Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czlowieczek

A Czy ja to kiedyś poczuję ?

Polecane posty

facet dzieki.. dam Ci ten tytuł..;) nie mieszkam z rodzicami, w innym mieście, wiec pies jest mój..ale daleko..wiec tak napisałam..:) pozdrawiam! ja musze wyjść..:)

a dzieki Alta nie neguje mieszania sie ras jak najbardziej za jestem!!! tylko może niekoniecznie w formie gwałtów i najazdów ale fakt w okolicy w której mieszkam widać do dziś ślady tatarskich najazdów w pięknych oczach nieco skośnych, niektórych moich kolezanek... pewien antropolog prowadził tu badania w II RP i to potwierdził... bardzo ładne o tym piesku ale zbyt oczywiste... dzeronimo

Gość pies w domu rodzicow
to brzmi jak najprawdziwszy Hitchcock

Pies w domu rodzicow rozgrzal mnie, a w robocie prawdziwa lodownia. Facet30, ale z Ciebie wesoly chlopak!

jestem raczej wesół i rozrywkowy ale nie pozbawiony skłonności do refleksji i ... była noc taka nie ciemna i nie jasna pomiedzy chmury wpadało wątłe światło gwiazd, Bruno człapał po ogrodzie.. z jego pyska zwisał jakis przedmiot...

Gość geronimo-cadilac.
facet30 czyżby okolice hrubieszowa? zamosć?a może ???? Tak Biłgoraj. tam skośne oczy. tam kilku kałmuków sie ostało. trafiłem? tylko nie mów że legnica? to był najazd po 45 roku. chociaż w sumie to świeża krew tak czy inaczej..

Gość geronimo-cadilac.
ten przedmiot to odgryziona sztuczna, silikonowa pierś matki wszystkich polaków, poetki powstania, wiekszej niz kamil zestrzelony Baczyński. Pierś matki . Wielkiej MATKI kaczorowej. Wybacz, ale właśnie mi otworzyli park imienia matki kaczyńskiej . ja mieszkam na żoliborku w wawie niedaleko gniazda kaczek. i ich nie lubię. a park jest nur fur deutche und fur pis. keine dzieci, keine hund, und keine zabawa. spacerować! spacerować! schneler, schneller. równo, równo.. ain, zwei, drei. schneller...! taki prezent dla kaczyńskiej zeby miała widoki bez psów. Bo stara psów nie lubi. i jarosław też. ma konus kota.

Gość geronimo-cadilac.
poznaj mnie z koleżanka o pieknych aksamitno czarnych, lekko skośnych oczach, to powiem Ci gdzie mnieszkasz. :) kurcze, zaczynam mieć chęć na to miejsce, ja nie lubię blondynek. estetyka mi siada. matka blondynka. córka blondynka. I starczy. ja od dziś tylko z brunetkami . nie ma jak mała czarna .:)

hmmmmmm, możemy zagadać ale to nie bułgaria ani hiszpania wiec tych brunetek też nie ma tak wiele.. a o tym parku to serio?????????????

Gość geronimo-cadilac.
patrze co dzień. serio. zadnych rowerków dzieciecych, zadnych zabaw poza wyznaczonym korytem.zadnych zwirząt, nawet na smyczy. czy na ręku. wycieli stare drzewa. zmienili trawniki. jest ochrona. płaci dzielnica. to wszystko burmistrz zeby cieplutko i po wazelince wejść kaczorowi konusowi w jego obleśny konusowaty odwłok. Burmistrz juz awansował. park jest 50 m od kaplicy gdzie urzędował czarny który został spowiednikiem ojca narodu lecha. ( przypadek?) i kilkaset metrów od gniazda kaczyńskich( starej i jarka z kotem. przypadek 2? koszt zrobienia tego ogródka to 7 melonów . sic? a i jescze niedługo dla starej zrobią klub jazzowyw ogródku . co prawda były tam warsztaty plastyczne dla dzieci i młodziezy( w dawnym powstańczym szpitalu. a pamietajmy ze to cały czas tereny gdzie sa budowle obsługujace dawna cytadelę warszawską) ale niech teraz gówniarze sp....dalaja. do wisły albo na mszę do kostki. ( Do kościoła św kostki jest również 50 m. . i fuuuulll atrakcji dla gówniarzy: grób popiełuszki, kawiarnia bezalkoholowa i obora z owcami i muzeum czynu antypartyjnego. a i jest wielu księży. coś ze trzydziestu . i oni lubia dzieci. sczególnie chłopców. nawet chyba bardzo lubią. - taki zawód zboczony) a ja mieszkam 10 metrów od tego całego bajzlu. ale moze kiedyś jak już granat w dupie kacxzora ktoś odbezpieczy wrócą czasy gdy będe mógł pojść do parku z psem. i nie bede musiał czytać w tramwaju jak dwa lata temu wierszy kaczorowatej. ( kaczor zrobił ten numer. wtedy sie dowiedziałem ze maksi poetka powstania była matka kaczyńskich) to był dla mnie wiekszy szok niż utrata dziewictwa 22 lata temu.

