Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słoneczna księżniczka

pierwszy raz bez gumki...

Polecane posty

Gość słoneczna księzniczka
cześć dziewczynki:) przepraszam,że tak milczałam,ale miałam męczacy weekend i prawie na komputer nie wchodziłam,cały tydzien w pracy siedze przed kompem to sobie zrobiłam od niego wolne:P czy u was tez jest taka super pogoda:D Rano obudziło mnie słoneczko,aż miło się wstawało,a jak stanełam przed lustrem to się jakos takoś dziś sobie bardzo spodobałam:P a teraz dostałam wiadomośc od mojej przyjaciółki,że coś się ruszyło w zdobywaniu jej wymarzonego faceta:D jak przełamie swoja niesmiałość i strach to chyba umre ze szczescia:D taka siupel muzyczka leci w radyjku,usmiecham sie sama do siebie:D i sie nie martwcie nic nie jarałam:P chyba mam dziś szczesliwy dzionek:D kocham takie dizonki:D

a zapomniałabym,olenko zdecydowałam się na sex w srode przed lekarzem,mamy tak mało okazji,że nie moge tego przegapić:) kupilismy już gumki:D moje ulubione ijedyne które akceptuje:pepino z wypustkami:D wrrrrr,juz się doczekac nie moge:D

Gość duszyczkamala
mam male pytanko jak zdecydowałaś sie na sexik z gumeczkami skoro stosujesz tabletki antykoncepcyjne ?? ;)

i brawo tobie za spostrzegawczość:D Wiec widzisz nie znasz całej sprawy:) i nie zabardzo wiem czy moge tak tu na forum opowiadac,ale w sumie co tam:P Bo widzisz fakt biore tabletki,juz 5 opakowanie:D Jest tak u mnie teraz ze zadko widuje mojego kochanego robaczka i mało jest cibicibiciao:( znaczy sexu:P i wykorzystujemy kazda mozliwość:) wiec w srode mam wizyte u lekarza dopiero na 10,wiec do 10 jeszcze mnustwo czasu do sporzytkowania:D Ale nie chce zeby potem moja ginekolog grzebała sie w resztkach spermy:/ Było by to dla dośc krępujące,więc postanowiłam,że bez sexu nie przezyje:P i rozwiazaniem sa gumeczki:) chyba wszystko jasne juz teraz:D

ojesu jakie komplikaceje :D a ja ciagle rozkminiam cze mam zafac tym pigulkom ;/

Mary 07 posłuchaj swego ciała;) szczerze ci powiem to własnie moje ciało,które miało już dosc bareriery w postaci gumki,pozwoliło mi wkońcu zaufac tabletkom:) Poprostu musisz byc cierpliwa i słuchać:) jak juz twoje ciało pwoie ci że chce poczuć twojego mężczyzne i jego skóre to wtedy bedziesz wiedziała:) ozesz ty jak mi sie sexu zachciało:P nie ghadam juz o sexie,bo do srody musze wytrzym,ac;P

jak bede sluchac ciala to nigdy nie bede sie kochec ;p boje sie po wpadce w wakacje kiedy pekla mi guma ;/ kurcze no

Mary07 po to bierzesz tabletki, aby móc się cieszyć pełnią seksu, w przeciwnym razie nie bierz ich, bo tylko tracisz pieniądze (niestety nie są to najtańsze medykamenty :( ). Ja zaufałam tabletkom od pierwszego razu, a mineły 4 lata, więc wiem coś o tym. Ani jeden stosunek nie był z gumką więc zaufaj im i TY.

ja zaufalam dzisija ohhhhhhhhh cudnie bylo:):):):)teraz zmykam do ksiazek!!siostry co u was????ostatnio troszke was zaniedbuje tu ale ta matura mnie wykancza;/jak dieta??

A kiedy masz tę maturę, bo nie wiem czy teraz jest inaczej niż to było jak za zdawałam???? Bo te gimnazia i inne wymysły ludzi od edukacji, więc sama nie wiem.

Gość duszyczkamala
Boję się zaufać gumkom :( Mój facet mnie okrponie traktuje odkąd zaczęłam stosować tabletki. Twierdzi że z dnia na dzień zmieniam zdanie ... i w ogóle ma tego już dość i powiedział że "to nie TY będziesz zarabiać na te dziecko ... Ty w tym czasie będziesz pulchnieć a ja będę zapieprzał w robocie żeby wam dobrze było.... " Ma dośc dlatego że boi się strasznie że zajdę przy tabletkach w ciążę :( :( :( Ja tu jestem dopiero po raz któryś na kafeterii nawet nicka nie mam a weszłam na wasze rozmwy - topik czy tak?? bo zadecydował o tym temat tzn pierwszy raz bez gumki no i ilość odwidzających. Nie znam się super extra na metodach antykoncepcji tzn wiem na tyle i jestem gotowa na tyle że kocham się z moim chłopakiem - już narzeczonym od 2 lat ... i sama nie wiem . Boje się że całe życie na gumkach "zjedziemy"...

