Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słoneczna księżniczka

pierwszy raz bez gumki...

Polecane posty

w niedziele bardzo trudno jest z ta dieta;)rodzinka ,pyszne obiadki:)ale i tak jest cudnie:)wczoraj troche sie poklocilam z chlopakiem ale juz jest dobrze jakos nie umiemy sie dluglo na siebie gniewac:)stwierdzilam ze zycie ze mna jest strasznie trudne:(mam dusze ani z zielonego wzgorza i caly czas wyobraznia mi dziala i marze i czasami denerwuje mnie to ze kto tego nie rozumie np moj mezczyzna;/ wiem ze to glupie ale taka juz jestem:(kurcze...... dam przyklad ostatnio bylam smutna ze moja milosc nie jest rycerzem i mu to powiedzialam a on przytulil mnie jak male dziecko!!a mi bylo naprawde przykro:(MAM NADZIEJEJ ZE NIE ZMIENICIE O MNIE ZDANIA PO TYM JAK SIE WAM OTWORZYLAM:)

dziewczynki no co wyście,ja też sie w niedziele az tak nie katuje:P zawsze zjem albo wiecej troszke obiadku,albo cos słodkiego na deserek:D nie mozna całego zycia sie meczyc:P czasem nawet dieta musi odetchnmac:) jeśli chodzi o marzenia,to powiem Ci jejquuu że ania z zielonego wzgórza to moja najulubiensza bohaterka:P i też sie czesto z nia identyfikuje,tez mam strasznie wybujała wyobraznie,jak mi cos przyjdzie do tej mojej główki to nie da sie tak łatwo tego wygonic:P Tez mi jestczasem cięzko i smutno na serduszku jak moja główka cos wymyśli a nikt tego niue rozumie i nie wie oco mi chodzi,jednym z moich marzeń jest żeby osoby mi bliskie zaczeły czytac moje ciche znaki:P I wiem ze moje kochanie np tego nie potrafi,i zamiast mu powiedziec w prost to siedze cicho idusze w sobie jakas potrzebe.Ale już nad tym intensywnie pracuje:) Wiec musi byc dobrze:D

no wlasnie zamiast powiedziec wprost to ja siedze cicho i czekam az wkoncu sie ktos domysli!!! a przeciez ludzie to tylko ludzie i nikt jeszcze nie umie czytac w myslach!!ehh naprawde czasami ciezko mi jest sie odnalezc w tym swiecie.........moje kochanie czasami juz nie wie co mi jest ze raz jestem szczesliwa a raz sobie cos wyobraze i juz moj usmiech znika!!czasami potrafie w jednej chwili zaczac plakac jak sobie np. co wyobraze smutnego!!czasami mam juz dosc tej mojej wyobrazni wrrrr ale coz tak juz jestem!!ostatnio sie zapytalam mojego chlopaka czy chcialby miec inna dziewczyne bo ja taka jestem :( a on mi powiedzial ze jestem inna i niebanalna i za to mnie kocha to bylo strasznie slodkie ze znowu sie rozplakam:)

no coś ty jejquu,my jesteśmy takie same:P Tez najpierw zrobiue coś albo powiem a potem tego żałuje.I potem w ramach skruchy,pytam się z miną ukaranej dziewczynki,czy mnie jeszcze kocha i czy czasem nie chce mnie wymienić.I zawsze po cichutku licze,że powie no coś ty głuptasie,kocham Cię taką jaka jesteś,nie chce cię zmieniać...i tak mocno przytulił mnie.I zawsze tak jest:D A potem przez cała noc myśle,czemu ja jestem taka okropna,i jak on ze mną wytrzymuje?I sie ciesze,że mam tak cierpliwego chłopaka,który kocha mnie pomimo wszystko:)

to moze nie jestesmy takie zle:) to jak to ania z zielonego wzgorza mowi jestes sloneczna moja BRATNIA DUSZA :)bardzo sie ciesze z tego powodu:) olenka co z toba chora jestes czy cos sie stalo bo tak cie tu nie ma:(napisz choc jedno sloweczko co tam u ciebie buziak wielki:*

hihi,tak jest,jesteśmy bratnimy duszyczkami:D Tylko nie szalej bo zapewne twój chłopak sie zdziwi jak zrobisz sobie włosy na zielono:P hehe A oleńka pewnie odpoczywa po ciężkim weekendzie w szkole:) dajmy jej odsapnać troche:)

