Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda dziewczynka

Test ciążowy ... / kiedy brzuszek widac ? Kogo mam spytac ?

Polecane posty

hehe... ciesze sie ze moge pomóc :) Tak mi się jakoś sentymentalnie zrobiło -- kiedyś byłam w podobnej sytuacji i pamietam ile stresu kosztowął mnie pierwszy test i wizyta u gina :P ;)

Gość młoda dziewczynka
hmmm no ok będe pytac ... jak bedzie trzeba bo jakm i sie jakis muł trafi to chyba padne ... hmm ze wstydem tez sobie chyba poradze... :))

Gość młoda dziewczynka
niom...test jak bede czekac na wynik tego testu to bedzie piekło cos mi sie tak wydaje... potem bede musiala pomyslec co dalej .. i bedzie problem ...

Gość młoda dziewczynka
no pewnie ze dam .... ale sie boje boshe....

Gość młoda dziewczynka
ja teraz spadam .. troche sie podenerwoje ... ale hmmm damy rade ;] papatki :))

Gość nikitkamala
Ja dzieki za ten topik w sumie duzo sie dowiedzialam

Gość gana
noi co? mloda dziweczynka jest w ciazy czy nie?

Gość kasiemka
kiedy mam wiedziec ze jestem w ciazy jakie sa objawy i jak dugo trzeba na nie czekac a z testem kiedy go sie dokladnie robi

Gość lulas
Wsadzałęm mojej dziewczynie palce do pochwy i teraz Ona mi mowi, ze moze zajsc w ciaze bo dotykalem swojego penisa a potem wsadzalem do jej pochwy i zekomo moglem przeniesc tam jakis sluz.. jakie sa szanse ze rprzez cos takiego ja zaplodnilem prosze o szybka odp

Gość magdalenjghff
szanse są bliskie zera

Gość nikolcia_16
mam pytanie... jak bylam z chlopakiem w wodzie i trzymal mnie na recach i gdyby sie sposcil (o czym nie wiem) a ja bylabym rozkraczona na przeciw jego ... to czy moze dojsc do zaplodnienia?? przepraszam ze tak pisze, ale trudno to opisac troche ;]

Gość mati19
Ja mam pytanie i prosiłbym o szczera i fachowa odpowiedz, jeśli nie została przebita błona dziewicza i dziewczyna nie miała orgazmu okres skończył się jej niecały tydzień temu, a ja spuściłem się leciutko u wejścia do pochwy to czy istnieje możliwość zajścia w ciąże ? Co robić ? pomóżcie

Gość odpowiedzi na malolatek
nikolcia16 bardzo male szanse prawie zerowe nie rob takich glupich rzeczy ktore potem musisz zalowac mati19 istenieje taka mozliwosc bo do zaplodnienia wystarczy nie duza ilosc plemnikow ale jest to malo prawdopodobne ale wieksze niz u kolezanki powyzej

Gość dziewczyna_001
Ehh ja te mam problem :((. Ostatni okres mialam 26,06 i skinczyl mi sie 3,07. 4 lipca spalam pod namiotami. No i podczas stosunku gumka pekla, lecz partner mowil ze nie czul nic i nie doszedl. Zalozylismy nowa i bylo ok... Okres mi sie spoznia... Osttanio spoznil mi sie 2 dni z 25 na 27. A dzis juz jest 31... Boje sie... Dodam ze zwykle mam co 30,31,32 dni. I tak mysle czy doszlo do zaplodnienia czy nie, jak to bylo dzien po okresie... Jak sobie pomysle o ciazy ;((. Ehh rodizce mnie z domu wyrzuca ;((. Pomozcie mi... Co o ttm myslicie?