no troche sie pozmienialo !!katastrofa jest z ta oswiata;/ 4 maja -pol.(pisemny) 11.maja niem--pisemny 26.maja hist.--pisemna 17.maja pol.--ustny 29.maja niem--ustny KONIEC!!! jupi:D :D :D :D :D :D :D :D :D uciekam do szkoly :D pozdrowionka!!acha i pamietajcie usmiech na twarzyczkach bo dzis jest pierwszy dzien wiosny:D :D

Gość duszyczkamala
Aha no i zapaomniałabym słoneczna księżniczko już rozumiem dlaczego z gumeczką :) pozdrawiam owocnego sexiku ;)

duszyczko mała,wiesz ja to bym się poważnie zastanowiła czy ktos kto tak traktuje swoja kobiete zasługuje na miano narzeczonego:/ Bigdy bym nie pozwoliła,żeby mój facet powiedział tak do mnie,predzej dostałby w twarz jeśli powiedziałby to poważnym tonem.Szanuj sie troszke.Musisz mu wytłumaczyć jak działaja tabletki i że ryzyko zajścia w ciąże przy tabletkach jest bardzo małe,podaj mu przykłady sytuacji w których mozesz zajsc w ciaże biorac tabsy a zobaczysz że sam bedzie pilnbowałam,i pytał czy miałąm biegunke,wymioty,czy wziełas tabletke o odpowiedniej porze itp:) Liczy się rozmowa,a jeśli on nie jest pewny co do tabletek,i ma cie tak dreczyc psychicznie to zrezygnuj z nich,szkoda kasy i zdrowia:) jejquu moja dieta jak narazie powoli pokazuje efekty:) Tłumszczyk w boczkach maleje:D schabik na udach też:P i przedewszystkim skala na wadze spada:) i ogólnie czuje sie rewelacyjnie:D

teraz dopiero przeczytalam to co napisalas duszyczko mala i szczerze ci wspolczuje:(jak on moze do ciebie tak powiedziec??okropne to jest ;/powinniem ci wlasnie wspierac bo to ty musisz brac tabletki i to ty poniesiesz konsekfencje (jesli owe beda)a niech sobie twoj facet przeczyta jaki jest wskaznik bezpieczenstwa przy prezerwatywach a jaki przy tabletkach i wszystko jasne!!!!ach szkoda slow a moze potrzebuje troche czasu zeby sie przyzwyczajic u mnie bylo znowu na odwrot kochanie sie nie martwilo i odrazu ufalo tabletka a ja nie:)teraz juz oboje wiem co do czego :P WIOSNA!!!!!!IDE FARBOWAC WLOSY:p mam nadzieje ze nie wyjdzie mi na glowie jakas Qpa :P wiecie ja zawsze mam takiego swira na wiosne musze cois zmienic ,teraz popadlo na wlosy!!!!zawsze tak mam trzymajcie kciuki:P

Ja z a2, 3 tygodnie idę robić pasemka, ale nie z powodu wiosny ale świąt i wesela, na które mamy iść.

phi ale ja sobie sama pofarbowalam i wiecie co jeszcze zrobilam??obcielam sie sama ,mam grzywke:Pi pocieniowane wszedzie w domu mowia ze ladnie!! ale poszalałam:P wkoncu wiosna!!!! :D

No wybacz, ale pasemek bym sobie sama nie robiła (no chyba, że chciałabym wyglądać jak .....), a włosy też sobie nie raz sama farbowałam.

Gość duszyczkamala
I co ja mam zrobić ???? :( znów to samo krzyczał dziś że nie będzie się ze mną kochał (bez gumki)bo ja wierzę jakimś tam jak to zaakcenotował 'kafeteriom!!!!!" Bo ja wierzę w każde zdanie przeczytane na internecie i że internet to same bzdury i śmieci !! :( :( :( :( Ja mam już prawie doła :( Co ja mam zrobić ?? Przecież po to kupuję tabletki żeby było dobrze (a jak mi wiadomo bo już raz prubowaliśmy bez gumki przed okresem jeden dzionek i wiem że dla faceta to jest EXXXXSTRA ) żeby wszytsko było ok a ten swoje :( Że tabletki nie wiadomo jak i czy w ogóle mnie tak zabezpieczą jak "myślę" - kurcze a ja nie myślę ja w to wierzę i wiem że one działają cuda i to jest właśnie tabletka anty nie inna tylko anty co znaczy zapobiegać ! :( :( Ja nie chce tych gumek mam po nich uczulenie i boli jak oddaję mocz :( Kourcze jakiego ja mam faceta ;( ;( normalnie płacz ! pomóżcie mi - mała zagubiona duszyczka

