Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdzie nie ide

odwołuje sylwester.mam morde jak niewypal. 100zl idzie do kosza

Polecane posty

Gość do kocurek bury
tfu, poprawka ;)

Gość ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
ale ja wole z palcem:)i jak tu z palcem jak mam tampon;(( a pozatym jestem jaka wrazliwasza w czasie okresu i mi to sprawia bol a nie radosc;((

Gość Tez z pryszczami
U mnie tez syf na syfie :O Pewnie przez zmiane tabletek :O, ale ide bo cóz, zrobie sobie tapete i tak bedzie ciemno :P Pozdrawiam wszystkie pryszczate...

Gość lilinka 19
----> do nigdzie nie idę. Zapomniałam Ci napisać, żebyś nie przejmowała się pryszczami i poszła na imprezę, pryszcze to jeszcze nie koniec świata. Rodzice się nawet ucieszyli, że zostanę w domu, wkrótce przyjdą znajomi, teraz pomogę mamie w kuchni. Gdyby to był jakiś bal, domówka pewnie bym poszła, ale to normalna impreza na której wszyscy tańczą, ja z moim bólem brzucha nie dałabym rady ruszyć nogą, a mój chłopak to zapalony tancerz. Szkoda mi tylko tej kasy którą wydałam na sukienkę, odkładałam na nią przez długi czas, a teraz poleży w szfie do przyszłego roku. Pozdrawiam wszystkich i życzę udanej, szampańskiej zabawy.

Gość dlaczego dlaczego dlaczego
tak jest. jakies zdziry co sie co tydzien liza i ciągną im to maja piękna i gładką cere !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a ja///////////////

Gość a co a co a co
Hej a moze jeszcze nie wszystko stracone!!! Doskonale Was rozumiem tez mam tradzik tak mnie wyypalo ze szok ale juz opanowalam sytuacje i jest git:) powyciskalam co sie da, zasuszylam i zagoilo sie a teraz nawilzam buźke, ktos zachwalal maseczke z siemia lnianego - rzeczywiscie rewelacja1!!! Jeszcze rano bylam strasznie zla, krem brazujacy - niby daje lekka opalenizme - pomalowalam sie na noc a rano pomaranczowa wstalam jak po samoopalaczu, szorowalam ta buźke i teraz nawilzam i koje podraznienia. Dziewczyny nie poddawajcie sie!!!! Fajnie sie ubrac, makijza fryzurka i juz:)

ja też mam mase pryszczy, ale cóż. Nie będę siedzieć w domu... I tak zawsze na codzień wszyscy je widzą to przecież na SYlwestra nie znikną... Licze że bedzie ciemno i że troche puder je zakryje.. ALe żeby nie iść na impreze... Musiałabym chyba wyglądać strasznie żeby zrezygnować.. jakieś gule czy ropne wielkie krosty.