Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zacznijmy

O sobie

Polecane posty

Mam 23 lata a wlasciwie 22.5 ;). Mieszkam w baaardzo duzym miescie (jakies 6 mln ludzi). Pracuje w branzy nieruchomosci. Mam faceta (5 lat razem,), ale chyba juz niedlugo (kryzys). Kocham czytac ksiazki. Mam dola glebokosci Wielkiego Kanionu.

mam 26 lat zajmuje sie aranżacja wnetrz;) uwelbiam mojego psa a w tym roku czekam na cos ....jeszce nie wiem na co podobno na ksiecia z bajki;)

Gość zacznijmy
aganiok... a po czym jesteś ?

Gość Day
26 lat studia licencjackie mieszkam w Niemczech od dwóch lat i trzech miesiecy tesknie za Polska robota niezadowalajaca (w sklepie) malo przyjaciól maz o trudnym charakterze w ostatnim czasie cierpie na depresje i jestem chora na anemie :O mam kilka pryszczy na twarzy, które poteguja mojego dola. chcialabym znalezc jakis sens w zyciu. Lubie prawie kazdy rodzaj muzyki. Czytam srednio jedna ksiazke na miesiac.(wylacznie w jezyku niemieckim). Uwielbiam dobre filmy (ostatni - "Miasto gniewu" polecam ):) i dobre komedie. i na koniec akcent optymistyczny - niedlugo jade do Polski na calusienki tydzien :D

AGONIOK, spadłaś jak z nieba. Podpowiedz mi jak mam sie zabrać do aranżacji wnętrz. Bardzo to kochm, mam gust i smykałkę. ALe zero przygotowanai, a to moje wielkie marzenie. Podobno ktos powiedział by je spełniac . POMOŻESZ ;)??

Gość zacznijmy
Ja też jestem na etapie własnego domku ale wszyscy mówią, że mam talent :) Nawet czasami o radę proszą a ja chętnie pomagam

szkoła zupełnie inny kierunek bo zaczełam prace w sekretariacie w takiej branży i pojawila sie pasja;)

to ja tez prosze o jakas koncepcje,bo nie mam zielonego pojecia jak sie za to zabrac tzn za projektowanie... w tym wypadku aranzacje wnetzr

ŁOŁ aginok a nie mają tam jakiejś pracy dla mnie w sakretariacie ??? Podpowiedz coś... Moze jakiś kurs fajny można skończyć i gdzie ?? By miec papier i by dali mi szanse ???

Gość zacznijmy
Kiedyś ktoś wspominał, ze jest we Wrocławiu KURS ARANŻACJI WNĘTRZ ale muszę to sprawdzić. A papier jest potrzebny?

ponoc do wlasnego biznesu papiery nie sa potzrebne,ale mi sie wydaje,ze dobrze by bylo zrobic jakis kurs.Dla siebie

Gość zacznijmy
JakośćPierwsza ...jak zbyt mocno będziesz wytężać wzrok to napewno przeoczysz, lepiej udawać, że się niewidzi to i sam przyjdzie:)

No dobra. Ale co otworze obie biuro z naisem aranżacja wnętrz i co dajel. Skąd wziąśc klientów... no przeciez mnie nikt jeszcze nie poleci... I drugie klient nie będzie chciał mojego opowiadania tylko wizji na paiperku, a to trezba zrobić na odpowiednim programie czy jak... oj chyba za zielona jestem....

{ lepiej udawać, że się niewidzi to i sam przyjdzie } Bardzo ciekawa teoria... bardzo. :o

Gość zacznijmy
aganiok...poradz jak się załapałaś?

Gość zacznijmy
Myrevin ...Ty jak zwykle kontra...a ja wiem co mówię:)

Gość takajakja
Polukierowana> przeciez mamcia Cie poleci! :)

Polukierowana, moze zacznij od stworzenia portfolio (dlatego mowie,ze dobrze by bylo kurs skonczyc, tam wszystko powiedza co i jak) potem stworz strone internetowa. Aby jeszcze bardziej rozreklamowac dzialanosc, daj ogloszenie do gazety itp.W miedzyczasie czekac Cie pewnie latanie po urzedach w zwiazku z zarejestrowaniem firmy , ale to juz chyba nie taka filozofia.Poradz sie kogos , kto ma o tym jakies pojecie,

Gość zacznijmy
zuzzia....właśnie się radzimy

firam w ktrej ja pracuje zajmuje sie kompleksowym wyposazeniem hotelii aranzacje robimy w AutoCad - znajomosc programu to jest to od czego ja zaczełam

no,ale mi chodzi o kogos, kto jest w poblizu, kto powie , gdzie dokladnie isc i co powiedziec,gdzie zaplacic itp Zawsze latwiej , gdy sie ma taka osobe w bliskim zasiegu

-->JakośćPierwsza Mnie na razie od rozglądania sie szyja rozbolała.. :o (chyba się zapisze na jakąs siłownie czy cuś..)