Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aszal

Jak się zachować??????

Polecane posty

Widzisz Aszal - nie jesteś sama... Bo my faceci tacy jestśmy.. :( Oczywiście nie wszyscy. Ale nic na to nie poradzimy.. :(( A BTW: ładny bałagan w Katowicach, prawda?? Tragedia jakich mało. Najgorszego bałaganu narobił nam fakt, że wśród ofiar byli cudzoziemcy. Ale zdziwił mnie fakt, że jako pierwszy Putin się odezwał.. Może chce załagodzić trochę sytuację z tym gazem?? No nie wiem, ale Putin pierwszy.. To mnie zdziwiło. I bardzo zdenerwował mnei fakt, że nagle wszyscy tam pojechali, Relliga, premier i nawet ten mały karakan Kaczyński. Po cholerę tam oni?? - gra polityczna - jak ja tego nie lubię.. ;/

\"Spokuj grabarza... wszystko będzie dobrze.\" Tu też czasem panuje taki spokuj grabarza :p A czasem jak przyjdę to oczy mnie zaczynają boleć od czytania:) Tyle jest nowych postów.

Gość Aszal
Witam :) Ja dziś postaram się szybko. Jestem strasznie zmęczona a głowę mi rozerwie. Byłam w pracy Pan szanowny byl....kurde wiecie co ja się chyba desperatką staję i to zaczyna mnie niepokoić. Dziś było fajnie znów piosenki którymi robiliśmy sobie na złośc,ja mu powiedziałam że schudł, on mi to samo,takie przegadywanki,powiedział ze ma masę problemów...Miło spędziłam czas kiedy on był w pracy. I co najgorsze złapałam się na tym iż myślałam czy nie spotkać się z Nim dla samego seksu,ale .......... tylko po to aby poczuć znów Jego bliskość. Wiem, że to nie rozwiązanie na mój problem, że to chwilowe, że znów będzie tak samo a może i gorzej,że to w niczym nie pomorze.Tego będę się trzymała.Dla mnie seks dla seksu jest płytki i nie złamię się choć dała bym wiele aby znów być w jego łapkach. Idę spać do jutra

No to ja juz nic nie wiem i nic nie mówię....... 3maj się Aszal.

Gość Jennifer Aniston
Dzien dobry Aszal czytalam "pamietnik podrecznej" M. Atwood. Twoj ostatni post mnie rozwalil, moze Ty sie z nim po prostu.. i bedzie lepiej? :-D Mietek, Ty czasami sypiasz w nocy czy siedzisz na cafe? :classic_cool:

czasami sypiam :D Ale mało:)) Ostatnio chodzę spać koło 4, wstaję 8 - 9... Nie jest źle:) Póki co wystarcza mi snu, ale nie wiem jak długo. Dziś mam jakiś wstręt do koputeraz. Zajrzałem tylko tu i na moją grę i uciekam posiedzieć przy czymś innym:) Właśnie... Jennifer może Twoje rozwiązanie jest dobre? Aszal - może tak będzie lepiej?

Gość Aszal
Witajcie:) Jenifer, Mietku Nie nie jest dobre,jest fatalne bo ja się staram jakoś leczyć izolować, nie wolno mi myśleć o tym że potrzbuje jego ramion i ciepła,tych czarnych roześmianych oczu....Jakoś może przetrwam te cholerne chwile. Dziś także ( jakby inaczej ! ) Był:) Było miło. Wygłupialiśmy się,ogólnie fajny kontakt dziś razem złapaliśmy, wychodząc puścił mi takie zajebiste oko o tak ;) haha Ja szurnięta chyba jestem.Znów się cieszę, za chwilę położę się spać i przeanalizuję to wszystko dochodząc do wniosku że nie powinnam czuć tego co czuję cieszyć się bo nie mam z czego,może jutro nastruj poprawię fryzjerem? Odezwę się około południa

No to naprawdę masz problem.... Z jednej strony dobry kontakt z osobą, do której się teskni jest dobry, bo pozwala być trochę bliżej, ale z drugiej strony w Twoim przypadku to nie dobrze... Bo im lepiej Ci z nim się gada tym bardziej tęsknisz;p Trzeba to jakoś pogodzić...

To ja - zdenerwował mnie nick;)) Głupi był ;p

Gość Aszal
Mietku ( tak nick zdecydowanie lepszy :) ) Masz rację wszystko to jest cholernie trudne.Ale chyba do zrobienia.Będę się starała jak mogę aby było ok :) Dziś idąc na zakupy przechodziłam obok pracy. Patrzę a tam ... jego samochód już chciałam wejśc ale.... ( bądźcie dumni! ) nie weszłam,powiedziałam sobie nie i koniec i poszłam dalej... rozglądając sięczy przypadkiem nie wychodzi hahah ale i tak dzielnie sobie poradziłam :)

Noo :) Gratuluję ;)) Heh... grunt to samozaparcie;) I silna wola (a to nie to samo?). Ale jakbyś weszła to może by Ciebie podwiózł :D I nie musiałabyś chodzić;)

Gość komarcia
Ojjjj Aszal, silna kobieta z Ciebie;-) Ale swoja drogą, z jednej strony, mężczyźni powtarzają, że są prości a z drugiej, trzeba cały czas grać z nimi w jakieś idiotyczne gierki... Czemu nie można, tak po prostu, wytknąć facetowi, że Cię zranił... Czasami chciałabym, żeby wymazywanie jakiejś osoby z naszej pamięci, jak w filmie zakochany bez pamięci, było możlwe... ;-)

Komarcia: uwierz mi, że ja też bym tak chciał... Ale co do wytykania facetom wprost... Są wyjątki. Ja jestem takim wyjątkiem... Wolę mieć wszystko jasnmo powiedziane. Nie lubię się domyślać o co chodzi... (W takich przypadkach)

Gość Aszal
Witajcie Dziś napiszę którko.Jestem czytam ale więcej napiszę następnym razem,musicie mi wybaczyc.Mam fatalna sytuację w domu i najpierw muszę sięz tym uporać

No to powodzenia Aszal... Daj znać jak już się uporasz.. powodzenia i bycia twardą życzę... 3mam kcuiki!

