Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krystynka

Dieta Atkinsa

Polecane posty

Gosiu ja już jestem na tej diecie trzeci TYDZIEN a nie dzień, fakt ze pierwsze dwa tygodnie to tak z przygodami typu piwo. sok itd ale ten tydzień staram sie jeść zgodnie z zasadami Atkinsa, zobaczę, co będzie w piątek, wtedy sie ważę. a te piekielne paski to muszę chyba w końcu kupić :)

krystyno nie licz swojej diety jako trzy tygodnie ponieważ popełniałas błędy i tu wyklucza wszystko:( myślisz ,że mnie nie nest ciężko?

Gosiu ile w sumie schudlas w ciagu 4 tyg? musze przyznac ze dzisiaj meczy mnie glod:P jakos sie trzymam,kiedy to minie,to uczucie glodu? Krystynka jak u Ciebie/ odezwijcie sie :)

U mnie kiespsko, czuję,że nic nie schudłam, co prawda zważę się jutro rano ale mam wrażenie,że jestem jeszcze grubsza, cały czas czuje sie jakaś pełna,mam chyba jakies wzdecia, cos mi chyba ta dieta nie służy :(

No super :) Ubył mi w końcu pierwszy kilogram, ciekawe czy dalej bedzie lepiej??????

witam Was:) do krystyna :)oooooooo właśnie ,musisz przeanalizować co zjadłaś przez ostatnie dni ,bo chyba bylo dobrze skoro schudłaś:) powinno cię to zmobilizować:) tamte dni to ukryte węgle:(

oj widzę, że słomiany zapał koniec odchudzania:(:(:(:(

Gość ola66
hej laski! A jak jest z piciem piwa i wina na tej diecie? Bo niestety czesto mam okazję w pracy i nie tylko. Poza tym moją słabością jest pizza- ale czytałam w którymś topiku że jest jak najbardziej. Co wy na to? POMÓŻCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

witam dziewczynki niestety piwo i wino to węglowodany poza tym nie bójcie się tłuszczu, polecam makrelę. ja robiłam sobie sałatkę z makreli, jajka, sera żółtego,ogórka i oliwa z oliwek. jeśli będziecie jadły za mało tłuszczy nie wejdziecie w ketozę. polecam poczytać o diecie Lutza tam można zjeść do 72węgli :-)

pizza- owszem możesz zjeść ale bez ciasta :-) ale osobiście nie polecam pamiętajcie, że jeśli będzicie jadły dużo tłuszczu i będziecie przekraczać normę węglowodanów to efektu nie bedzie a co gorsz nawet można zacząć tyć .

ja dzis zaczełam diete atknisa ale szczerze to troche sie załamałm waze 83 kg i mam 179 chiala bym wazy kolo 60 jestem mloa mam 18 lat i chiala bymnosci romiar 40 moim najwiesksyzm problemam jest to ze nie lubie miesa:( tz nie kazego ale zis zjalam kielbaske z jajecznca na snaianie i nie obrze mi moze jakies ray macie nie wiem wchozilam na linki z 7 niowym jadlospiem i nawet go akceptuje poza tym chialam sie cos sptac co zta bita smietna czy mozna ja jesc w 1 faze jak tak to jak ja wykonac ja kocham sloycze ale jak sie ochudzam to sie odchudzam czekam na odp z góru ziekuj

Gość ola66
Oglądam zachody słońca przez folie od parówek :-)

Gość Waleri
ja na atkinsie przez tydzien schudlam 3,5 i dalej stosuje.Nie sluchajcie Mateusza on pisze bzdury.!!!!!!!!!!!!!20 gram weglowodanow to max nie wiecej.IM mniej wegli tym lepszy efekt.Czuje sie super tylko mam wątpliwosc czy moge pic dietetyczną cole bez cukru 10kcal w 1.5 litra jak wiecie to piszcie.moge podac jadlospis.

Gość azza
Jestem tu pierwszy raz.Probowalam już chyba wszystkich diet ,na niektorych chudłam,ale im szybciej zchudlam tym szybciej i wiecej przytyłam.Odchudzałam sie nie tylko nawlasną rękę ale chodzilam po przychodniach i lekarzach.Od 6 miesięcy jestem na Atkinsie ,trochę zmodyfikowanym przez Lutza/niemiecki lekarz.wydal książkę"Zycie bez pieczywa"/- zchudlam 17,5 kg.Jestem zadowolona z efektów .Mam pytanie ,czy ktos oglądał w lipcu film na 1tvp,o badaniach diety Atkinsa ,które przeprowadzono bardzo dokładnie?Co sądzicie o efektach badań,bo ja się do nich dostosowalam i uwazam ,że jest to jedyna na świecie rewelacyjna dieta bez efektu jo-jo i bardzo dokladnie zbadana przez świat nauki.

