Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nigdzie nie ide

odwołuje sylwester.mam morde jak niewypal. 100zl idzie do kosza

Polecane posty

Gość nigdzie nie ide
jest jak było :( jedyne co teraz wiem to to że nie jestem sama :(

bardziej zalujemy rzeczy ktorych nie zrobilismy,nie te ktore zrobilismy:) wiec nie smutaj sie tylko szykuj sie na imprezke!!!:)

Gość echh ech
Pewnie, że nie jesteś sama. Jesteśmy razem. Z syfami :D :D :D

Gość nigdzie nie ide
---> echh ech nom można sie pośmiac, ale mi nie jest do smiechu, bo to już kolejna taka "duża" zabawa przed którą zdarza mi się takie coś :( :O

Gość echh ech
oj nie martw się! Większe nieszczęścia chodzą po ludziach. Poza tym skąd wiesz, czy Twoich towarzyszy szampańskiej zabawy też nie obsypało??? NIKT NIE ZNA NI DNIA NI GODZINY...:D :D :D

Gość nigdzie nie ide
ja znam czas i godzine zawsze przed weekendem :O ide spać może przespie do jutra i nie bede o tym myślec czesc 😭

nigdzie nie ide---> ja tez zawsze mialam takiego pecha,ze jak zalezalo mi na dobrym wygladzie to zawsze cos wyskoczylo:( mature pisalam-okres,studniowka-to samo:/ duuuza impreza na ktora sie szykowalam przeszlo pol roku(nawet schudlam i to dosc sporo) 3 paskudne syfy mi wyskoczyly😡 ale makijaz naprawde dziala cuda:)tak wiec wez sie w garsc!!!

Gość maciek z kalisza
dobra!Wy dziewczyny makijaz a facet

Gość okresiatko
a co ja mam powiedziec? spedzam sylwestra tylko z moim chlopakiem w hotelu...mialo byc pieknie romantycznie szampan swiece wspolna kapiel...i co? dostalam okres!!! za wczesnie!!! ale i tak pojde....szampana wypijemy, a zamiast kapieli bedzie masaz i takie tam ;) niestety z seksu nici bo by nas chyba krew zalala...doslownie :( ale i tak bedzie pieknie prawda? ;)

Gość malenkkaa
buu ja tez mam takie zawsze klopoty:((.... Dzisiaj oczywiscie tez jak mam isc na impreze....... Nie dosc ze strasznie schodzi mi skora z nosa.... kremuje juz ja od 2 dni, nawet pomagam rezcznie jej zejsc ale i tak nadal zie luszczy :[ buu...... no i na dodtatek tak mnie brzuch zacza bolec oj aj ...... cholera... :( Glupi pech... czemu to zawsze sie zdarza kiedy ma byc fajny wieczor... :(( az beczec sie chce...

Gość okresiatko
a ja na dodatek kupilam piekna bielizne...kurcze cholerny okres no :(

Gość NieznajomaTezPechowa20
Ja mam akurat 6 dzien okresu (okres u mnie trwa ok 7-8 dni) I tez jakos dziwnym trafem leje sie ze mnie, a zawsze byla juz koncowka...za to cera 3 dni temu mi wypiekniala i ani jednego syfka - a cale swieta i przed swietami narzekalam :-) Moze to przez Skrzypovite, ktora biore od miesiaca?;-) Kobiety sylwester jest raz w roku, a makijaz robi swoje. Korektor fluid puder w kamieniu i bawcie sie dobrze :) Ja jestem w na tyle gorszej sytuacji, ze nie moge uzywac "zamazywaczy" bo po nich odrazu mnie wysypuje :( Dziewczyno od srebrnej sukni :) - pokombinuj z tamponami np. OB super - ja tylko takich uzywam - a jesli boisz sie ze Ci przecieknie to Tampon + wkladka lub podpaska. Spróbuj pokombinowac z tym na ubikacji :-) W takiej pozycji najlepiej sie je aplikuje :)

Gość malenkkaa
hmmm a jak zatuszowac schodzaca skore?? nawet podkladu nie moge uzyc bo to bedzie okropnie wygladac na luszczacej sie skorze:( buuu

Dodam, ze w zeszlym roku w sylwestra tez mialam okres :P i nie jestem pewna czy 2 lata temu (w sylwestra) tez nie...