Tak dokładnie odpoczywałam po weekendzie: sobota impreza a wczoraj zajęcia cały dzień :O

zapomnialam ze olenka miala ciezki weekend:)ale troszeczke sie stesknilam wiec zapytalam:)fajnie ze sie odezwala:) sloneczna sadze ze dostalby zawalu serca jakbym zrobila sobie zielone wlosy:)zmykam sie uczyc bo dopiero wrocilam od mojego kochanego\"zazdrosnika\"(bo znowu byly sceny zazdrosci)ale ja tez jestem zazdrosna i wcale sie mu nie dziwie bo czasami on nic nie robi a jakas dziewczyna sie na niego popatrzy a ja juz jestem zla:) olenka napisz jak to jest w malzenstwie z zazdroscia ??wyrosliscie juz z tego??strasznie to ciekawe

:P moje kochanie też by padło jakby sie okazało ze mam zielone włosy:P Ale bym powiedziała ze miały byc kasztanowe:P hehe Myśle że zazdrość jest zawsze,że musi sie spełniać słynne powiedzonko:nie ma miłości bez zazdrości\",trzeba troche urozmaicac sobie życie,tu przez kłutnie,jakaś mała zazdrośc,niektórzy specjalnie wzbudzaja zazdrość w swoim partnerze,żeby sprawdzić czy kocha,czy mu zależy itp.Ja pomimo wsyztsko lubie jak moje kochanie jest o mnie zazdrosne:P chociaż fakt,czasem przegina,ale moge mu to wybaczyc:) Bo go kocham,buziaczek dla mojego robaczka:*

Gość duszyczkamala
Witam po długiej "przerwie" . Przez 3 zapomniałam o całym świecie :p cieszyliśy się sobą z moim chłopakiem :) Było cudownie ... Pochwalę że ............ tarau : powiedział że będziemy się kochać bez ale dopiero po okresie tzn krwawieniu z odstawienia ... ;) Tzn że w końcu dał sobie powiedzieć i zrozumiał że to jest "bezpieczne";) Odpowiem na pytanie : ja mam skończone 20 a on skończone 22 .To chyba taki normalny wiek ;) :p No a co jescze chciałam zadać WAM pytaneczko : mianowicie : w którym dniu po odstawieniu tabletek tzn jak np kończycie 21 tabletke to kiedy występuje krwawienie ????????????? A tak poza tym to miałam cały 1 miesiąc takie plamienia tzn moja gin mi powiedziała że to normalne do 3 pierwszych miesięcy !! Czy wam też takie coś się przytrafiało ???????????????? I kiedy to ustąpi czy mam zmienić tabletki ?? pozdrawiam wszyściótkie

Duszyczko no to gratulacje:) Ja na poczatku jak dostałam okresik to tez włąsnie takie plamki brazowe,nie rozkrecał sie nic,zaczełam siemartwic ale masz racje,to jets normalne nawet do 3 pierwszych miesiecy.Ja przez 2 miesiace miałam okresik 2 dnia przerwy,potem zmieniłam godzine przyjmowania tabsów i okresik nadszedł 3 dnia i do teraz tak [rzychodzi:)

Gość dszyczkamala
Ojej no to dziękuję że tak mnie wspierasz ;) Dziękuję za wszyścióteńko :p hihi pozdrawiam ide do babci potem na praktyke ;) paaaps

swiete słowa olenko:) całe życie zazrość to jest najbardziej popularna cecha każdego człowieka:P czy jest on solo czy w parze,zazdrościmy innym,jesteśmy zazdrośni o przyjaciółke,kolege,tate,babcie,chłopaka,kolezanke kolegi wujka:P hehe o psa,ja mówie serio,kiedys byłam zazdrosna,że słodki psiuniek mojego wujka woli moja siostre niz mnie:P Także zazdrość to nieodłączny aspekt naszego życia:) Ja się juz przyzwyczaiłam do niego:P

Nareszcie pada deszcz - tak, tak cieszę się, wreszcie cały zimowy brud spłynie. Duszyczkomała ja okes dostaję 4 dnia. Podrówki dla was kochane siostrzyczki i 🌼🌼🌼🌼🌼

wlasnie wrocilam z zakupkow z moim ukochanym bo musialam kupic kurtke ale sie uchodzilismy ale kupilam:)olenka no wlasnie ja tez sie ciesze ze pada ,ze te okropne Qpy (przepraszam) sie zmyja:)teraz zmykam sie uczyc

a ja dzis sie4 zebrałam i poszłam rano pobiegać:P Nie biegałam juz doibre 2 lata,ostatni raz to w liceum na wf:P i niezbyt gwałtownie chciałam zaczac,wiec tylko 10 minutek biuegałam,ale i tak sie nieziemsko zadyszałam:P ale owiele sie lepiej czuje teraz:D az sie chce iosc do pracy:P miłego dzionka:D

ja jestem taka przemeczona przed ta matura ze juz nie mam sily na nic,a juz napewno nie na bieganie:(teraz sie wlasnie chwilke przespalam no i ide sie uczyc:(

juz ci mówiłam jejquu,zły czas na diete wybrałas,teraz musisz jesc duzo,żeby miec siły,wiec narazie skoncz z ta dieta,do matury,bo zemdlejesz na maturze i co bedzie??Duzo witaminek jedz,dodawaj sobie mocy czekoladowej:D I jakos tro bedzie:)

