Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pioterxxx

Samotna ciąża, samotne macieżyństwo - pomoc w rozwiązywaniu problemów

Polecane posty

Jesteś w widocznej ciąży? Niedawno urodziłaś? Ojciec dziecka Cię porzucił i nie wiesz jak poradzić sobie z problemami finansowymi?Jeśli nie masz więcej niż 25 lat, 170 cm wzrostu i pochodzisz z W-wy lub okolic - napisz do mnie. Jeżeli jesteś dyskretną, lojalną i dyspozycyjną dziewczyną bez nałogów - postaram zaopiekować się Tobą. Jestem 39 letnim dyrektorem sporej firmy sieciowej (brunet/oczy nieb./ w miarę dobrze zbudowany). Szukam stałej przyjaźni opartej na wzajemnym zrozumieniu i seksie. Czekam tylko na fotooferty całej sylwetki wraz z numerem telefonu. Jeśli kogokolwiek uraziłem swoją ofertą, to chciałbym w tym miejscu gorąco przeprosić.Uprzejmie proszę o powstrzymanie się od przykrych komentarzy.Dziękuję za zrozumienie.Pozdrawiam

Gość samotna mama
A ja chętnie skorzystam.Mieszkam w W-wie.Mam 22 lata i samotnie wychowuję roczne dziecko.Brak mi prawdziwego przyjaciela i opiekuna. Mam duże problemy finansowe.Oczywiście wysyłam swoje fotki. Mam nadzieję, że się spodobają.Nareszcie znalazłam pomocną dłoń. Aga

Gość pomocną dłoń
kobieto zboczeńca.Który wykorzytsa,zrobi dziecko i ucieknie. co ty myślisz że ktoś za friko będize łorzył na ciebie kase

Gość jakie friko
??? za sex

Gość macierzyństwo przez rz

Gość samotna mama
Nie jestem naiwna.Doskonale wiem z czym łączy się taka fajna znajomość.Pomimo tego dalej myślę tak samo. Pewnie niedługo się z Nim spotkam.Nie mogę się wprost doczekać. Pozdrawiam wszystkich Złośliwców.Swoimi przykrymi wypowiedziami nie naprawią świata.A ja robię to tylko dla dobra mojego dziecka. Pozdrawiam. Aga

Gość nieśmiała21
Cześć! Ja też jestem zainteresowana!Niedługo( za 4 m-ce) zostanę mamą. Mam 21 lat, duży biust, długie włosy, zgrabną sylwetkę (tylko ten brzuszek..) i 175 cm wzrostu. Niestety mój facet mnie olał.Podobnie relacje z rodzinką.Zupełnie do bani. Nie jestem jakąś puszczalską, nie szukam sponsora tylko przyjaciela. Dlatego wszystkie głupie i chamskie komentarze mam w dupie. Zdjęcia posiadam, ale jeszcze sprzed ciąży.Wyślę je po Sylwestrze. Wszystkim Forumowiczom i sobie samej życzę Szczęśliwego Nowego Roku i żeby był lepszy od obecnego. pa, pa

Gość samotna mama
Witam wszystkich! Chciałabym podzielić się z Wami swoją radością.Napisałam do tego pana. I co? Extra!Zadzwonił do mnie i spotkaliśmy się na kawę.Jest naprawdę super!!To bardzo odpowiedzialny, dobry, mądry i opiekunczy mężczyzna. Myślę,że teraz moje problrmy znikną. Pozdrawiam wszystkich prześmiewców. Pa,pa

Gość oszty
ja wiem ze samotnym matkom może być trudno ale....jak by na to nie patrzyć to zalatuje to prostutycją. nie będzie Wam kiedyś wstyd przed własnymi dziećmi?

Gość a skad sie biota samotne mamus
ie? rozkladaja nogi przed byle kim.. i przed ciaza i po ciazy:P:P

Gość Co za chamstwo
Wstydzilybyscie sie dziewczyny!! A ten pan nie bardziej!! Boze... Wstydu juz ludzie nie maja.. Facet proponuje sex za kase a wy glupawe gaski lecicie na to.. Moze ma jakiegos syfa.. Albo jakies inne zboczenia? Potem sie dziwic.. wujek zgwalcil dziecko konkubiny znajomej.. Zamordowal ect !! Aj.. Szkoda slow!! A Ty faceciku.. jak jestes taki zamorzny znajdz sobie zone zaloz rodzine i sam sobie splodz jakies potomstwo.. a jak go nie chcesz.. to idz do domu publicznego... IA POTEM SIE DZIWIC ZE SA SAMOTNE MATKI to godne POGARDY!!!!!!

