Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aszal

Jak się zachować??????

Polecane posty

Jutrzejszy dzień może być tylko lepszy... Bo ja tak mówię :) To, jaki będzie jutrzejszy dzień zależy tylko od nas... Witam nowych dyskutujących :)

Gość Aszal
Witajcie:) JA tylko sekundeczkę lecę do pracy,kolejny dzień do przeskoczenia:) Miłego dnia Wam wszystkim życzę Mietek:)

cały dzień minął, a Ty nic.. Ale niestety nie był miły.. W pewnej grze online straciłem SPORO kasy.. przez nieuwagę :(( jakby co - www.ccrpg.pl - zalogować się na stary świat - mogę pomóc na początek ;)) eh... ostatnio jakoś ciężkie dni się robią.. Czy u Was też tak zimno?

Gość Aszal
Mietku Ojjj nie ładnie taktracić pieniądze przez nieuwagę:) Na przyszłość uważaj!! Zimno tomało powiedziane!!!!! Ja będę pisała z błedami wybaczcie ale po pracy wrócilam "uszkodzona". Jak si,e zapewne spodziewacie BYŁ Nie było milo,byl 2 razy pierwszy raz bylo fajnie,ja wdrązam swoj plan a do tego musze znow byc dawną dziewczynką,więc jestem!On odbiera to naturalnie wrócilismy do etapu "sprzed". Pozniej zadzownil kiedy moze przyjść bo bede wolna wiec powiedzialam.Przyszedl jeszcze konczylam co mialam skonczyc ludzie czekali.Mowie mu ze zajmie mi tojeszcze 10 minut a On ze nie tak sie umawialismy,posiedzial jeszcze chwile po czym......powiedzial ze nie bedzie siedzial iczekal i poszedl. Tutaj wyszlo znow tojegozakichane przyzwyczajenie ze wszystko majuz natychmiast!Ja wyjasnilam ze nie oge naginac dla niego zasad,przeprosilam ze musi czekac ale poszedl.Napisalam smsa.Ze czasem z tych swoich wyżyn moglby zejsc na dol i nie patrzec na wszystko przez pryzmat przywyczajen i pozycji i..............cisza! Mam go w nosie!Jutro znow zapewne się zobaczymy,i chocby moj plan mial na tym ucierpieć nie bede miła!!!!!!! Teraz idę spać jutro znów do pracy.Przepraszam za brak wielu polskich liter oraz błedy. Milej nocy wszystkim!

Gość mela-d
Mietku, niezla reklama! Najpierw tracisz kasze, a pozniej nam proponujesz pomoc w grze?? :) hm, ja nigdy nie mialam szczescia w grach liczbowych ani w kartach :( Zycze powodzenia! Trzymam kciuku za pozytywny obrot sprawy, wiesz fortuna kolem sie toczy....

Gość nerwusek
Aszal, a nie możesz poszukać innego faceta? tamtego olej zupełnie! ja też mialam takiego przystojniachę. to było parę latek temu. Facet nieziemski.Byłam w niebie że zwrócił na mnie uwagę. po jakimś czasie seks.przestał przyjeżdzać, dzwonić.Nic.Zero. a wcześniej też było super. Teraz wiem, że on po prostu zna swoją wartość i uwielbia zdobywać nowe panienki,a przede wszystkim uwielbia seks. olać tych wszystkich dupków. Teraz mam męża i ukochanego syneczka, który właśnie mnie przytula. Pamiętaj będzie dobrze jak go olejesz.Postaraj się znaleźć mu zastępstwo. Skręci go z zazdrości i zobaczy,że nie on jeden samiec na świecie.Pozdrawiam

mela-d: to nie jest gra liczbowa (tekstowe RPG online), a kasę straciłem wirtualną - w grze ;)) I tak trzymaj Aszal!!! Niech wie, że nie jest najważniejszy dla Ciebie. A jak milczy to chyba op kłopocie?? Już sie do niego nie odzywaj i może przestanie Cię w środku męczyc. Olej go jak napisała nerwusek. Trzeba lać na takich jeleni.. Ale fakt jest faktem - seks dużo zmienia w podejściu faceta do kobiety. Mówię tu choćby o sobie. Kiedy nie byłem w związku, a przespałem się z jakąś koleżanką, z która dobrze się dogadywałem nasze drogi zaczynały sie rozchodzić... I to nie tylko z mojej strony. Tak bywa.... Ale po jakimś czasie (eraz już minęły ponad 2 lata) znowu chodzimy razem na piwo i świetnie się rozumiemy. Ale taka jest rzeczywistość... To wiele zmienia. Ale jego TRZEBA olać :)) pozdrawiam :)

