Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochajaca i cierpiaca

zdrada

Polecane posty

Do ... Olympi_ Chciałoby się tobie powiedzieć ... nie czas załowac róż, gdy płoną lasy ... Ty dokonałaś wyboru, niestety był to zły wybór i teraz ponosisz tego konsekwencję. Nie można nikim manipulować, trudno stało się, on nie czekal az tobie przejdzie, tylko znalazł sobie inną. Przecież to zawsze trzeba brać pod uwagę :-D Moim zdaniem odpuść sobie, nie masz innego wyboru, pozdrawiam :-D

Gość mini megi
piszesz bardzo emocjonalnie , i wcale się nie dziwię . Po przeczytaniu tutaj wypowiedzi wielu , bardzo wielu kobiet w różnym wieku - można naprawdę dojść do wniosku że normalnych kobiet jest bardzo niewiele . I mnie obrzydzeniem napawają te "kochanki" które cieszy fakt ,że mają następnego kochasia do "kolekcji" . Tylko życzyć im tego samego !!!! .żeby były tak zdradzane jak te żony - wtedy wiedziałyby czym to pachnie ! Z jednym się tylko z Tobą nie zgodzę . Mężczyzna to nie jest "duże dziecko" - to człowiek tak samo dojrzały i odpowiedzialny jak kobieta . A przynajmniej takim powinien być ! Więc zapewne - jest teraz tak , że wiele kobiet się wręcz "wpycha" facetom do łóżka - tylko , że to w niczym nie usprawiedliwia "korzystania z okazji" . Nie rozgrzeszam kobiet które się tak zachowuja - potępiam je . Ale mężczyzna ma również głowe do myślenia , i nią się powinien posługiwać , a nie tym co ma między nogami . To nieprawda , że okazja czyni złodzieja . Są tacy co mają tych okazji w brud i wcale złodziejami nie są . Ot poprostu - uważam , że jesli ja jestem odpowiedzialna i wierna mam prawo oczekiwać tego samego od swojego mężczyzny ! Jak mnie naprawde kocha - to nigdy mnie nie zrani . Jesli nie kocha ...........no cóż to zrobi to raz, potem drugi , potem kolejny ........Nie wierze w tzw. "błędy" , albo w to , że jak często się okre sla "sytuacja wymknęła mu się spod kontroli" . Jeśli ja mogę - może i On . Więc - nie tylko jak piszesz jak "suka da ........" Jeśli kocha - to choćby mu do łóżka stado panienek wlazło - nie "skorzysta z okazji "! Ja osobiście nie życzyłabym sobie partnera słabego jak dziecko , nielojalnego i nieodpowiedzialnego - korzystającego z "okazji" a potem wylewającego łzy , że popełnił błąd .... Taki facet poprostu nie jest mężczyzną - przynajmniej dla mnie ! Nie zmienia to faktu , że bardzo wiele kobiet jest niegodnych wogóle pisania , czy mówienia o sobie : "jestem kobietą" ! Zbyt wiele moim zdaniem - niestety I z takimi kobietami ja sama nie chcialabym miec nic wspólnego ! Trochę juz mam doświadczeń życiowych i wiem , że prawdziwa miłość jest uczciwa, lojalna , i DOBRA ! Chociaż bardzo trudno ją odnaleźć . Mam nadzieję , że nie będziesz musiała "pilnować" swojego partnera - i będzie Cie kochał prawdziwie - czego Ci życzę

Gość Do cholery wyłącz CAPS