Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egoego

MÓJ PRYWATNY TOPIK! zakaz wpisywania sie!

Polecane posty

Gość egoego

To jest mój prywatny topiK! To nie jest prowokacja, że niby chće żeby mi sie tu wpisywać! Nie życzę sobie żadnych wpisów! I spadać mi! Jest pełno innych topików ALE TEN JEST TYLKO MÓJ! DLA MNIE!

Gość egoego
Mój, mój tylko mój.. Jest godzina 11:09 i wypisuje sobie co zechcę na tylko moim topiku. Super!

Gość egoego
Wy jesteście świnie i ty wstrętny podszywaczu paszli won!!! Co Ci zrobie? Będę o Tobie bardzo źle myślał! Jesteście wstrętni!

No już spokój! Sam tu będę siedział. Będę pisał co chcę. I mam ich wszystkich w odległym miejscu. Ta chujnia cała i ten Pucio głupawy i ta cała reszta! A ja mam własny topik! Dziś zjadłem jogurt.

Gość stracciatella bez czekolady
podoba mi sie tu :D

no i?

Ty chujnio! Ty wstrętna cholero! Nie lubie Ciebie! A daaaaaaleeekoooo! Nie wrócisz już! Tak daleko! Jeszcze Ciebie tutaj nie było?! Postaram sie nie denerwować... Będę liczył głupich wpisywaczy 1, 2, 3, 4, 5.. to się uspokoję.. 6... I paszli won!

tup.. tup...tup..tup..tup..tup..tup.. tup...tup..tup..tup..tup..tup.. tup...tup..tup..tup..tup..tup.. tup...tup..tup..tup..tup..tup.. tup.. tup...tup..tup..tup..tup..tup.. tup...tup..tup..tup..tup..tup.. tup...tup..tup..tup..tup..tup...tup..tup..tup..tup..tup.. tup...tup..tup..tup..tup..tup.. tup.. tup...tup..tup..tup..tup..tup.. tup...tup..tup..tup..tup..tup.. tup.. tup...tup..tup..tup..tup..tup.. WCHODZĘ NA TOPIK Z BRUDNYMY NAGAMYtup...tup..tup..tup..tup..tup...tup..tup..tup..tup..tup.. tup...tup..tup..tup..tup..tup.. tup.. tup...tup..tup..tup..tup..tup.. tup...tup..tup..tup..tup..tup.. tup.. tup...tup..tup..tup..tup..tup..

no i ! gupia jesteś SRACZATELLA! nie widzisz napisu? tylko dla mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DLA MNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1,2,3,4,5,6...... SRACZTELLA!!! ze srekoladą!

Gość a coz to za samowola
prywatny topik zaloz sobie w prywatnym kiblu :P:P:P:P

CHUJNIA SRUJNIA! mam Ciebie dość! TY gupia babo! Chciałem tylko spokoju! Jestem spokojny...... spokojny...

ale ja nie jestem ze....ja jestem bez....

A MNIE TU NIE MA ..tup...tup..tup..tup..tup..tup...tup..tup..tup..tup..tup.. tup...tup..tup..tup..tup..tup.. tup.. tup...tup..tup..tup..tup..tup.. tup...tup..tup..tup..tup..tup.. tup.. tup...tup..tup..tup..tup..tup.. ej, warto zamieszkać na takim odludziu.. HALO!!!! W P R O W A D Z A M Y S I Ę !!!!!! JEEEEEEE!!! NA ZAWSZE!!!!

Szlag by was wszystkich trafił! A ten matoł to mi tyle błota naniósł! KTO TO BĘDZIE SPRZĄTAŁ???CHYBA TA CHUJNIA! czietyre, piat, szjest, sjem... i mi buzi nie dawaj bo mnie brzydzisz! TAKA ! Chujnia ! A wstydź się!

Jeszcze tylko ten durny Pucio-srucio-drucio z tymi swoimi zafajdanymi pytaniami do idiotek-forumotek i będzie komplet-sromplet! ilewen... dwienatcat.. sorok..

Dobra.. ja robię parapetówę.. ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO SIEBIE!!!!! tup...tup..tup..tup..tup..tup...tup..tup..tup..tup..tup.. tup...tup..tup..tup..tup..tup.. tup.. tup...tup..tup..tup..tup..tup.. tup...tup..tup..tup..tup..tup.. tup.. tup...tup..tup..tup..tup..tup.. UWAGA NA PODŁOGĘ!!! PRAWIE NOWA..

to moze usiądę...?:)

mam kalifornijskie:D

dobra, włączam muzę i nie żałuję parkietu.. tupiemy wszyscy do woli.. tup...tup..tup..tup..tup..tup...tup..tup..tup..tup..tup.. tup...tup..tup..tup..tup..tup.. tup.. tup...tup..tup..tup..tup..tup.. tup...tup..tup..tup..tup..tup.. tup.. tup...tup..tup..tup..tup..tup..

jedną wygoniłem Chujnie taką! to i innych wygonię! I nie wnosić mi tu alkoholu ty pijaku cholerny ŁYSKI7! PIJANICA!

pucio powinien zaraz wpasc..... albo chociaz myrevin....:D

tak, tak, tak!!!!! ZAPRASZAM WSZYSTKICH !!! do S I E B I E !!! przejmuję własność prywatną przez zasiedzenie... egoego!!! ty również jesteś zaproszony... EWENTUALNIE!!

to i ja sie wprosze :P skoro parapetówa to moze placka przyniose ? zjecie ?

Ty pijaku! i nie łazić mi po dywanach! A Ty sraczatella gdzie??!! do sypialni mi nie łaź! chamstwo takie! Na piętrze mam wszystkie pokoje pozamykane! Nie grzebać w lodówce! Nowe podłogi!

Głupia Zuzka! Kto Cie tu zapraszał???????????? Ten pijak? Idź z nim chlać wódę pod sklep!