Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gingingin

RZESZÓW- ginekolodzy!!!!

Polecane posty

Gość Olka12317
hej dziewczyny, który lekarz przyjmie mnie w wieku 17 lat bez opiekuna? bardzo mi na tym zależy żebym mogła pójść bez rodzica

Gość Monikalat30
Witajcie! Jestem 30 letnią dziewczyną (również mężatką )w 4 miesiącu ciąży. Obecnie doskwiera mi nuda (mam zwolnienie lekarskie z pracy i mnóstwo wolnego czasu) i brak znajomych ponieważ w Rzeszowie mieszkam od niedawna. Wybrałam szpital Pro familia, pod nadzorem dr Chmielowiec. Jestem zadowolona. Piszcie na mój email monikaszaflar@gmail.com. Może się zaprzyjaźnimy?:)

Gość gość
Mariusz Kogut, co sadzicie?

Gość gość
Moja mama juz kilkanascie lat temu chodziła do dr. Bator oczywiscie w chwili obecnej jak chodze do przchodni i widze kobiety, ktore do niego ida stwierdziłam ze musze napisa opinie i ostrzec wszystkich!!! Oczywiście jest jeden plus Pana dr. wykrył u mojej mamy raka szyjki macicy i na tym te plusy sie koncza, ponieważ powiedział ze raka da sie leczyc i zaczol wypalać, nadpalać.... po czym na całę szczeście mama dostała wize do stanów i wyjechała tam trafiła do szpitala i lekarz powiedzial ze miesiac zycia w polsce z tym rakiem a moglaby umrzec... Leczyli ja [rzez dlugi czas naswietlania, chemia itd. oczywiscie teraz skutki uboczne sa ale jak to lekarz w stanach stwierdził " wystarczył uciąć tylko kawalek szyjki macicy a wszystko bylo by ok" no niestety ten dr zrobil z mojej mamy "krolika doświadczalnego" :/ Po powrocie mama chciała sprawe oddać do sadu ale uwaga!!!! karta choroby zagineła!!!! :o jak to mozliwe? Wiec jak wszystko jest ok ze zdrowiem to moze i ten dr. jest dobry ale jak cos sie dzieje to prosze udac sie jeszcze do jakiegos innego lekarza a najlepiej wogole sie od niego przepisac!!!!!!

Gość gość
Mariusz Kogut o ile sie nie myle to pracuje w szpitala na rycerskiej i własnie on odbierał moj porod :) Jesli chodzi o sam porod i jego zachowanie to na wielki + :)

Gość gość007
Witam! Chcialam siegnac opinii o pani doktor Monice Dobrowolskiej-Kwiatek. Czy ktoras z Was moglby mi powiedziec cos na jej temat? I ile kosztuje wizyta u niej? ;) Z góry dziekuje, pozdrawiam!

Gość zabka11
jakiego ginekologa do prowadzenia ciązy polecacie z ProFamilii z Rzeszowa? Jakie są koszty wizyty i czy mozna część badan podstawowy wykonac tam na nfz czy za wszystko trzeb płacic?

Gość gość
co sadzicie o ginekologu Bogdanie Ostrowskim? przyjmuje na nfz na Warzywnej? mam u niego wizyte i nie wiem czy jest dobry?

Gość gość
W profamilii to wszyscy są raczej dobrzy. Wizyta 150zł. Wszystkie badania płatne przy wizytach prywatnych. Byłam na USG po I trymestrze 250zł. Jest cennik na ich stronie.

Gość gość
do goscia z wczoraj pytajacego o doktora ostrowskiego.. praowalam w lancucie w szpitalu i on byl tam ordynatorem, super lekarz :)

Gość gość
Witam wszystkie forumowiczki:) czy któraś z was mogła by polecić mi jakąś dobrą PANIĄ ginekolog przyjmującą na NFZ w Rzeszowie?

Gość gość
Witam czy ktoś chodził prywatnie do ginekologa Jerzego Zająca z Jarsławia?

Gość gość
ja polecam dr. Bogdana Ostrowskiego który przyjmuje na nfz na warzywnej:) dokładny, cierpliwy, sympatyczny, wszystko dokładnie tłumaczy.