Gość Pożarłam wszystkie pierogi
faceci to mają fajnie na tym forum... Jakiś napisze (Geromino słuchający Modern Talking, facet30 lubiący powieści relatywistyczne i Człowieczek chcący by ktoś za nim czekał) i już babeczki lecą na złamanie karku... taaa.... macie rację.... chyba pójdę na forum dla kulturystów/komputerowców/hydraulików - tam będą prawie sami mężczyźni ;)

gdzdie to jest to ja wiem znam troszku 1/ to jak pójdziesz z psem to co Ci zrobią? 2/ prosze jasniej o tej poezjii: nie bede musiał czytać w tramwaju jak dwa lata temu wierszy kaczorowatej. ( kaczor zrobił ten numer. wtedy sie dowiedziałem ze maksi poetka powstania była matka kaczyńskich) to był dla mnie wiekszy szok niż utrata dziewictwa 22 lata temu.

eeee bo to jest tak tacy jak my dzeronimo i ja mamy jakąś tam głebie i takie mądre panny to czują i to je przyciąga, potem mogą spieprzać jak sie zdecydują na randke w ciemno... hehehehe

głębia głębią, najważniejsze pytanie to : bokserki czy slipki? drugie w kolejności najważniejsze pytanie to: Panowie-Z-Głębią piszą na forum przed godziną 13.00 bo są w pracy czy są bezrobotni, siedzą w kafejce i czekają aż miła i rezolutna 20-parolatka skusi się na Głębię ;) ?

ja siedzę w pracy a bezrobotność też w niczym nie przeszkadza bo \"na głębie\" to działa niezależnie od poziomu materialnego a jakie te pierogi były? ruskie? a najważniejsze moje pytanie: czy lubisz sex, nosisz szpilki i czy sie ubierasz sexy... potem czytałaś np: \"pies w domu rodziców\" chyba Marakeza.. acha i jeszcze nosisz stringi????

Gość geronimo-cadilac.
głębia u 20 latki? fuuuuuj i to po pierogach.ta głebia to chyba czysto fizyczna odległosć pomiedzy watrobą a wyrostkiem robaczkowym. dla mnie minimum to 33 ( nie jestem pedofilem)i co najmniej 4 popaprane związki. a poza tym bokserki słońce, bokserki a czasem stringi ( na randki z facetami). i nie żre przed żadnych pirogów. co najwyzej czosnuś dla rozjaśnienia umysłu. i troszku cebulki. :)

Pierogi były ruskie. Pożarłam wszystkie bo nie dość że były ruskie to były też znakomite. A ja lubię fajne rzeczy. Na resztę pytań nie odpowiem bo nie uzyskałam wciąż odpowiedzi na pytanie fundamentalne "bokserki czy slipki?".

Gość geronimo-cadilac.
poezja matki narodów z lekka odbiega od poezji baczyńskiego. to coś jakby: "rozszumiały sie wierzby na łące, gdy wybuchały granatów tysiące" fajne tylko nie na trzeźwo w drodze do pracy.

Gość geronimo-cadilac.
w pracy chociaż jestem bezrobotny. zawiłe ale prawdziwe. jestem w pracy za darmo.

20parolatka, ponieważ wydedukowałam mozolnie pewną teorię! Facet30 prawdopodobnie ma.... 30 lat! Jeśli jest heteroseksualnym nie-pedofilem i nie-gerontofilem, to lubi panny w wieku 20-30 lat (niekoniecznie panny). Natomiast wielbiciel Modern Talking swój wianuszek stracił 22 lata temu, więc ma około 40 lat, więc fakt! Woli 33latki!

:D PS: Nie napisałam nic mój drogi Geronimo o 20latkach z głębią, a o 20latkach rezolutnych. Prosze uważniej czytać moje wypociny. ;)

Gość geronimo-cadilac.
chyle czoła przed pożeraczką tłustych, kalorycznych pierogów. pełen jestem podziwu. mam 38 lat. pożeraczko czy chcesz mieć ze mna dzieci?

Stringów nie lubię, za to lubię pończochy. Nie lubię też slipek na facecie. "Pies w domu rodziców" - taka książka (?) nie istnieje - ale wszystko przede mną, talent literacki się posiada więc i książkę na zamówienie można stworzyć. ;) 38 lat.... 22 lat temu utrata kwiatuszka... weźmy kalkulator... 16 lat! Mój Boże, ta dzisiejsza młodzież! Dzieci Ci nie urodzę bo właśnie buńczucznie stwierdziłeś że 20parolatek nie lubisz. Nie to nie. Tak więc poszukiwania ojca moich przyszłych dzieci trwają nadal.

geronimo pociagnij wontek na topiku o psie w domu rodziców bondź ambitny! relatywistycznie...

Gość geronimo-cadilac.
pociągnę facet.miałem zamiar nawet założyć topik dopisywany. później bym to wydrukował, spisał, wydał i dostałbym nobla a na pewno byłbym nominowany do nike jak krzysiu varga. i może podobnie jak masłowską wydałby mnie pawik w lampce iskierce bożej . ale na razie zaintrygowała mnie pewna pożeraczka. ona ma takie dwadziesćia jak ja sześćdziesiąt. znaczy filuternie i mnie i ciebie zwodzi.ale nie dam sie . a wkażdym razie sprobuje. a co do młodych tłoków to lubie jescze inne rzeczy. uwielbiam grabarza i jestem niesczesliwy bo mikołaj mi nie przyniósł ich płytki. buuuuuuuuuuuuuuu. ale strachy na lachy. nie dam się.

Jestem zaintrygowana pytaniem o seks. Dlaczego moje pytanie o pracę jest bez znaczenia, a pytanie o seks nie. Pożeraczka zaciekawiona.

Przepraszam, skoro nie mam 20kilka to ile mam? Spójrz na tego posta i powiedz na ile wyglądam. Pożeraczka zbulwersowana.

wyjaśniam: bo razem pracować nie bedziemy a seksować możemy razem geronimo ty masz talenta do litaratury ty pisz... ja ci to mówie czytelnik "Naszego Dziennika"