Gość paninusia151515
laski wy myślicie ze tylko wy macie problemy Boże ja jestem chyba tez w ciazy boje sie i to bardzo to wszystko jest takie dziwne rodzice surowi facet mnie zostawil:((

Gość ona-ona
dziewczyny to ja wam cos powiem spadniecie z krzesla nigdy sexu nie uprawialam a mam objawy ciazowe od 2 miesiecy zaczelo sie od mdlosci mialam przez 6tyg parcie na pecherz maialm jakies 3 dni bole glowy stan podgoraczkowy slinotok a teraz teraz puchna Mi nogi nie wiem co o tym myslec mam lupilam test i wyszedl pozytywny chyba pozytywny w lewym okienku nic sie nie pojawilo a w prawym rozlany kolor rozowy intensywna barwa czy to mozliwe ze to cos z hormonami? przeciez kobieta wiatropylna nie jest..... chyba ze sie myle i przez kontakt z woda czy gdzies MI juz wszystko do glowy przychodzi boje sie!

Gość mati19
dnia 3 listopada mojej dziewczynie skonczył sie okres , potem dnia 7 listopada lezelismy razem w łóżku. ona była naga, całowalismy sie itd. ale ja całyczas miałem ubrane bokserki na sobie, nie miałem wzwodu, nie weszłem do jej pochwy i nie spusciłem sie w nia. Teraz dnia 2 grudnia miała ona okres wiec moje pytanie brzmi czy ona moze byc zemna w ciazy?? bo ja słyszałem ze istnieje taka mozliwosc ze nawet w ciazy ma sie krwawienie z pochwy. prosze o pomoc pomózcie !!

Gość ryyyr
ok.10 zl

hej mam bardzo duzy problem czy ktos moze mi pomoc?? mam chlopaka od kilku lat ale tak wyszlo ze spalam z nim 3 dni przed stosunkiem z innym (wiem ze mna pogardzicie ale tak wyszlo:(((( ) po tygodniu zrobilam test ciazowy i pokazuje ze jestem w ciazy:((( w dniu stosunku z innym robilam test ale to bylo na 3 dni po moim facecie i nic nie wykazal i teraz mam problem bo nie dokonca wiem czy to mojego faceta dziecko:((( on mnie .......!!!! jak sie dowie:(( poradzcie prosze:((((((( co robic:(

hej mam bardzo duzy problem czy ktos moze mi pomoc?? mam chlopaka od kilku lat ale tak wyszlo ze spalam z nim 3 dni przed stosunkiem z innym (wiem ze mna pogardzicie ale tak wyszlo:(((( ) po tygodniu zrobilam test ciazowy i pokazuje ze jestem w ciazy:((( w dniu stosunku z innym robilam test ale to bylo na 3 dni po moim facecie i nic nie wykazal i teraz mam problem bo nie dokonca wiem czy to mojego faceta dziecko:((( on mnie .......!!!! jak sie dowie:(( poradzcie prosze:((((((( co robic:(

No to sobie ładnie życie pogmatwałaś, nie ma co! W którym dniu cyklu byłaś jak się z nimi kochałaś i jakiej długości masz zwykle cykle? Rozumiem, że w żadnej z tych sytuacji nie byłaś zabezpieczona?

Gość iwona 15
robiłam to z chłopakiem 2 dni temu, czy można już skumać sie że jestem w ciąży??? prosze o pomoc bardzo sie boimy. wymiotuje i dużo jem

Gość kwaśny cukierek
po 2 dniach za pewne są objawy ciążowe buahahahahah

Gość iwona15
a po jakim czasie są objawy????

Mam takie pytanie. Jeśli nie jestem już dziewicą a nie mam 18lat i pójdę do ginekologa (moja pierwsza wizyta) to czy lekarz ma prawo zawiadomić rodziców o tym, że już uprawiałam seks? Proszę o szybką odpowiedź.

Gość Elga
Hej mam pytanie czy w czasie stosunku pod wplywem alko i dobrze nie zaczetym wspolzyciem gdzie do polowy dopchal czlonka dalej nie dalo rade mozna zajsc w ciaze? Prosze odpiszcie wazne

Gość Flav123
boże ja sie boje czego oni w tych szkołach uczą że młodzi ludzi takich rzeczy nie wiedzą to jest paranoja jakaś ...

Gość nie znana
nie wiem co mam zrobić zle sie ostatnio czuję jakie sa objawy przed zajsciem w ciąże pomuscie mi bo bardzo sie stresuje