Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idiotkaze mnie

zblaznilam sie przed facetem

Polecane posty

Gość idiotkaze mnie

...przez kilka mies. nie potrafilam zrozumiec, ze ...a nieważne w domu matka mnie jeszcze opieprzyla, dorosłą kobietę.. nalozyl sie na to mój brak pracy, wesele siostry /ktora opieprzyla mnie, ze nie mając pracy za malo się udzielma na jej weselu/.. pocieszcie mnie albo dajcie rozpędowego kopa w d.. milam porzed wakacjami takie jazdy, wszystko walnęło na raz i do tej pory się podnoszę

Gość pisz o co ci chodzi
albo spierdalaj! :P

Gość idiotkaze mnie
moze inteligentniejsze i bardziej wspierające komentarze? np. ile czasu trwa terapia psychologiczna? odwlekalam ją a teraz jestem na nia skazana

Gość pamparmpampam
molestowała go, choć chamsko stwierdzil, ze mnie nie zna a kiedy uslyszal (potem w dodaku!)ze martwilam sie o niego odparował "nie uzalaj sie nad sobą".

Gość idiotkazemnie
sorry, ale na innym topiku sie wpisywalam i nie chcialam, zeby ktos pomyslal, ze to z niego idiotka.

Gość idiotkazemnie
czy facet nie może wprost powiedzieć, ze uważa znajomość za zakończoną tylko musi postąpić w ten sposób? Kto mu doradził takie wyjście?,...kiurcze, myślałam, ze mam do czynienia z dojrzałym 32letnim facetem :o ..po co trzymał mnie w odwodzie?

Gość aleniestety
faceci tak robią

Gość mój ma 31
dziś to chyba koniec... byliśmy umówieni, nie przyjechał, nie zadzwonił, wyłączył telefon... robi wszystko, żebym to ja zerwała?