Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krystynka

Dieta Atkinsa

Polecane posty

Gość do futrzanej filizanki
a moze moglabys sluzyc nam radą i pomocą,podac jakis jadlospis? mamy problemy z odchudzeniem sie,waga stoi,bedziemy wdzieczne:)

Gość do futrzanej filizanki
a moze sama ja stosowalas,znasz jej plusy efekty,jestesmy otwarte na wszelkie uwagi,dziekujemy:)

Gość Ewka konewka
dziewczynki jakie to ma zasady ? co moge jesc? oswieccie mnie

Gość gruba anorektyczka
cisza,pospały sie😴😴

Gość futrzana filiżanka
dopiero zaczęłam zmagania z własnym ciałem....

Gość do futrzanej
ale dziel sie z nami sukcesami,wiadomosciami,w kupie sila:)

Gość zyjecie jeszcze
dziala ten topick?:(

Gość odchudzily sie i
znikły :D:D

hejka dzisiaj było ranne ważenie i znawi 1go miniej tzn. czwarty tydzień i 5,5 kg mniej :):):) bardzo się cieszę i oby tak dalej mi szło w pierwszych 2-ch tygodniach ubyło mnie 3kg, a teraz w ciągu tygodnia ubywam po1 kg:) dziewczyne nie pękajcie to się da zrobić :) tak jak już pisałam paski bardzo mobilizują , wiesz kiedy spalasz tłuszcz, a jeśli nie spalasz poprawiasz menu spróbujcie krystyna Afrodyta co u Was jak dieta? ja tylko tutaj mogę zaglądać po godz18 ,19 trzymajcie sie:):):):)

Gość Koalamm
co to za paski Gosiu? mowisz ze na pewno sie chudnie? a co nalezy jadac?

Gość Koalamm
moglabys podac menu? czy mam przeszperac temat? w jakim tempie chudnie sie?

moje czerwone dziewczyny jeśli bierzecie ten temat na poważnie to wczytajcie się w posty , poczytajcie strony \"hafsy\" tam są zadady dietki,w naszych postach piszemy co jemy i zaczynajcie, a jeżeli to tylko rozrywka to nie tutaj jest wiele innych tematów z którzch można się dowoli pośmiać:):):):):):)

Gość Koalamm
oki,poczytam sama,ale nie grzeczna dziewczynka:P

we wcześniejszych postach podane strony na których są zasadydiety. żeby chudnąć trzeba trzymać dietę bardzo rygorystycznie ,przynajmniej w 1-wszej fazie ,bo dieta składa się z 4 faz :):):)

nie npisałam co dzisiaj zjadłam:( a więc: ze względu na moją pracę jem 2 x dziennie 5,oo kawa ok 11,00 dwa jajka na twardo, puszka śledzi woleju, plasterek żółtego(można zjeść tylko 100 g wciągu dnia) ok 17,00 ryba smażona bez panierki+ szpinak z sosem serowo-śmietanowym, szpinak smażony na maśle, między posiłakmi kawa ze śmietaną 30% dużo wody mineralnej niegaz + herbata zielona:):):)

żyje i się odchudzam dalej, przez dwa tygodnie nie schudłam nic ale mam nadzieję,że rusży się coś w końcu. Dzisiaj rano kawa ze śmietanką, kotlecik i plaster sera + łyżeczka majonezu, na mięso duszone z papryką+ogórek kiszony, do tego hesbata owocowax2 i kilka szklanek wody, na kolację mam ser camembert i oliwki. Nie wiem czy to w pęlni prawidłowo? ale węglowodanów malutko. muszę w końcu kupić te paski..... pozdrawiam was serdecznie, trzymajmy się wszystkie solidarnie :)))

Dzieki Gosiu za dobra radę, szczególnie jesli chodzi o piwko, jak zobaczyłam ile ma węglowodanów to sobie dałam spokój, musze poczekać czy trochę zmienione jadłospis przyniesie efekty :)

Co do tych pasków to też muszę chyba poszukać na naszym topiku jak się one nazywają, któraś z dziewczyn pisała albo jakaś dobra dusz nam przypomni :)) Trzymam sie twardo, jem to co wolno, zero piwka i winka :( a lubię czasem lampkę, w piatek wielkie ważenie, jak trzeci tydzień nie będzie efektów to chyba zmienię dietę :( A jak u was?

cześć wszystkim:) paski nazywają się keto-diastix ,za które płaciłam 18 zł, na recepte kosztują ok 6 zł albo niżej:( nie możesz załamywać się po 3 dniach, jeżeli po30 dniach ścisłej diety nie przyniesie rezultatów to dopiero możesz zmieniać dietę:D:D:D ja w podobny sposób odchudzałam się w zeszłym roku , trzy dni diety i grzech trzy dni diety i mały grzech a wkońcu okazało się ,że mam 5 kg więcej kto nie jest konsekwentny to efektu nie uzyska, a wręcz organizm się zbuntuje i nie będzie reagował uwirzcie bo tak jest ze mną całe życie odchudzam się -może pilnuje wagi tzn . głodówki,diety milion i ciut ciut,a wostatnich pięciu latach organizm powiedział bunt i przytyłam 20 kg:(czujecie to) dla mnie szok z rozmiaru 40 bo zawsze byłam szeroka tu i ówdzie do rozmairu 46 ,ale od nowego roku silne postanowienie i do maja mam te wymarzone 60kg nie za.łamujcie się i wytrwajcie, ale żadnych grzechów, bo to nie zła dieta tylko ta pizza, piwo ciasteczko:(:( jeśli schudniesz 10 kg dopiero jeden dzień GRZECH ale tylko 1:) trzymajcie się :):):) ja opanowałam słodycze i apetyt, jak byłam na diecie niskokalorycznej tozjadłam posiłek i notorycznie myślałam o drugim tego teraz nie mam zjadam i zapominam o jedzeniu dzisiaj rano kawka śniasanie mała 110 g puszeczka szyneczki ,plaster sera żółtego kawa ze śmietana 30% obiad : ryba panga bez panierki ,fasolka szparagowa w moim ulubionym sosie herbata zielona ,woda mineralna jeśki któraś kupi paski trzeba przeciąć je wzdłuż i będzie ich 100szt,to tak jakbyś kupiła 2 op za te 18 zł pozdrowienia i nie pękajcieeeeeeeeeeee:):):):)

Gosiu podtrzymujesz mnie na duchu,wszystko popsulam,od jutra na nowo,musze wytrzymac,zakupie te paski koniecznie:( odzywajcie sie czesciej dziewczyny bo ja wymiekam,jejku ze tez musialam zjesc tą pizze:( 3 mam za Was kciuki,pozdrowka;]

ja tylko mogę być wieczorkiem , a widzę ,że wy tu rano, ja pracuję:)

afrodyta ty mi nie odpowiedziałaś na moje wcześniejsze pytanie ile masz do zrzucenia chyba to nie jest tajemnica?

wiitaj w klubie :) no to mamy obie o co walczyć:( dążymy do 60kg