Gość Jeniffer Aniston
Witam wszystkich Aszal, jak widzisz Twoj plan dziala, ale w momencie gdy stanowczo mowisz ze np. jestes zajeta urazony chlopczyk obraza sie. Nie znosi nie byc na pierwszym planie. Taki typ faceta. Mietek u mnie juz nie jest tak zimno na szczescie, chce juz wiosny!!!

Jenifer: u mnie już też troszkę cieplej zaczyna się robić, ale od połowy tygodnia znów ma się ochłodzić... MASAKRA... wydaje mi się, że to źle wpływa na mojego kraba, bo jak sa takie mrozy, to w domu mam około 21 st. C. A to u kraba dolna granica... :( Jakiś taki ospały ostatnio jest i stracił apetyt. Ale moz to wylinka się zbliża?

Gość Aszal
Witajcie!!! To były trudne 2 dni. Ale jestem,wczoraj wyobracie sobie też przyszedł a ja byłam prawie pewna, że nie przyjdzie po smsach jakie mu wysłałam o jego zachowaniu. Oczywście tak jakby nigdy nic sie nie stało,dopiero po około 40 min.Mówi a racając do tematu.... powiedział że nie mógł czekać i dlatego chcial się na konkretną godzinę umówić.Przyszedł z kolegą do którego przyjechała rodzina i mieli tylko godzinę czasu na załatwienie spawy u mnie,więc by nie zdarzył.Powiedział jeszcze że jego pozycja ( do tego nawiązałam w smsie) jest taka sama jak moja, na co ja tylko ironicznie się uśmiechnęlam. Zachowywał się bardzo miło. Pytał czy może mi w czymś pomóc, zapytał czy mogę załatwić z nim jego sprawy,pierwszy raz ( az zauważyłam ) zapalił mi papierosa! Facet który wchodził nie zamknął drzwi więc proszę aby zamknąl a on nic, mówię drugi raz a on nić.ON nigdy na to nie reagował a wczoraj...... Mówi kolego zamknij drzwi.To mnie tak zaskoczyło, że nie wiedziałam nawet czy mam powiedzieć dziękuję hahahha. Pytacie mnie czy nie mogę poszukać innego? NIE nie chcę, wiem że nie będzie z tego nic, że to się udać nie może ake nie chcę nikogo innego może jeszcze za wcześnie,jeszcze patrzę na wszystkich przez pryzmat Jego,nie hcę tak, musze najpierw z jednym sobie poukładać.poza tym jak to zawsze w takich sytuacjach bywa, dla mnie teraz nie ma ciekawszego, bardziej podniecającego i wiele innych ....faceta niż ON

Gość Aszal
Przepraszam za błedy ale ja nadal z moją ręką nie mogę pisać a że chcę jak najszybciej to później tak wychodzi

Gość Aszal
sobotni wiczór wszyscy sie zapewne doskonale bawią prawda? ja także sie zastanawiam nad wyjściem ale jakoś nie mam ochoty spotkac osoby wiadomej w klubie

Gość burek
aszal nie pszejmuj sie nim/ nią idż na tą impreze i baw sie dobrze, a jeż eli będzie on/ona to zobaczysz, ż e zmięknie i przyleci do Ciebie. Taka nayura człowieka.

Gość Aszal
Burek wiesz dziś spędzę wieczór przed komputerem.Tak będzie lepiej,choć między nami jakby ocieplenie nie jestem pewna czy znów nie prszyszło by mi oglądać jego zalotów do innych konbitek

Gość Jenifer Aniston
ogladam koszmar minionego lata.. lubie sie bac..:classic_cool: Jest tu kto?