Gość macieRZyństwo
trochę poprawności nie zaszkodzi

Gość czy nie uważacie
że każdy powinien robić to co chce ? Po co te komentarze, po co te kretyńskie opinie Dodam iż osobiście jestem właśnie w ciąży, ale mam męża, Natomiast rozumiem dziewczyny, że coś im w życiu nie wyszło. I wcale nie uważam takich kobiet od razu za puszczalskie. Po prostu czasem tak sie układa. więc wszystkie stare pruderyjne i zakłamane dewoty powinny zastanowić się zanim wydadzą wyrok na samotną kobietę z dzieckiem

Gość no dewoty
same dupy dajecie mimo że rodziny maciea a czepiacie się tych co chcą mieć kogoś bliskiego i mówią o tym otwarcie. Przypominam seks to także przyjemność a nie życiowy obowiązek prokreacji

Gość a ja nie uwazam..
Ze to poprawne.. sama jestem w ciazy mam meza i ciesze sie ze tak mi sie zycie ulozylo ze mam obok siebie kogos kto mnie kocha... Ale moze wlasnie dlatego tak jest bo nigdy nie znizylabym sie do takiego postepowania jak te panie... trzeba miec troche godnosci i honoru... Skoro taka pani jedna z druga umawiaja sie z panem w wiadomym celu nazwijmy to towarzysko przyjemnosciowym (bo skoro ma dziecko to jej juz prokreacja nie w glowie.. temu panu tez nie.. bo watpie aby sie zdecydowal na bycie z kims kto odpowiada na tak jednoznaczne ogloszenia..) to sie chyba nie dziwie dlaczego sa same... Moze podobne wyskoki mialy..i sie partnerzy odwrocili od nich a jesli tak bylo.. nie wspolczuje zadnej z nich..tylko dziecia!!! Mam nadzieje ze tylko sie zabezpiecza.. ze nie bedzie kolejnych dzieci no i chorob przenoszonych droga plciowa.. i nie jestem stara dewota.. tak w roli sprostowania bo mam 24 lata.. tyle ze rodzice wpoili mi troche wiecej jak widze godnosci dla siebie i swojego ciala. Wiem jedno.. Nigdy nie bylam w lozku z kims kogo nie kochalam i nie zrobilabym tego nawet jakbym miala ciezko.. Po czesci rozumiem te panie.. bo dla dziecka matka jest w stanie zrobic wszystko dlatego niektore stoja na poboczach.. ale czy nie ma juz innego wyjscia???? Sa jakby nie bylo domy samotnych matek instytucje ktore pomagaja kobieta samotnie wychowujacym dzieci Tylko po co... Skoro mozna isc na latwizne.... i nazywac to pieknie przyjaznia... To dla mnie caly czas godne pogardy! Bo co odpowie taka matka swemu dziecku na pytanie o "wujka" A co jesli dziecko sie do niego przyzwyczai i zacznie traktowac go jak wlasnego ojca...? Co wtedy..???? Nie wazne jak pani postapia... Mam nadzieje ze wreszcie im sie ulozy w zyciu... Bo kazdy zasluguje na godne zycie.. a dziecko na cudowne dziecinstwo 🌼

Co jest godne pogardy? Układ jak każdy inny, nie wszystkie związki muszą opierać się na miłości, są takie które opierają się na przyjaźni i szacunku. Ja bym tak nie chciała, ale nie widzę w tym nic złego. Godne pogardy są związki w których się ludzie oszukują.

Gość nieśmiała21
Ja też spotkałam się z Nim !!!!!Potwierdzam wszystko co napisała o Nim tutaj " samotna mama".Jest zupełnie bezkonkurencyjny! Świetnie wie jak traktować kobietę, aby czuła się jak królowa. No i te śliczne oczy.Muskuły ma też nie najgorsze...... Naprawdę cieszę się, że Go poznałam w realu. Uczciwie uprzedził mnie otym, że zamierz spotykać się również z innymi kobietami, które potrzebują opieki i przyjaźni. Nie przeszkadza mi to jednak, bo obiecał mi że zarabia na tyle dużo, że starczy dla wszystkich zainteresowanych. Jest na tyle fajny i miły, że można śmiało go pokochać całym sercem!!! Wszystkim zazdrośnicom mówię pa,pa...... Dorka

Eugleno - czy ty naprwdę uważasz, że temu facetowi chodzi o przyjaźń? Zawsze zgadzam sie z twoimi wypowiedziami, więc trudno mi uwierzyć, że jesteś naiwna. Rozumiem osoby w dramatycznej sytuacji, ale prostytucja jest prostytucje, nie bójmy sie słów i nie nazywajmy tego eufemistycznie przyjaźnią.

Nie sądzę by mu chodziło o przyjaźń, ale układ jest dość jasny - on coś daje i bierze, ona coś daje i bierze. Nie każdemu musi się to podobać, ale niekoniecznie trzeba potępiać.

A ja się z Eugleną zgadzam ! Nie nam oceniać . . . kto w tym układzie jest jaki . . . Jednak fakt jest faktem i wydaję mi się,że w tym układzie obie strony wiedzą na czym stoją i co daja od siebie oraz w zamian co otrzymują . . . Nie ma niedomówień tylko są zasady . . . I w tym Euglena ma rację . . .nie każdy układ budowany jest na miłości . . a lepiej tak niż żyć w obłudzie . . . Zresztą każdy jest panem swego życia i ma prawo robić z nim co zechce . . . Niektórzy tylko mają mniej szczęscia w życiu i kasy . . .a wtedy dla własnego dziecka mozna zrobić wiele . . . A czy to jest prostytucja ? Nie nam oceniać . . .

Gość nie no jaja jak berety
w sumie fajny topik, ubawiłam się nieprzeciętnie bo nie wierzę, że te laski się spotkały z sponsorem. Fajnie poczytać takie bzdety. Proszę o nastepne.