaniami, bo mieliśmy akutrat wyjazd i chcialam móc troszkę poszaleć, a wypadałby mi okres. Teraz biorę 8 tabletkę z drugiego pudełka. Czy jestem tak samo zabezpieczona, jakbym robiła zwykłą przerwę? boje sie jak cholera teraz :)

Gość kakusia....
z tego co mi wiadomo,jestes caly czas zabezpieczona,z przerwa czy bez przerwy

no to gratulacje kakusia:) moje kochanie też się bałp,i pomimo moich zapewnien starsznie p[anikował:P włąsnie dlatego zaozyłam ten temacik:D teraz juz jest lepiej,chociaz czasami tez sie zamartwiamy ostatnie dni prze @,ale to chyba normalka:P musisz na niego zaczekac:) a jesli chodzi o pytanko,to jak nie robiłąs przerwy to przecxiagnełas cykl,oszukałas organizm,i mysle ze ejstes zabezpieczona:) pozdrawiam:) oficjalnie zaczynam wielkie odlaczanie do 2 waznych rzeczy: -przerwa za 2 tabletki-oczekiwanie na okres -walentynki za 5 dzionków:D

Gość kakusia....
heh, tez sie ciesze.mysle ze decyzja zeby brac tabletki byla najlepsza w moim zyciu.seks bez ograniczen,mam tylko nadzieje ze skutki uboczne beda malo odczuwalne.narazie jest wszystko ok :)

Cześć dziewczyny sorki że tak mało tu piszę choć bacznie obserwuję co wy wpisujecie ale jakoś nie mam czasu. W przyszłym tygodniu się poprawię. Brzuch mnie boli bo @ nadszedł wczoraj, co do godziny. Pozdrawiam

Gość jejqqq
ja mam nadzieje ze dostane jutro okres:)(jak zawsze:)ale nie ma czasu sie tym martwic dzisiaj mam 100dniowka :)zaraz pedze do fryzjerka :)ohhhhhhh juz sie nie moge doczekac!!!zapedzilam moje kochanie wczoraj do fryzjera :P koncze bo musze sie ubrac i leciec juz!!pozdrawiam was bardzo cieplutko :* buziaczki

Dziękuje za odp, mam nadzieję że mamy rację :) [to ja byłam z tym pytankiem]