Gość Aszal
Jennifer ja jestem :) Fajny film

Gość Jenifer Aniston
ogladasz??? :-) i co slychac?

Gość Aszal
Nie nie oglądam,śledzę informacje o tragedii w Katowicach. Co słychać? Nie wiem kurde siedzę i myślę o ...Nim wariatka jestem.

Gość Jenifer Aniston
No coz..w sumie nie dziwie Ci sie i na pewno nic madrego nie powiem :-(

Gość Aszal
Jenifer a czy tutaj trzeba jeszcze coś mówić??? Będzie co będzie ale brakuje mi go.Uwielbiam sie na niego gapić na tą jego mimikę

Gość Jenifer Aniston
no tak.. ale cos wiecej? Chcialabys miec takiego faceta na stale??

Gość Aszal
Piszesz TAKIEGO..... ale jaki on w zasadzie jest ?? Jakim męzczyzną jest kiedy mu zależy?Kiedy kocha?Nie wiem pojęcia nie mam. Jest uparty, wymagający,cholernie przystojny,wydaje się że nie ma rzeczy dla niego niemożliwych,kiedy byliśmy razem,był czuły,mówił masę pięknych rzeczy,czułam się wyjątkowa....chciałabym mieć kogoś kto tak mnie fascynuje.

Gość Jenifer Aniston
tak... Takiego czyli niebezpiecznego, nieslownego, niezbyt godnego zaufania, nieobsciskujacego sie z innymi... Co za glupie zakonczenie :-0

Gość Aszal
No własnie i widzisz? Ja nie zauważam takich rzeczy..... każdej miłej sytuacji czepiam się.... chce chyba mimo iż wiem że nie mogę i staram się tego nie robić wierzyć ze będzie jeszcze ok.

Gość Jenifer Aniston
wiara jest baardzo wazna... podobno :classic_cool:

Gość Aszal
Ale nie zawsze zmienia rzeczywistośc

Gość Jenifer Aniston
Ide do lozka, co nie znaczy ze klade sie spac. Poczytam sobie jeszcze.. Dobranoc i slodkich snow

Gość Aszal
Jenifer Tobie także życzę słodkich snów napisz jutro co czytasz?

Gość komarcia
Aszal, stworzyłaś bardzo życiowy topic... Sama przeżyłam taką historie ale ja mojego H. na prawdę pokochałam i uwierzyłam, że i on pokochał mnie. Moje początkowe zainteresowanie nim było żadne, ot za ładny, zbyt pewny siebie typ. Ale jakos tak sie podzialo dziwnie, ze po pewnym czasie powiedzial, ze kocha (po 2 mies) a ja uwierzylam... spedzilismy razem noc, bez sexu chodz gdyby to jeszcze troche potrwalo to nie opierałabym sie;] no i nagle znikł... stracil prace, zagubil sie, dziwczyna z która byl przede mna zrobila sie bardzo nachalna,robiac wszystko by do niej wrocił. Ja tylko chcialam, by ten dorosły facet zdecydował sie czego i ktora chce. Efekt tego jest taki, ze minely 2 lata a ja nadal chcialabym zeby wrocil. Teskno mi za nim... Probowalam nowych zwiazkow, ale nie potrafie sie znow zakochac. Z nim zaiskrzylo, zaskoczylo. Spotykamy sie raz na 2/3 mies, gdy ktores sie zlamie i zadzwoni. Twoje rozterki nie sa, wiec mi obce. Mam nadzieje, ze mojego sqrwielka juz wkrotce przeboleje... 3maj sie cieplutko

Gość Aszal
Komarcia Ja bede trzymała za to kciuki abyś przebolała..ja jakoś to przeskocze bo musze, przyjdzie czas że dotrze do mnie zupełnie to czego nie chcę zaakceptować ze mam dać spokoj,Tobie zajmuje to wiele czasu ale mam nadzieje ze z doskonałym wynikiem. Idę coś zjeśc wróce tu jescze .... później