Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochalem_kiedys_strasznie

Co mam teraz robić? POMOCY!!1

Polecane posty

przed ślubem było wsazystko ok - ona ładna i zakochana dbała o linie itp - ale potem się zaczęło - zaczęła wpychac w siebie słodycze i strasznie tyć - po 4 latach od ślubu przy jej niskim wzroście (1,55 cm) waży 87 kg!!!!!!!!!!!! przed ślubem było to 50 przy idelanych proporcjach ... gdy ostatnio ta matrona weszła na wage przeżegnałem się, modlę śie w kościele żeby schudła - wiem że to głupie ale po niej już się da tylko surfować. NIe kochamy się od 1,5 roku bo jakbym chciał ją posunąć to dostaje morskiej choroby. Na jej ciele (a właściwie w jego kłębach) cięzko znaleźć p.... - no wiecie co :/ jestem załamany - jak ten wieprzęć mógł się tak spaść ... wstydzę sie jej - koledzy mówią żebym się rozwiódł

Gość innocenty
i słusznie :)

Ależ jesteś bezwzględny. Przecież to Twoja żona. Nie rozmawiacie ze sobą? Piszesz tak jak byś jej nienawidził. To straszne

Gość zenada
takie sa kobiety a potem placza ze mamy kochanki i w koncu odchodzimy

nie niestety nie jest to żart a raczej koszmar jak patrzę na jej zad to mnie skręca i jeszcze teraz ogląda m jak milość i wpierdala jakieś batoniki

Gość 9998934332
"niskim wzroście (1,55 cm)" LOL wysoka!! :)

Na pewno lepiej niz ty zdziro a poza tym nadmieniam, że z zapałem odbywam piesze pielgrzymki na dworzec PKP w Zgorzelcu, gdzie wślizguję się pod lokomotywy spalinowe i zlizuję smar z ich tylnich osi, czując z rozkoszą jak tłuczeń podtorowy wbija mi sie w zwieracz odbytu.

Gość gladies
wspolczuje twojej zonie!!!!na wiekszego prymitywa trafic juz niemogla!!!