Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANITA------25

Pierwszy taniec weselny - przeczytajcie !!

Polecane posty

agca1 - walc z \\\'\\\'Noce i Dnie\\\'\\\', wyslany:) Malagorzata - wyslalam ci dwa maile- z kursem tanca i z utworami, ale dostalam wiadomosc, ze maile z powodu jakiegos bledu nie mogly byc dostarczone, pogaj jeszcze raz maila, bo ten jest zly

agca1 - walc z \\\'\\\'Noce i Dnie\\\'\\\', wyslany:) Malagorzata - wyslalam ci dwa maile- z kursem tanca i z utworami, ale dostalam wiadomosc, ze maile z powodu jakiegos bledu nie mogly byc dostarczone, pogaj jeszcze raz maila, bo ten jest zly

Gość z5x6cop

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkk0

Gość zex56rcvtbnm

agca1 - walc z \\\'\\\'Noce i Dnie\\\'\\\', wyslany:) Malagorzata- wyslalam ci 2 maile - z kursem tanca-walca angielskiego i utwory rowniez, ale otrzymalam wlasnie wiadomosc ze nie ma takiego adresata??

agca1 - walc z \\\'\\\'Noce i Dnie\\\'\\\', wyslany:) Malagorzata- wyslalam ci 2 maile - z kursem tanca-walca angielskiego i utwory rowniez, ale otrzymalam wlasnie wiadomosc ze nie ma takiego adresata??

ok:) juz ci wyslalam o co prosilas :) (to odpowiedz, na prosbe kolezanki wyzej:) ) Malagorzata (malagorzata@autograf.pl) - wyslalam ci 2 maile, jeden z kursem tanca- walca angielskiego,a drugi a utworami, ale wlasnie dostalam maila ze wiadomosc nie zostala dostarczona,bo nie ma takiego adresata, wiec podaj jeszcze raz mail,ok:)

przepraszam,ale naprawde nie wiem czemu tu sie pojawilo tyle moich postow:( miala problemy z netem, i nie wysylalo mi sie i musialam cigle od nowa pisac, a teraz sie one pojawily:( przepraszam za zasmiecanie, ale nie zrobilam tego umyslnie:( pzdr.

Hej! Jeżeli któraś z Was miałaby pod ręką Forever Tonight i walca z Nocy i dni, to podeślijcie na michelle20@o2.pl Dziękuję!

ines.ka mogla bym prosic tego walca z kursem tanca? 🌻

Gość Malagorzata
Ines.ka nie mam pojęcia czemu nie doszło, ale przesyłam mojego drugiego maila będę wdzięczna jak spróbujesz jeszcze raz, może na ten przejdzie gosiajedrej@op.pl

Ines.ka dzieki bardzo za pomoc :) a masz jakies trudniejsze kursy moze?? coś nie chcą mi sie sciagnąć na e-mulu :( moze dlatego że mi cały czas neostrada przerywa i od nowa mi się podłacza w kolejke :( dla mojego narzeczonego napewno sie przydadzą te najprostsze kroki- ja mniej wiecej je umiem bo kiedyś tańczyłam, i skończyłam 1 stopien z 3 któe były wtedy u mnie dostepne :) Faktycznie Oczarowanie to to samo co Fascination :) mi jakoś jednak Polska sie bardziej podoba niee wiem czemu... Cały czas sie waham miedzy tym Oczarowaniem a I wonder Why.. hmmm nie wiem którą wybrac.. Ja słowa po angielsku rozumiem i wiele osób ale te wszystkie ciocie nie będa rozumiały.. w każdym bądź razie obie są dla mnie piękne :) póżniej to chyba weźmiemy jakies dodatkowe indywidualne lekcje żeby wymyślić jakiś układ bo sama to chyba nie ułoże :( czy myślisice ze da radę??

Witam dziewczyny! Zastanawiamy sie z narzeczonym jaka wybrac piosenke na pierwszy taniec. Obojgu nam sie podoba piosenka Farby - Chce tu zostac. Jest jednak maly problem w zespole ktory ma u nas grac spierwa tylko facet. Nie mam pojecia jak ta piosenka moze brzmiec w meskim wykonaniu. CZy moze slyszal ktos na weselu takie wykonanie? CZy wogole ta piosenka sie nadaje? Dziekuje i pozdrawiam!

tak wogole to chyba wolelibysmy polska piosenke, ale niestety nie ma zbyt wiele takich piosenek nadajacych sie.

Słyszałam tę piosenke w męskim wykonaniu. Nie było tak źle, ale w porównaniu z prawdziwą wersją to troszke chciało mi sie śmiać. Najlepiej posłuchaj płyt twojego muzykanta to sama zobaczysz.

No wiem ze w wykonaniu meskim moze zabrzmiec dziewnie. Juz sluchalismy jednej kasety ale i tak bedziemy musieli z nim porozmawic.Moze zaproponuje cos innego.No ale ta piosenka nam sie podoba.

madziunick - wyslalam ci trudniejszy kurs. aha, i osobiscie polecam I winder why - poniewaz piosenka powinna rowniez zachwycac gosci:) powodzenia w nauce tanca:)

Gość Grzes84s
Sciągnąlem wszystkie utwory wyrzej wymienione tych których nie posiadałem i nazbierało sie ich 90. Mało to nie jest, ale najlepszym wyborem według mnie jako pierwszy taniec bedzie jakis walczyk, ewentualnie jakas spokojna ładna piosenka która powoli rozrusza wesele takim utworem je ELENI - Tylko w twoich dłoniach.

Ines.ka a Ty moze wiesz czy te kroki nadaja sie do tanca w walcu z nocy i dni, bo one to sie roznia troche.

Figaa - nie nadaja:) bo to sa kroki do walca angielskiego, a muzyka z filmu \'\'Noce i Dnie\'\' to nic innego jak walc wiedenski:) tez mam pare nowozencow,ktora koniecznie sie uparla na ten utwor, ale nie ucze ich walca wiedenskiego, tylko ukladam specjalna choreografie, poniewaz: po1. na weselu zazwyczaj sie tanczy walc angielski-jako pierwszy taniec po 2. walc wiedenski - jest to taniec gdzie wiruje sie po calej sali (i sa ta ciagle obroty), a walc angielski tanczy sie po kwadracie, majac np. metr na metr, badz na 2 metry kw. a wiadomo, na sali nie bedziecie miec tyle miejsca by wirowac po niej, poza tym jeszcze bedziecie miec gosci po sali. po drugie, pamietaj ze nie mozna za bardzo wirowac i robic takie szybkie obroty majac suknie slubna, welon i np. tren. Nalezy zwrocic uwage na takie szczegoly wybierajac pierwszy taniec. Ale jesli uprzecie sie na ta piosenke, to mozna wymyslec do niej ladna choreografie- np. kroki mieszane dwoch walcow, aby odbiec od typowo standardowych krokow walca wiedenskiego. zycze powodzenia w nauce tanca!:)

Gość jagoda1981
Cześć:-) Ja w lipcu też zatańczę swój pierwszy taniec i mam do Was gorącą prośbę; Wyślijcie mi na skrzynke jagoda1981@o2.pl "Niebo z Moich Stron" Czerwonych Gitar. Pozdrawiam wszystkich.

Ines.ka no wlasnie cos mi sie tez wydawalo ze nie pasuje. A mi sie tak podoba widenski :) Jagoda1981 wysłałam Ci Czerwone Gitary:)