Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukiełka

Operacje plastyczne i polska edycja Chce być piękna...

Polecane posty

Gość kukiełka

Co myślicie o operacyjnym poprawianiu urody? Zgłosiłybyście sie do takiego programu??

Gość W Polsce
na pewno nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość pewnie
za darmo by mnie poprawili.. tyle że ja bym nie chciała jakiś wileki zmian!! Rozstępy i jakieś blizny polikwidować.. Zadnych implantów

Gość pewnie
ale żadnych poważniejszych operacji bym nie chciałą bo: raz ( jak wyżej ktoś napisał) to ryzyko , szczególnie w Polsce dwa to to że dziwnie mieć implanty... a po trzecie nie mam nic takiego do poprawienia..

Gość operacjaa
w Polsce sa bardzo dobrzy chirurdzy, na operacje do Polski jeżdża często nawet osoby z zachodu bo jest taniej

Gość JA JUŻ
wysłałam smsa, mam nadzieje się dostać. Dlaczego by nie skorzystać z takiej okazji. sodze, że warto.

Gość karykaturra
Ja też wysłałam smsa i wysyłam list i czekam.Zgodze się na wszystko w zamian za piekną być.

Gość bue zeby kazdy ogladal
moje cycki przed i po ? I komentował? I na pierwszych zdjeciach ke cie pokaza jako maszkare, nie pozwola makijazu przedtem zrobic, zeby efekt byl. Moj maz stwirdzil,ze by umarl ze wstydu, jakbym sie na taki ekshibicjonizm zdobyla.

Gość a bedzie taki program w polsce
? jest nabór do polskiej edycji? dajcie jakies info

Gość chcąca
podobno ma być polska edycja i nawet wysłałam sms-a, ale nie wiem czy to prawda czy nie jakaś podpucha. Sms nie jest tani a do tego jeszcze trzeba wysłać zdjęcie i list. Zastanawiam się co napisac ale do końca nie wiem. Boje sie że nie ma dla mnie nadzieji, bo mój największy problem to olbrzymi!!!!!!!!!!!!!!! biust!!!!!!!!!!!! czy ktoś z was terz ma taki problem?

Gość nr żeby posłać smsa
jaki jest?

Gość chcąca
75 550 a w treści wpisać trzeba - PIĘKNA. czy chcesz wysłać tego sms-a. Jaki jest twój problem?

Gość do chcąca
ale skąd masz ten numer sms, gdzi widziałaś reklame? powiedz wiecej, daj linka - lub jakies namiary;-)

Gość nr żeby posłać smsa
chce posłać esa, a mój problem to rozstępy na dosłownie całym ciele i do tego ochydne owłosienie. Tylko, że mam 16 lat, myślicie, że wezmą nieletnią?

Gość chcąca
Numer sms-a widziałam w telewizji. Wysłałam od razu . To był taki Impuls. Jak oglądałam zagraniczne edycje np. CHCĘ BYĆ PIĘKNA, EKSTREMALNE METAMORFOZY, ŁABĘDZIEM BYĆ, to zawsze chciałam też się tak zmienić, choć mąż mówi że nie mam co w sobie zmieniać i że kocha mnie taką jaka jestem, ale mnie bardzo dręczy mój biust , który jest niesamowicie wielki i przede wszystkim CIĘŻKI!!!!!!!!!!! W odpowiedzi na sms-a dostałam nadany mi numer ID i adres na jaki trzeba wysłać zdjęcie i napisać coś o cobie. owłosienie nadmierne też jest problemem. Ciekawe czy są na to jakieś skuteczne i trwałe sposoby

Gość chcąca
Dziewczyny może pogadamy? ale widzę że wy tylko o tych sms-ach i nic poza tym. Mam nadzieje że już wysłałyście i macie chwilke żeby pogadać.

Gość a ile kosztuje ten sms
no i kiedy ma byc ta edycja?

Gość chcąca
sms kosztuje jakieś 6.10 zł ale nie wiem kiedy rozpocznie się polska edycja programu. tego na razie nie podawali

Gość karykaturra
Ja tez mam problem z biustem bo jest za wielki i wogóle cała jestem do bani.Zgłaszam się i już!!!

Gość Mam może głupie pytanie
Czy jeśli wysyłamy ten list, to trzeba w nim podawać jakieś dane osobowe, czy tylko ten ID?

Gość melania80
tez wysłałam smsa .zgodzę się na wszystkie zmiany poza implantami.oglądałam program chcę być piękna i łabędziem być i wierze w cuda.warto pocierpieć dla bycia piękną...ciekawe kiedy będzie polska edycja???????

