Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dominisia

Klub Mamuś z kujawsko-pomorskiego

Polecane posty

Witajcie! Dominisiu to Ty nie mieszkasz w bydgoszczy? cały czas byłam przekonana że Ty gdzieś na wyżynach mieszkasz. Co ja musiałam sobie ubzdurać? A gdzie jest reszta dziewczyn? piszcie!

No niestety nie,jo dziołcha wsiowa jestem,ale bywam w bydzi od czasu do czasu bo tam rodzinke mam ;););)

Mam dzisiaj bardzo senny dzien ,to chyba przez te nocne karmienia. Wyruszamy zaraz na rodzinny spacer.

Hej Wspomozecie kolezanke w konkursie? ;-) Tylko ze niestety trzeba sie zalogowac...ale moze którac mi zechce pomóc. :-) http://www.sunsilk.pl/app/oneContestPhoto?photoId=723 musze miec 30 głosów by przejsc na drugi etep, to zdjecie zrobił mój tato i chce mu zrobic niespodzianke. Nie wiem czy cos wygram, moze nie ale chce spróbowac.

Petunia czy Twoje zdjęcie to \"kwiatek działkowca\"? Chetnie Cię wspomogę:) Dominisiu - spacer z dwójką dzieci to prawie jak wyprawa, co?

Wytłumacze raz jeszcze : ten link to tylko odnosnik do mojego zdjecia. Najpier trzeba sie zalogowac na \"załoz bloga\" i wtedy ocenia sie przez te gwiazdki w skali od 1 do 5 i najlepiej sprawdzic czy nabiło punkt bo czasami trzeba powtórzyc. ;-)

nie chcemnie tam zalogowac,spróbuje jeszcze wieczorkiem naspacerku byłam tylkoz tym młodszym bo ten starszy to spał z tatusiem

Petunia - chyba nie będe mogła Ci pomóc i zagłosować na Twoje zdjęcie bo ciągle czekam na jakieś potwierdzenie na e-maila i jak na razie nic nie dostałam. Mnie znowu nie będzie przez tydzień:) piszcie przez ten czas.

Moze robicie bład w tych odpowiedziach typu kogo wolisz Ryan,Kidman Belluci?? Bo tylko jedna odpowiedz pozioma musi byc zazanaczona

Witam!!! Noi jak zwykle pustawow kuj-pom. 9bylismy na urodzinach mojego taty zabawa była super i grillek tez,zjadłam nawet 1,5kiełbaski i maleńkiemu nic poniej nie było :) dzisiaj milismy gości byłoklawo,wesoło isuper,tylkomaleństwo dostałokolki i juz poimprezce :),nameczył sie biedaczek troszeczke ale za toteraz sobie smacznie śpi :) pogoda z dnia na dzien robi sie gorsza,taka typowo jesienna,wiec korzystamy z kazdej wolnej chwili i mykamy z dzieciakami na spacery moze znacie jakies sprawdzone sposoby na kolke,prosze oporady????

co jest?????????????????????????????????????????????????????????????????????????? gdzie jesteśta????????????????????????????????????????????????????????????????

no chociaż jedna jest :){jest nadzieja na przetrwanie] ja dzis jestem po szalonej nocy z moim najmłodszym głodomorek ,który nie dał mamie nawet oczka zmrużyc,ale jakośwytrzymałam jak ten czas szybko leci jeszcze tylko pare dni i dzieciatko bedzie miałojuz 1miesiączek,oby tylko pogoda była 22 bo chcemy sie wybrac w plener na mała sesje zdjeciowa :) pozdrawiam

Witajcie! Ja już też będe pisać (dopiero wczoraj wróciłam późnym wieczorem). Teraz niestety nie planuje już dłuższego wyjazdu, najwyżej na weekend. Dominisiu śliczne zdjęcie:) Możesz więcej ich pokazywać, chętnie będe oglądała. Patrząc na takie zdjęcie to chyba Ci troche zazdroszcze dwójki dzieci:) ale z drugiej strony sama chce jeszcze troche poczekać zanim zdecydujem się na drugie dziecko.

Oki moge wklejac wiecej zdjec jak chcecie mnie tyle oglądac hi hi Tak czas naprawde szybko lecijuż za 2 dni Bartuś bedzie miał miesiąc i jak to szybko zleciało??!! Pisze teraz troszke mniej bo cały wolny czas spedzamy z dziecmi na świerzym powietrzu i wracamy do domu wieczorkiem na kąpanie.Treba wykorzystac poode óki jest jaka jest,a u nas jestjuż typowo jesienna :( ide troszke mieszkankoposprzatac bo jutro moze wpasc pani doktor na patronaz ,była niby w sobote alenas w domu nie zastała.

Witajcie! Czy wasze dzieci wychodziły same z łóżeczek ale górą ? Mój ostatnio zaczął (nie ma wyjętych szczebelków) i zastanawiamy się już nad normalnym łóżkiem dla niego bo w łóżeczku nie ma sensu go już kłaść.

olka krzys nigdy nie próbował wychodzic góra z łózeczka,aszczebelki wyjelismy mu jak juz dobrze zaczał wchodzic my tez planujemy zakup łózka dla dzieci ale to dopiero jakbartuś skonczy roczek,takie na zamówienie co zmiesci sie do naszego pokoju

Dzisiaj jestem sama z Małym w domku i chciałam po południu wyruszyć na jakiś dłuuugi spacer a tu zaczęło padać i nic z moich planów nie będzie:(