Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gingingin

RZESZÓW- ginekolodzy!!!!

Polecane posty

Gość wejzninlk
a co do czekania i zapisow to roznie ale tak 2 tyg srednio sie czeka czasem 3 tyg. przyjmuje wt od 16 do 18 a sr i czw od 9 do 12

Gość ewelina933
dziekuje Asiu za odpowiedz zapisalam sie wlasnie na wizyte do pani Bilinskiej i mam nadzieje ze sie nie zawiode ;) Najbardziej zalezy mi na tym zeby byla delikatna... ja jestem strasznie wrazliwa i odrazu słabne ;( wczesniej chodzilam do dr hrycelaka do medicoru i niby bylo ok ale on jak dla mnie jest zbyt cichy , malo tlumaczy i wogole.

Gość ewelina933
Asiu a mozesz mi powiedziec w jakim wieku mniej wiecej jest ta lekarka?

Gość Kikimera
Nie polecam doktora Parkota, to straszny lekarz!!!! Mam wrażenie, że potrafi wypisywać tylko recepty i naciągać na kolejne (drogie i zbędne) badania i kolejne wizyty. Trafiłam do niego po poronieniu - byłam na wakacjach za granicą i tam się przytrafił ten nieszczęśliwy wypadek, zastosowano u mnie próżnociąg (którego się w Polsce nie stosuje, a jest alternatywą dla skrobania i lepiej rokuje na przyszłość - to była moja pierwsza ciążą i obawiałam się łyżeczkowania). Zostało trochę krwi w macicy. Doktor Parkot "zalecił" łyżeczkowanie, na które się nie zgodziłam. Nie przepisał mi zupełnie NICZEGO obkurczającego macicę, co jest standardem w takich sytuacjach, dopiero w czasie drugiej wizyty NA MOJĄ PROŚBĘ przepisał mi lek obkurczający. Oczywiście wcześniej przewertował spis leków, bo nie wiedział, co przepisać. "Wygrzebany" lek okazał się lekiem wycofanym ze sprzedaży aptecznej i dostępnym tylko w leczeniu szpitalnym. Pomogła mi pani w aptece, która znalazła dla mnie odpowiedni lek, wróciłam do doktora po nową receptę. Doktor straszył mnie cały czas zapaleniem macicy, które skończy się usunięciem macicy, jeśli nie zrobię łyżeczkowania. Konsultacja z innym, normalnym lekarzem (dr Springwald w Krakowie na ul. Urzędniczej) przekonała mnie, że nie należy ufać temu konowałowi. Pani doktor zaleciła cierpliwość, próżnociąg przypomina poronienie naturalne i czasem pełne oczyszczenie macicy następuje po miesiączce. Tak było w moim przypadku, a LEKKI stan zapalny wyleczyłam zwykłymi tabletkami Clotrimazolu. Jestem zdrowa i wszytko jest w porządku. Dodam jeszcze, że trafiłam do pana doktora bezpośrednio po powrocie z wakacji - zdenerwowana i zmęczona - co dało panu Parkotowi okazję do naciągnięcia mnie na dodatkowe i zbędne badanie USG piersi - które wykonał w minutę, pomaział mi piersi żelem, przyłożył głowicę USG, rozmazał żel i po USG. Jak macie poważny problem, unikajcie tego lekarza jest drogi i NIEKOMPETENTNY.

Gość Asiula33

Gość Asiula33
Jeśli któraś z Was ma problem z grzybicą, stanem zapalnym pochwy i upławami nawracającymi polecam Wam branie kapsułek czosnkowych po zakończeniu leczenia przepisanego przez lekarza. Sama zmagałam się z tymi dolegliwościami ponad pół roku, najadłam się mnóstwa leków i po kilku, kilkunastu dniach wszystko wracało. Od czerwca tamtego roku biorę codziennie po jednej tej kapsułce i mam spokój a to już 10 m-cy. Wiem, że wydaje się to nieprawdopodobne, ale jest naprawdę skuteczne i kosztuje grosze w porównaniu z lekami od lekarza.

Gość 1701
Asiula! blagam cie podaj nazwę tego leku i czy jest na recepte? ja walcze juz prawie 5 lat ...:(

Gość 1701
asiula c.d. Czy to są doustne kapsulki?

Gość Asiula33
Kapsułki nazywają się perełki czosnkowe i można je kupić bez recepty w każdej aptece, są też w sklepach zielarskich. Producentem jest m.in. firma Langsteiner. Trzeba je brać tak, jak jest napisane dawkowanie na opakowaniu.

