Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zanetaA

Czy kobeta samotna z dzieckiem moze ulozyc sobie jeszcze???

Polecane posty

Mieszkam w woj lodzkim.Czy to cos pomoze.Jezeli tak to fajnie a jezeli nie to trudno. Dokaldnego adresu raczej nie bede podawac:) oferty mile widzane;)

Witaj Zanetko:) wiesz ze ja własnie tez chciałam załozyc taki sam temat. tez sie zastanawiam czy to mozliwe. Tez jestem mama i jestem sama. czasem potrzeba mi takiego poprostu psychicznego oparcia w mezczyznie.....mieszkam podobnie jak Ty w woj. łódzkim. pozdrawiam.

Gosiam 27 a moze pochodzimy z tego samego miasta?:) Ile ma Twoje malenstwo...? Moje ma prawie 7 miesiecy. Powiem szczerze ze coraz bardziej marze o prawdziwej rodzinie.

Gość Nie a po co
żeby znowu zniszczyć jakiegoś faceta !!!!!!!:P:P:P:P

Gość OCZYWISCIE
dziewczyny!!! macie szanse i macie do tego prawo, zeby kogos poznac, kgos kto pokocha was i dziecko, ja sama bylam w takiej sytuacji... poznalam kogos kto pokochal moja corke jak wlasna, dzis jestesmy malözenstwem , i codziennie maz mowi NASZEJ teraz juz CORCE ze ja kocha bardziej niz mnie ;) a po za tym spodziewamy sie juz niedlugo synka, uwierzcie w sibie, i pokochajcie siebie takimi jakimi jestescie dziecko to dar!!! a jezeli ktosw wypisuje tu bzdury typu, ze nie macie szans itd.... wiecie tacy ludzie wchodza na forum kogos kto ma problem po to zeby sie dowartosciowac, pewnei sami sa zarypistymiu nieudacztnikami wy nimi nie jestescie!!!!