Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiony

po czym można poznać że chłopak podoba się dziewczynie???

Polecane posty

Gość zaciekawiony

Gość po kisielu
spływającym po udach.:-P

Gość Ona_fiore
Jak na Ciebie nieustannie, dyskretnie zerka to juz wiesz:P

Gość zaciekawiony
ta druga odp mi bardziej odpowiada :) Są jeszcze jakieś oznaki?

uśmiecha się jak na Ciebie patrzy, dyskrtenie i kuszaco zerka,ehh poza tym jest naprawde miła;)

Gość zaciekawiony
więc należy zwracać uwagę na uśmiech, spojrzenia - dziękuję bardzo za odpowiedź i proszę jeżeli jeszcze ktoś ma jakieś spostrzeżenia to niech napiszę (ale odp. mają być rozsądne i najlepiej z własnych obserwacji :) ) Proszę także aby dziewczyny się wypowiedziały jakie mogą być sygnały :)

Gość mojra--
jeśli spotykasz ją częściej niz kiedyś (tzn ze ona stara się być tam gdzie ty:D)

Gość też
Dziewczyna nagle wykazuje zainteresowanie rzeczami, które dotychczas jej nie obchodziły... ale obchodzą faceta, który jej się podoba ;)

Gość a czemu
TMT a dlaczego nigdy nie miałeś dzewcyny? Tez ma taką sytuację jestem ciekawa?

Gość podejdź do niej
tak blisko jak tylko możesz i jak jej ręce zadrżą jest twoja :)

hmm tak patrząc z własnego doświadczenia to dziewczyna ktorej sie podobasz bedzie Cie zawsze uwaznie sluchac,interesowac sie wszystkim co mowisz,patrzac na Ciebie bedzie bawic sie wlosami albo jakims przedmiotem:D

Gość zaciekawiony
no i ktoś się pode mnie podszył >( ta ostatnia wypowiedź o dziewczynie "Konstanty" nie należy do mnie - nie mam tak wybujałej fantazji oraz tak niskiego poziomu inteligencji

Spotkałem się dziś z koleżanką i niby zgadzały się wskazane przez was zachowania - tzn. ciągły uśmiech, gdy na mnie patrzy, bardzo miła dla mnie - do tej pory miała dość cięty języczek - patrzenie w oczy. Niby wszystko ok - gdy jednak zaczęliśmy rozmawiać o spotykaniu się z sobą to powiedziała mi, że jakaś jej koleżanka będzie na nią zła, że będziemy się z sobą spotykać. Nie wiem czy ona jest mną zainteresowana czy też żałuje, że dziś się ze mną spotkała. Co o tym sądzicie??? Bardzo proszę o uczciwe odp. Wiem, że głupio się pytam, ale nigdy nie miałem dziewczyny - do tego jestem strasznie nieśmiały i nie mam za wysokiej samooceny. Jeszcze raz proszę o odp.

Gość raLph
>zaciekawiony< jest wiele ` sygnałów`informujących że się podobasz , np; jej zakłopotanie gdy rozmawiacie , jej uśmiech kiedy widzi Ciebie ....:)

nie wiem jednak czy ona była zakłopotana w czasie rozmowy-czy też nie chciała mi dociąć Ale raLph myślisz że nie żałuje że się ze mną spotkała dziś?

Gość raLph
>zaciekawiony< jeśli wydałeś się jej ciekawą osobą to sądzę że jest szczęśliwą osobą , a jakie Ty odniosłeś wrażenie ? ;)

wiesz trudno mi ocenić - niby wszystko fajnie było - umuwilśmy się na kolejne spotkanie ale przy odchodnym powiedziała mi że jej koleżanka będzie na nią zła że się ze mną spotkała - i teraz nie wiem czy ona żałuje czy też nie że ze mną się umówiła

Gość raLph
wiesz , najważniejsze jest to co Ty czujesz .... dociąć a w jakim sensie ....?

Gość kobitkaa
To moze ta jej kolezanka leci na ciebie??:)

ma ona cięty języczek, czepia się różnych słówek, zachowań, czy nawet sposobu ubioru - a na spotkaniu była bardzo miła i ja byłem normalnie zaszokowany

Gość raLph
ej ... wkręcasz :D koleżanka będzie zła .... bo to koleżanka miała się z Tobą spotkać nie dziewczyna z którą byłeś umówiony ??;)

Gość kobitkaa
To,że jest miła to nie znaczy, że leci na ciebie. Musisz patrzeć kobitce w oczy, jak jej się blyszczą oczy bądź "śmieją" znaczy to, że leci na ciebie:D

wiesz spotkałem się z tą z którą się umówiłem :) Ja wiem że miłe usposobienie nie znaczy\"że ona leci na mnie\", ale zastanawiam się czy ona daje mi sygnał że mam u niej jakieś nawet najmniejsze szanse :)

Gość raLph
nie przepraszaj , to miłe że spotkałeś się z dziewczyną której się podobasz , sądze że bardzo jej się podobasz i jej koleżance również ....powodzenia ;)

Gość Shenk Nadzorca
Nie chce być złym prorokiem ale jeśli to jest jej dobra koleżanka to mogą być problemy...Nie będzie z tobą tylko po to by nie ranić koleżanki, już to przerabiałem...pozostaje tylko mieć nadzieje, że się myle.