Gość No emi
Cześć dziewczyny. Jestem w 6mc i chodzę do dr Parkota. Trafiłam do niego na podstawie pozytywnych opinii wyczytanych w necie i tak zostałam. Koszt wizyty to 120 zł, na każdej mam robione USG, lekarz dokładnie pokazuje nam dzidziusia i opisuje przebieg badania. Jestem zadowolona - choć nie mam porównania z innymi rzeszowskimi ginekologami. Moim zdaniem jeśli ciąża przebiega bez komplikacji to nie ma znaczenia jakiego ginekologa wybierzecie. A jaki szpital polecacie?

Gość gość
polecam dr Jerzego Sekunde przyjmuje na NFZ na Fredry

Gość gość
Dziewczyny chciałam zaczerpnąć opini na temat dr.pawła zająca...

Gość gość
Dziewczyny chciałam zaczerpnąć opini na temat dr.pawła zająca...

Gość gość
Świetny lekarz. Kompetentny, inteligentny,miły,cierpliwy zainteresowany problemem pacjentki, cierpliwie tłumaczy i odpowiada na pytania . Pierwszy który podał mi rękę przy zejściu z fotela. Jedyna wada jak dla mnie to fakt, ze jest wyjątkowo przystojny.

Gość gość
A czy ktoras rodziła przy dr zającu?napiszcie coś za 3 tygodnie mam termin.pozdrawiam

Gość gość
na szopena na patologi to jest patologia ale z lekarzy i poloznych,bylam tam 3 razy na konsultacji za kazdym razem bylo wedlug nich ok,po ostatniej 3wizycie wrocilam do domu po czym po 2godz zabralo mnie pogotowie z krwotokiem ..bylo juz za pozno,stracilam moja kruszynke...

Gość gość
Jesli chodzi o ginekologie estetyczna, to zdecydowanie polecam gabinet http://www.mojaestetyka.pl/ , az jestem zla ze dopiero teraz goi odkryłam, usługi naprawde fachowe.

Gość xlipstickx
Witajcie. Poleci mi ktoś dobrego ginekologa? Chodzi mi o zwykłe badanie ginekologiczne, mam problem z nieregularnym okresem. Moglybyscie mi polecić dobrego ginekologa tylko prywatnie bo zależy mi na jak najszybszej wizycie. Prosiłbym również o cenę takiej wizyty. Pozdrawiam :)

Gość gość
Witam czy ktoś ma moze nowy nr telefonu do dr Zbigniewa mądrzaka bo wcześniejszy numer nieodpowiada jak by zmienił nr telefonu proszę o szybką odpowiedź jak ktoś ma numer

Gość gość
Prawdopodobnie doktor Mądrzak jest bardzo poważnie chory, więc nie sądzę, że jeszcze przyjmuje.

Gość gość
Nie polecam dr Moniki Kwiatek bardzo mnie zawiodla...

Gość zekoneko
Witam, mam 17 lat i szukam ginekologa w Rzeszowie, który przyjmie mnie bez rodzica oraz przepisze tabletki antykoncepcyjne.

polecam szpital i lekarzy z Pro-Familii w Rzeszowie. Moja żona rodziła tam niedawno drugie dziecko i wrażenia mam zupełnie inne niż po poprzednim porodzie. W Pro-Familii zajęli się nią profesjonalnie, a nawet zajmowali się mną :) jak się już zaczęło http://www.przychodnie.rzeszow.pl/poradnie-specjalistyczne-szpitala-pro-familia-w-rzeszowie.html

Gość gość
Witam, czy któraś się orientuje gdzie w Rzeszowie przyjmuje dr Bożena Możejko-Augustyn? W internecie są błędne dane (tj. Krakusa i Pl.Dworcowy).

Gość gość
Witam, czy prof. Skręt prowadził ciążę którejś z Was? Chodzi mi o to czy zleca badania? Jakie macie ogólne odczucia po wizytach u profesora? Rozważam jeszcze dr Łozińskiego z Profamlii. Będę wdzięczna za odpowiedz. Pozdrawiam