Weź poszukaj na necie informacje o tabletkach i mu to pokaż, ja od 4 lat jadę tylko na tabletkach, przestrzegam zasad jak mam biegunkę i nie wpadłam, więc chyba tysiące dziewczyn na kafeterii też o czymś świadczy skoro biorą i w ciąży nie są :)

witam dziewczyny,tak se weszłam na wasz topik i zainteresowałam sie opowiescia duszyczki małej.no i stosuje tabletki od 4 lat i kochamy sie bez gumki i wszystko jest w porzadku. wogule zabezp. tabletkami to jedna z najlepszych metod antykoncepcyjnych. a ile ma lat twój NARZECZONY ze tak boi sie tych tabletek i nie jest zorientowany w temacie. a wogóle jakby sie tak mój maz (czy jeszcze narzeczony)tak odezwał do mnie to bym sie naprawde zastanowiła czy chce spedzic reszte zycia z takim facetem-guzik wiedzacym, pyszczacym i takim co uwaza ze tak jak powie to ma byc i wogule on zawsze ma racjie i wie wszystko najlepiej. no sory ale chyba nie tak ma wygladac rozmowa miedzy kochającymi sie ludzmi, przeciez o wszystkim mozna porozmawiać,podyskutować . przeciez ty to robisz przedewszystkim dla niego(zeby mu było dobrze) wyslij go do lek. niech sie dokształci i niespotykaj sie z nim póki cie nieprzeprosi(moze ochłonie, dowie sie u lek. i zrozumie ze niemiał racji i dotego nie tak postepował-krzyczac na ciebie.)

ja tez sie zupelnie zgadzam z jassmina:)duszyczko mala musisz sobie zadac pytanie czy on jest tym facetem z ktorym chcesz spedzic reszte zycia??BO jak widzisz go u swojego boku przez cale zycie to moze poczekaj z tymi tabletkami az oboje bedziecie gotowi!!moze pozniej on zrozumie ze tabletki sa bezpieczniejsze od prezerwatyw:)jezleli tylko teraz jest taki nie przyjemny a zawsze jest czuly i bardzo cie kocha to wybacz mu to i poczekaj az uwierzy:)moze jest nerwowy dlatego ze sie boji???musisz na te wszystkie pytanie odpowiedziec sobie sama!!bo my nie znamy anijego ani ciebie!!wspulczuje cie tylko tych obecnych, smutnych chwil i mam nadzieje ze on cie naprawde bardzo kocha a usprawiedliwia go tylko to ze jest odpowiedzialny i dlatego sie boji!!!mam nadzieje......... i zycze ci tego z calego serca........

dziewczynki mam dylemat,dzis była u ginekologa,zbadała mnie,ale nie wykryła,że sie kochałam godzine wczesniej:P dała mi tylko globulki dopochwowe bo niby mam upławy,ale to chyba od sexu,prawda?? No i wysłała mnie na cytologie:/ Moja mama powiedziała,że takie badania robi sie dopiero po 30 i nie wie po co mi ona chce je zrobic:/ dodam że moja mam nie wie ze biore tabletki i juz uprawiam sex z moim ukochanym:/ Teraz nie wiem czy mam robic te badania,czy jeszcze poczekać:/

SLONECZNA JA tez robilam cytologie to nic zlego :/choc wykryla u mnie nadzerke to juz wam pisalam(musze isc w koncu na zabieg i ja usunac)to musialo byc zabawnie jak sie zorientowala ze sie kochalas godzinye przed:)ide z moim bratem do lekarza bo biedaczek ,malutki chory a rodzicow nie ma bo w pracy:)

wspomne jeszcze tylko ze duzo moich kolezanek mialo robiana cytologie i to chyba nie zalezy od wieku

troszke się martwiłam,że moja mami może coś wykryć,że może już sie kocham z moim kochanym:/ A bym jednalk wolała,żeby jeszcze nic nie wiedziała I ogólnie boje sie tego badania,jejquu prosaze opiusz co ci robii,jak to przebiega,ile płaciłaś itp.

Gość duszyczkamala
Powiem tylko jedno : mianowicie : usprawiedliwia go tylko to,że jest odpowiedzialny i dlatego sie boi . Wiem jeszcze jedno : nie uważa(moich tabletek)za tableteki antykoncepcyjne . ateraz to już przegina i mam teraz tego dość !! :( :( :( :( :( :( :(