Gość Close Combat
No faktycznie straszne..a co mają powiedzieć ludzie którzy na codzień mają pełno syfów??? Według was pewnie nie powinni z domu wychodzić. Gratuluje podejścia w którym wygląd jest najważniejszy w życiu.szkoda słow.

melannka - ja na luszczaca sie skore (pewnie od zimna??) nakladam zawsze gruba warstwe kremu Nivea, albo Olej Rycynowy (niedrogi moze skoczysz do apteki?? wystarczy go delikatnie podgrzac wziac odrobinke i naniesc na luszczace sie miejsce - ma silne wlasciwosci natluszczajace) - bardzo szybko skóra staje sie jednolita, a do wieczora jeszcze duzo czasu :)

Przepraszam za przekrecenie nicka ;)

Gość malenkkaa
o jak fajnie sie sklada mam w szufladce olejek rycynowy :) i wlasnie siedze z gruba warstwa kremu nivea na nosie ale kremik mi nic nie momaga bo gdy go wytre to znowu skora sie luszcze..... Ale ten olejek zaraz wybrubuje... a czy go tzreba koniecznie podgrzewac, czy moze byc taki zwykly z buteleczki?? bo ze mnie to leniuszek :) hehe Ale jak koniecznie podgrzany to moze sie poswiece:)

Gość do Nieznajoma cos tam........
jaka ty wybitnie madra jestes - podczas okresu skora zawsze jest ładna, gladka i oczyszczona

Gość to juz chyba opsesja
do-----Close Combat ja tak własnie robie

Jeszcze kilka miesięcy temu reagowałam tak, jak Wy... Wiecie, po czym mi przeszło? Jak w przeddzień własnego ślubu dostałam febry na ustach (o pryszczach już nawet nie wspominam). Najpierw poryczałam się jak głupia... a potem poszłam po rozum do głowy. Że zacytuję Jaskra: \"Podeszłam do sprawy filozoficznie, czyli powiedziałam sobie: sr..ł to pies!\" Uśmiechnęłam się najpiękniej jak umiałam, powiedziałam sobie: jutro jest mój dzień, jestem szczęśliwa, jestem piękna! I to faktycznie był cudowny dzień, a ja na zdjęciach wyglądam całkiem nieźle, naprawdę... Do Maćka: słowo honoru, łatwiej zakochałabym się w facecie z pryszczami i pięknym, dobrym uśmiechem, niż w ponurym gburze z gładką buźką. Trzymaj się i nie pij do lustra, bo to się źle kończy:-) Pozdrawiam wszystkich kocurek_bury

Gość maciek z kalisza
dobra.Wy dziewczyny makijaż macie a facet

Gość ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
a ja mam okres od wczoraj a jestem ze swoim mezczyzna sama w domu;((((

do do nieznajoma- to dziwne bo przez 10 lat mecze sie z pryszczami przed i podczas okresu i nie tylko ja....Ale tak to jest jak wypowiada sie ktos kto nie miał przez całe zycie problemu z pryszczami - troche zrozumienia dla innych. Olejek lepiej jak podgrzejesz :) Ale nie cały - ja zawsze robie tak, ze wlewam troszke do jakiegos malutkiego pojemniczka, do szklanki wlewam wrzątek i ten pojemniczek wkładam do szklanki :)

Gość imago84
a ja mam wielka diode na polczku ktora nie idzie wycisnac a wiec plan b czylo samoopalacz korektor i puder udanej zabawy:)

Gość ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
wiemmmmmmmmmmmmmmmmm dla tych ktorzy maja pryszcze!!!!!!!!!!!!!!!! posmarujcie je tormentiolem!!!!!!!!!!!!!!!!!!jak w domu nei maice to do apteki!kosztuje 5zl!!!!!!!!!!!! i na sylwestra idzcie!!!!!!!!!!!!!! ja mam cale czolo posmarowane tormentiolem imam ndzieje ze do wieczora bezie lepsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość karolinkkaa
ooo wlasnie samoopalacz lub tez krem brazujacy to dobry sposob na jednaolita skore:) tez to stosuje :))

Gość oj maciek maciek
nie nerwuj sie tak...

Gość do kocuer bury
swietny cytat :D powiedz prosze skad on jest??

Gość maxima669
sex oralny mozna uprawiac majac tampon;) ja tak zawsze robia, wpierw on mi,potem ja jemu i jest super!:) powodzenia dla sexujacych sie dzis:)