Gość Zaniekojony111
Czesc dziewczyny. troszke to dla mnie krepujace ale moze nie dostane kamieniem w glowe:) Otoz chodzi mi o taka rzecz. Kochamy sie oczywiscie bez prezerwatywy, i jak koncze w mojej dziewczynie, wszystko pozniej "wyplywa". Czy to normalne czy tez cos jest nie tak? Zaczelismy od niedawna stosowanie pigulek i troszke mnie to zastanawia / niepokoi. Bede wdzieczny za odpowiedz. Pozdrawiam

Nie martw się tym, że wypływa, tak ma być, otóż tabletki powodują zagęszczenie się śluzu, a w wyniku tego plemniki nie potrafią piąć się w górę do macicy, a zatem wypływaja. Myślę, że cos z tego zrozumiałeś. Jak nie to napisz może uda się klarowniej :)

Gość Zaniekojony111
Zrozumialem. Wielkie dzieki za odpowiedz. W sumie podejrzewalem cos takiego ale lepiej sie upewnic:). Duza buzka.PAPA!

hihi,tak tak,wylatywanie plemniczków jest faktycznie normalne,ja bym jeszcze dodała,że wnerwiajace,bo po sexiku trzeba biec szybciutko do łazienki zeby poscieli nie zabrudzic(to sie nazywa kaczy wyścig do łazienki:P) a to jest okropne,bo sie nawet przytulić nie można do kochanego:( I jeszcze taki nieprzyjemny odgłos dochodzi jak sperma zaczyna uciakc:/ Ale no cóś nie można mieć wszystkiego:D

Gość duszyczkamala
Hej dziewczynki :) :) :) musze sie pochwalić mój chłopak wczoraj powiedział "czy jesteś gotowa na to by być mamą ?? " ja taka zdenerwowana na to a co chcesz już dziecko ... a on nie spokojnie tylko że jak zaczniemy się kochac bez gumki polegając na tabletkach to wiesz że zawsze jest prawdopodobieństwo że zajdziesz ... a ja na to "NAPRAWDE CHCESZ BEZ PRZEKONAŁEŚ SIĘ JUŻ ŻE TABLETKI NAPRAWDE DZIAŁAJĄ" ?? A on że możemy się zacząć kochać bez bo i tak jesteśmy gotowi nawet na to że zostaniemy rodzicami :) jejq jak fajnie nie macie pojęcia :) narazie mam przerwe tydzień na okres ale po okresie będzie się działo :D Mam tylko jedno pytanie czy od razu po okresie tzn po odstawienu na tydzień można bez gumki tzn można od razu po tym odstępie się kochać tak i do środeczka teżmoże skończyć???????????? powaga ja mam wrażenie że nie :( napiszcie coś z waszego doświadczenia . pozddr

mozesz caly czas:)nawet w przerwie 7-dniowej:)to caly urok tabletek:P

Jaki straszny dzień,poprostu same porażki;( Mam już go dośc,niech on sie wreszcie skończy;( Njepierw praca,tyle dizś roboty i latania ,że szok,nóg nie czuje:( głowa mnie boli:( potem zauwarzyłam,że mam plamki krwi na bieliznie,sie tak wystraszyłam,że az czarnych plamek przed oczami dostałam:/ Nie wiedziałam co to,pd czego i po co:/ Patrze na opakowanie,okazało sie,że wczoraj zapomniałąm tabletki:/ Jasna cholera,a jutro zaplanowałam sexik rano;( A potem jeszcze moja głupia szwagierka wkurzyła mnie tekstem,że ona na złość mi zajdzie w ciąże i usunie dziecko:( jestem tak zła,nie wiem co ze soba zrobić,nawet nie mam gdzie energi wyłądować.Głupota innych tak mnie drażni,takie debilne gadania tym bardziej:/ Bo jakby to sie jeszcze ukrywało ze swoim debilizmem,ale nie:/No nie,chyba ide spać:(

Gość duszyczkamala
Słoneczna nie przejmuj się tak nie ma czym naserio olej to wszytsko i idz na spacerek ja teraz wrócilam i czytalam kafeterie :) Jeszcze jedno małe pytaneczko :Tzn przez te 7 dni nawet jak czekam aż dostane okres ...albo po 7 dniowej przerwie moge tak normal bezzzz ?? hmmmm niepokoi mnie to bardzo :(