Gość Asiula33
Kapsułki są doustne

Gość 1701
Asiula! dzieki ale doustne to ja jz bralam i zero efektów....

Gość 1701
c.d Ja mam klopoty z watroba wiec tez mi ten czosnek nie sluzy - niestety nie moge go brac, bo moze przy dluzszym stosowaniu byly by efekty

Gość gdzie dr H
a gdzie przyjmuje dr Hydzik na nfz, i ile mniej więcej trzeba czekać??

Gość była pacjentka
Nie polecam doktora Hydzika. Przyjmuje na Warzywnej. Chodziłam do niego i bardziej go interesowała pogoda na zewnątrz niż mój stan zdrowia.

Gość a dr Wątor
aha dzięki za rade w takim razie....zauważyłam że jedni go polecają, a inni strasznie narzekają:/ Słyszałam że czasem przepisuje badania, bo u niektórych to ciężko...już sama nie wiem a dr Wątor?? jakieś opinie, i gdzie przyjmuje na nfz?? najlepiej jakby to w ogóle była ginekolog-endokrynolog....

Gość Bqsia
Cześć jestem na forum po raz pierwszy i mam do was prośbę o wyrażenie opinii na temat dr Orzeł pracuje w Palomed i ma dyżury w szpitalu na Rycerskiej :) proszę o wasze opinie.

Gość kara89
chciałam zapytać o ginekologa który przyjmuje na NFZ a jest w miarę przyjemny. chodzi mi tylko o przepisanie tabletek. co myślicie o profamilii??

Gość chyba tylko jeden dr
a w profamili przyjmuje ktoś na nfz?? Wydawało mi się że tylko dr Cebulak, sama bym była wdzięczna za jakieś opinie o nim....no chyba że się mylę i ktoś jeszcze tam przyjmuje na nfz to proszę o opinie....

Gość aniasad85
hej dziewczyny:) chciałam się dowiedzieć coś o dr Żydziku, zna go może któraś z Was lub chodziła do niego na wizyty??interesuje mnie czy jest dobrym i kompetentnym lekarzem , z góry dzięki za odp :) pozdrawiam

Gość miszelo
Dziewczyny powiedzcie coś o doktorze Dariuszu śliwie bo chodzę do niego od jakiegoś czasu ale wcześniej nic nie słyszałam nic na jego temat ja jestem zadowolona ale widziałam tutaj inna opinię Co sądzicie o nim?

Gość ope
Można prosic o opinie na temat dr Zbigniewa Żydzika i Edwarda Piotrkowskiego?

Gość slimak7878
czy dlugo czeka sie na przyjecie do doktora Hrycelaka? ogolnie, mozna byc z niego zadowolona? przymierzam sie tam na badanie, chodzi mi tez o przepisanie tabletek antykoncepcyjnych i wykonanie badania piersi, ew innych badan

Gość kazana
zydzik jest od wypisywania antykoncep. polecam dr. zajaca w przychodni na hoffmanowej. mily ,fachowy, ma duzo pacjentek ale zadnej nie odesle z kwitkiem. usg jest w przychodni i to badanie jest norma. sama jestem jego pacjentka,on mnie operowal i prowadzi caly czas, jestem nim zachwycona

Gość hanka132
hej jestem w 12 tygodniu ciąży i chodzę do dr Zbigniewa Parkota na razie jest ok, ale czytając te opinie trochę się boję, i jeśli chodzi o prywatnego lekarza to czy jest on przy porodzie? dziewczyny jeśli coś wiecie na ten temat dajcie znać

Gość aniabionn
jestem ciekawa jaki jest koszt wizyty w asklepiosie u doktora Śliwy?

Gość pukstuk
odbijam temat i mam prosbe cy moze ktos napisac jaies namiar na tego Sliwe i godz przyjec jakie ma w przychodni

Gość anaibionn
ja w sprawie doktora Śliwy- kiedy , gdzie i za ile przyjmuje

Gość ludzie zastanówcie sie
kurcze, czemu zawsze się ktoś musi znaleźć i reklamować się nieadekwatnie do tematu. Jest już tysiące tematów o allegro, o własnej promocji i o pastach do zębów!!! Idźcie tam, a nie zapychacie forum o lekarzach> Czy wy też byście chcieli natchnąć się na jakieś durnowate reklamy w topikach na temat, które was konkretnie interesują??? Zastanówcie się ludzie!!!! Każdy tylko narzeka na ogólną sytuację jaka istnieje( wszędzie i ogólnie mówie, mam na myśli wszystko, co nas otacza), no ale nie dziwne jak zawsze ktoś musi namieszać!!!!!!!!!!!