Gość przestancie dziewczyny
nie moge uwierzyc w to, co wyzej przeczytalam, jestescie b. lekkomyslne, ogladalam juz tysiace podobnych programow i nie sadze, by ktoras z Was wytrzymala w takim, raz, ze jest to rozlaka z rodzina, dwa, robia na raz operacje wielu czesci ciala, a bol jest nie do zniesienia. jesli chodzi o chirurgow, to nie musza byc w programie polscy, a program nie musi sie przeciez odbywac w Polsce tylko w innym panstwie, np. w Niemczech lub Wloszech poza tym znam wielokrotne przypadki zlej reakcji organizmu na wszczepione implanty, co konczy sie tragicznie, czlowiek moze sie nabawic wielu chorob np. artretyzmu itp. zastanowcie sie dziewczyny, bo chyba nie macie bladego pojecia o czym piszecie, moze te kandydatki wygladaja potem pieknie, ale czego nie robi makijaz, piekny stroj, odpowiednie oswietlenie na pokazie finalowym, nikt Wam nie zagwarantuje jak sie moga skonczyc tak drastyczne ingerencje w organizm

Gość warunkiem
do przyjecia kandydatki jest m.in ukonczone 30 lat.Czy wy wszystkie jestescie po 30- tce ????? czy sie nie doinformowalyscie jeszcze i dajecie zarabiac producentom na smsach ;) Poza tym nie wiadomo kto bedzie na kandydatkach " cwiczyl", w Polsce nie ma super chirurgow sa troche lepsi i partacze.Ciekawe z ktorej grupy wybiora "fachowcow" do zabiegow na was ;) Ja wole zaplacic i sama decydowac o wyborze lekarza ,wybierajac z tych o lepszych umiejetnosciach ,a wczesniej widzac wyniki jego prac,a nie jak baran na rzez isc nie wiadomo do kogo.Moze do kogos kto ma uklady z producentami programu itp .

Gość polinezja
ja też wyslalam smska, napisalam list i wyslalam fotki. Ale kilka dni temu znalazla notatke w prasie, ze casting sie juz odbyl we Wroclawiu i bylo 76 tys. dzewcznyn. Chyba sie spoznilam z wyslanie listu, bo nie dostalam zawiadomienia.Wyobrazacie sobie ze tyle tys. kobiet chce sie pociac...niesamowite...

Gość najlepiej opwoedziec
jakąs ckliwą historyjke z zycia.im smutniejsza i bardziej tragiczna tym lepiej

Gość anavera
a ja nie jestem idealem piekności, i choc moze chcialabym to zmienic to jak w naszych realiach zgłosic sie do takiego programu. wyobrazacie sobie ze w Polsce jesli ma sie prace pojde do szefa i powiem - "szefie dostalam sie do reality show - che byc piekna" nie bedzie mnie w pracy przez jakies 3 -miresiaca a szef na to - alez oczywiscie prosze bardzo bede trzymal dla pani stanowisko- to nic ze jest takie bezrobocie. moim zdaniem do programu zglaszaja sie albo desperatki albo osoby z duza iloscia wolnego (od pracy) czasu

Gość baxior
Czy słyszal ktos moze o operacyjnym prostowaniu zebów? Widzialm w tym programie ze jest cos takiego ? Tylko nigdzie w polsce chyba tego nie ma;o zadnego takiego kabinetu? wie ktos moze cos na ten temat?;o;o

Gość gizo
bardzo dobrze ż kobiety chcą się upiększać dlaczego by nie ja też szykam dla siebie kliniki która by mi w tym pomogła

Gość gizo
nie prawdą jest powiedzenie -niech mnie ktoś pokocha taką jaka jestem - skoro moja uroda zewnetrzna prosi się o poprawę żadnen mężczyzna nawet nie spojży to jak długo można czekać na tego jedynego nikogo nie obchodzi wnętrze i dlatego powinno się poprawiać swój wygląd

Gość Romantyczny facet
Kiedy czytam...takie komentaze to mnie normalnie wątroba gnije..:) Zapytam WAS drogie kobiety , czy potraficie być dziewczynami ? Wiecie co to jest urok, powab. czar? jaki jest PROSTY spoób na to? Zapuść długie włosy, zdejmij spodnie i trampki z nóg założ suknię, spódnicę, bluzkę z podkresleniem swych wdzięków. Co widzimy na ulicy? albo chłopczyce albo babochłopy. Kobieta z długimi włosami to dziewczyna , dziewczyna z krótkimi włsoami to kobieta , jesli założy spodnie to już chłopczyca , ale kobieta z fryzurą jakby piorun pieprznoł w rabarbar to już babochłop szczególnie jeśli założy jeszcze spodnie... KONIEC ŚWIATA. Więc zdejmij spodnie załuż suknię szpilki , zapuść piękne długie włosy - stań się dziewczyną pelną uroku powabu czaru. Jesli narzekasz na sylwetkę zacznij dbać o sioebie - dieta , cwiczenia . Popatzrcie na aktorkę grajacą rolę Mariny w serialu Marina . POTRAFICIE TAK??? wątpię.... wtedy nie będzie potrzeba ŻADNYCH OPERACJI , PONIŻEŃ, BULU ....