Gość LuckyHeaven
A kiedy był ten program w tv??? I co tam w nim powiedzieli? kurcze, może też zastosuję tę dietkę.... wlasciwie to nie tak trudno jest zrezygnowac z pieczywa, ziemniaków i takich tam... tylko jeszcze żeby to dało efekt!!

Gość co ty opowiadasz
ze dokladnie zbadana? podkreslano podczas programu wielokrotnie,ze nie zbadano ryzyka jakie w przyszlosci moze dac ta dieta ludziom w ten sposob sie odzywiajacym

Gość co ty opowiadasz
dieta jest trudna bo w zywnosci sa ukryte weglowodany i nieżle mozna przytyć a nie schudnac

Gość Menka
ja jutro zaczynam te diete

Gość alicja2005
Witam. Jestem na diecie Atkinsa od miesiąca, schudłam 6 kg., od 2 tyg. wciągnęłam męża schudł 3kg. Dieta jest naprawdę skuteczna i nie uciążliwa

Gość no i co z tego...
bzdura:P przytyjecie tylko:D

Gość prezes1970
dieta super od 18 lipca 2006 do 11 listopada 2006 czyli około 4 miesiące ważąc 104 kg schudłem do wagi 73 kg. i tak do tej pory utrzymuje, badania wyszły super z trójglicerydów których miałem 638 po czterech miesiącach wynik 201 trójglicerydów reszta jak u niemowlaka .ALE SĄ TEŻ WADY DIETY ĄTKINSA po dwóch miesiącach organizm stał się słaby mięśnie zaczęły wiotczec kręciło mi się w głowie wchodząc po schodach bóle pleców ALE JEST NA TO RADA trochę cwiczeń w domu aerobowych po 30 minut dziennie kilka suplementów dla kulturystów na odchudzanie + oczywiście dieta Atkinsa którą zresztą do dzisiaj stosuję i masz gwarancję że te 30 kg w cztery miesiące mniej ,nadzór miałem w tej diecie lekarza dietetyka co spowodowało iż nie miałem żadnych obaw i udało się, jestem zachwycony tą dietą ta dieta nie wybacza błędów nie ma litości nad tobą -jak tłuszcz to tłuszcz nie wolno podjadac czegoś innego- o chlebie i ziemniakach zapomnij na całe życie myślę że dieta ta nie jest dla wszyskich trzeba obserwowac swój organizm potrafi zabic to nie straszenie was bądżcie mądrzy wtym co robicie, wiedzę mam bardzo dużą na temat tej diety i to nie z internetu lecz przeżyłem to na własnym ciele jeśli macie pytania odpowiem w krótkim czasie ,kończac temat powiem wam że atkins jest bardzo nie zdrowy ale skuteczny ale cóz jeśli chcesz byc piękny lub piekna uczyń to DBAJCIE O SIEBIE I INNYCH POZDRAWIAM.

Zaczęłam dietę Kekwicka, nie chudnę, ale zaczynam rozumieć, na czym to polega - produkty muszą byc czyste od węglowodanów. Czyli majonez kupiony w sklepie -NIE, pasztet ze sklepu - NIE, żadnych wędlin, nawet do śmietany dodawane są ulepszacze - wszystko jest nafaszerowane chemią. Pomyślę o tym do poniedziałku i od nowa, ale rzeczywiście bez węglowodanów. A potem na Atkinsa, tak zamierzam... Pozdrawiam

Gość prezes1970
Uważam że problem tkwi w tym, że Akins stosuję taka metodę, żeby organizm doprowadzic do stanu, gdzie będziemy jadali tylko raz lub 2 razy na dobę ja schudłem 34 kg w cztery miesiące ale już po dwuch tygodniach doprowadziłem sie dotego, że jadłem tylko raz dziennie to znaczy ,rano zjadłem około 500 gram golonki i trzymała mnie cały dzień wieczorem żadnego jedzenia dużo zielonej herbaty i,woda mineralna do dzisiaj stosuję dietę od ponad roku i waga stoi na 73 kg a kiedyś 106 no i oczywiście mogę pomażyc o słodyczach chlebie ziemniakach i innych tego typu produktach życzę wam udanego chudnięcia starajcie się nie podjadajcie po cichu węgli organizmu nie oszukacie

Gość prezes1970
Uważam że problem tkwi w tym, że Akins stosuję taka metodę, żeby organizm doprowadzic do stanu, gdzie będziemy jadali tylko raz lub 2 razy na dobę ja schudłem 34 kg w cztery miesiące ale już po dwuch tygodniach doprowadziłem sie dotego, że jadłem tylko raz dziennie to znaczy ,rano zjadłem około 500 gram golonki i trzymała mnie cały dzień wieczorem żadnego jedzenia dużo zielonej herbaty i,woda mineralna do dzisiaj stosuję dietę od ponad roku i waga stoi na 73 kg a kiedyś 106 no i oczywiście mogę pomażyc o słodyczach chlebie ziemniakach i innych tego typu produktach życzę wam udanego chudnięcia starajcie się nie podjadajcie po cichu węgli organizmu nie oszukacie