No to powodzenia Aszal... Daj znać jak już się uporasz.. powodzenia i bycia twardą życzę... 3mam kcuiki!

Gość Jennifer Aniston
Witajcie, pozdrawiam zimowo. Aszal, mam nadzieje ze to nic powaznego Do zobaczenia

Jennifer: u mnie juz na szczęście nie aż tak zimowo :))

Gość Jennifer Aniston
Witaj Mietek, tzn ze przestalo padac? ;-) Powiedz co Cie sklonilo do zmiany nicka, musze przyznac, ze zawsze gdy widzialam Twoj wpis mialam mysl "aldona ze zuzytego kondoma" :classic_cool:

Gość Aszal
Czesc widze ze ciekawe nicki tutaj sie pojawiają,ja wrociłam ulożyłam plan działania i mogę spokjniejsza pisać. Jakoś będzie. Co do Niego to może dzis sięspotkamy w clubie jeśli nie to jutro przyjdzie do mnie do pracy.Musiałam do niego zadzownić ( a było mi cholernie cięzko sie przełamać ) aby wyjaśnił mi jak zmienić sytuacje w domu ponieważ sie na tym zna.Nie odmówił! Powiedzial że nie masprawy.Kontakt nadal mamy dobry.Ja nadal jestem za tym aby zrealizować plan zemsty ale te jego oczy i uśmiech momentami mnie łamia.Nie dam się :) Dziś muszę wyglądać prefekcyjnie więc oddalę się póki co do przygotowan:)

Gość jakakaala
jestes szalona... a ta impra z nim>??

Gość Aszal
Nie wiem czy z Nim czy bez Niego, to się okaże mam nadzieję że jednak z Nim jak wrócę todam znać.

Aldona.. :)) dobre, dobre... bo miał być mietek z przeterminowanych tabletek, ale sie nie miściło;) A co mnie skłoniło? nie wiem sam :D Może to, ze głupi był tamten:D A nie był? Aszal... jak na imprezie byo? Ja właśnuie wróciłem ze spotaknia z kolegą z CCRPG (ta gra online) przy piwie i jestwem lekko \"rozluźniony\" :) Dlatego mogą być jakieś literówki i niespujności ;) Pozdrawiam wszystkich, kocham Was najbardziej na świecie !!! :)

Gość Jennifer Aniston
byl gupi :-p Tak Mietek.. Czekalam na to wyznanie.. Aszal jak sprawy?

Gość to jest
najdluzszy prowokatorski topik na tym forum

Gość Jennifer Aniston
dziekuje w imieniu bywalcow :classic_cool:

Gość Aszal
Witam Impreza była z NIM. Jednak była także ta młoda dziewczyna o której już Wam pisałam, to która ma twarz jak bliźniaczki Olsen. On wszedł ja stałam akurat przy barze,uśmiechnał się,dotknąl mojej ręki powiedział cześć. Poszedł.Miał rezerwację boksu,my nie miałyśmy gdzie zostawić torebek, wiec moje koleżanka poszła do niego, powiedział że nie ma problemu.Poszłyśmy się bawić,nagle patrzę a on z "bliźniaczką" rozmawiali, później przytulili się i chwilę tak stali.Nie muszę wam mówić że nie było mi w tym momencie za wesoło. Ale nie spodziewałam się niczego innego. Jak wychodziłam stał przy barze,tym razem ja wyszłam nie mówiąc cześć.Patrzyłam ale On nie więc nie pożegnałam się. Tak to wyglądało.Dziś zapewne [rzyjdzie do mnie do pracy.ALe ja już odpuśćiłam, nie jestem zła,będę się zachowywała zupełnie normalnie. Zrozumiałam,że dla niego to co zrobilimy nie wiązało się z uczuciami,seks dla seksu i koniec. I w ten sam sposób ja się odegram:) Poproszę aby przyjechał po mnie do pracy,On zapewne zrzumie to tak jak powinien,kiedy zacznie się "akcja" ja tak go rozpalę, że będzie chciał się kochać, zapewne sam mi to powie, a ja nagle przypomnę sobie ze natychmiast muszę wracać.Niech myśli że dla mnie sytuacja wygląda tak jak dla niego.Wredne to z mojej strony, ale adekwatne do tego co On zrobił.

Gość tobie dziewczyno
to sie musi bardzo nudzic...

:)) nie wiem czy to dobry pomysł.. a jak Tobie tez się zachce? Znowu się będziesz wkurzać i wyrzucać sobie.. Ale zrób jak uważasz. ;p

Gość trzymam kciuki
za ciebie Aszal :) jednak Mietek może mieć rację ;)