Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abstynentka

Absynt - likier ziolowy halucynogenny

Polecane posty

Ale palnąłem :D Przecież, to stary odgrzebany topik. Ciekawe po co :(

Gość bimbrownik
absynt nie służy do tego żeby się sponiewierać tylko do miłej degustacji degustacji i tak jak napisałem wcześniej przedawkowanie wszystkiego powoduje skutki uboczne a ten co napisał że niszczy nery to jest jakiś niedoinformowany niech poczyta sobie na temat ziół które są w składzie można nawet powiedzieć że jest odwrotnie jak pisze ZAJRZYJ KOLEŚ DO WIKIPEDII

Gość Ziolacz
Zarobista wódka lepszej nie piłem:)

Gość korteson
Słyszałam tylko o tym, ale nigdy tego nie piłam. Zdecydowanie bardziej podchodzą mi ziołowe alkohole, delikatne, nawet dla samego smaku - totalnie różni się od klasycznych wódek i po prostu taka Herbal Vodka po prostu mi odpowiada. Tak samo kopie, a jednak pije się to przyjemnie. Też lubicie?

Gość czepers
Zdecydowanie wolę ziołową Herbal Vodka, o wiele lepszy smakowo alkohol. Być może w nieco innych klimatach, ale mimo wszystko wódeczka pierwsza klasa. W praktyce oczywiście wszystko zależy od tego, jaki smak wam podchodzi. Tutaj tej alkohol jest rzeczywiście przyjemny i delikatny.

Gość homber
Ziołowa Herbal Vodka jest rewelacyjna, przyjemna, w moich klimatach, ale przecież wiadomo, że to wszystko zależy od upodobań. U nich ta ziołowa wódka jest naprawdę wyjątkowo przyjemna pod względem smaku, jest delikatna i chyba taka być powinna.

Gość Gość Człowieku
Wyczytałem wszystko i nic się nie dowiedziałem.. 2 i pol butli i dopiero halucynacje a zanim wypijesz to padniesz ? mega kac ? Wiecie jak to działa ? nie... Takie rzeczy pije sie po Kresce... przykre ale prawdziwe Chcesz halucynajce to nawachaj sie gowna i wypijesz 5 litrów tego Sam się przekonasz czy sa po tym jakies halucynacje

Gość Ruffus
Dnia 27.08.2008 o 13:33, Gość windadonieba... napisał:

moj kumpel po absyncie maluje prześwietne obrazy 🙂 wszystkie chcialabym miec u mnie na scianie, naprawde jest dobry ale trzeba mu wlasnie absyntu.

Bo tak sobie wmowil...  Żeby być jak artystaz tamtych czasów.. Absynt Jets jak zwykły mocny alko nic więcej.