Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sklep z odzieżą

Mój własny interes-BUTIK Z ODZIEŻĄ...

Polecane posty

Gość do xxxy
po co tak sobie komplikujesz? faktury zakupu osobno a jak sprzedaż tylko dzienny spis, nic więcej

Gość xxyyy
O, super sprawa z tą płatnością. A konto pay pal mam, bo na e-bay'u czasem coś kupuję. Ok, dziękuję że podsunęłaś mi taką refleksję, jutro poszperam w necie, może akurat się na coś natknę. W podziękowaniu za to że mnie do tego natchnęłaś możesz mi podać maila, jak coś znajdę to Ci wyślę i zobaczysz czy to się nada do czegoś czy o kant dupy rozbić, może sama sobie wykorzystasz.

Gość xxyyy
Może i komplikuję, ale dla mnie ZUS, US i Klient to Święta Trójca i bardzo przestrzegam wszelkich przepisów, wolę mieć za dużo dokumentów niż za mało ;) Ot i tak to wygląda w praktyce że tylko siedzę i papiery wypełniam :D

Gość do xxxy
no ja wiem ja też się US i ZUS boję dlatego mimo że jestem po ekonomii i mam papiery księgowej zatrudniam jeszcze księgowa dodatkowo żeby mieć pewność, bo jednak księgowa siedzi tylko w tym i ma praktykę a ja studia kończyłam kilka dobrych lat temu

Gość do xxxy
mój email ewaniechcespac@o2.pl

Gość podaj jej swojego
firmowego maila euro zaraz widac ze to ty piszesz

Gość xxyyy
Ja też studiuję ekonomię ale korzystam z księgowej, wypełnia mi deklaracje te comiesięczne do US które się w styczniu złoży. Mam podstawy rachunkowości aby sobie na co dzień tutaj liczyć i prowadzić, ale dobrze jeśli księgowa raz w miesiącu rzuci na to okiem. U mnie też to trochę inaczej wygląda bo ja sklep internetowy mam dopiero od września a sprzedaję stacjonarnie od 2 tygodni, wcześniej byłam w branży gastronomicznej. Także u mnie też za wiele na razie do ogarniania nie ma względem księgowości.

Gość xxyyy
A co ma Euro z tym wspólnego? Euro gdyby chciała ze mną pogadać to by do mnie na maila napisała.

Gość do xxxy
no ja skonczylam dobrych pare lat temu ale nigdy nie pracowałam w zawodzie więc wiesz jak to jest musiałabym teraz ryć miesiącami w przepisach , żeby do tego wrócić i mieć pewność , a nie chcę eksperymentować na sobie, mam księgową płacę jej 100 złoty meisięcznie i chyba śpię spokojniej ;)

Gość do xxxy
boże co za obsesja tutaj

Gość xxyyy
Zieeww... Idę spać, wstałam dziś o 6 i pojechałam do pracy :( Także padam.. Napiszę jutro. Dobranoc :)

Gość do xxxy
dobranoc

Gość zadna obsesja
tylko po twojej gadce "wrzucasz w utarg dzienny" od razu wiadomo kim jestes i jeszcze paru innych charakterystycznych zwrotach nie trzeba byc alfa i omega zeby sie zorientowac

Gość do xxxy
przeciez to normalny zwrot na ryczałcie, każdy takiego używa, choroby psychiczne to jednak ciężka rzecz u niektórych , straszne

Gość dokładnie widać
Dokładnie widać jak na dłoni że to eurolifestyle, pewnie wiekszość czytających już to zauważyła, ja jeszcze kilka charakterystycznych rzeczy zauważyłam ale nie będę ich tu zdradzała :) Jak dla mnie jest ona tak charakterystyczna że jak nie w pierwszym poście to po kilku następnych już napewno ją poznam :)

Gość straszne nie miec własnego
straszne nie mieć własnego życia i śledzić wpisy innych uczestników co piszą, samotność jest straszną chorobą padającą na psychikę niektórym , wspólczuje

"straszne nie mieć własnego życia i śledzić wpisy" Kobieto, nikt nie śledzi TWOICH wpisów, tylko temat który go interesuje: Mój własny interes-BUTIK Z ODZIEŻĄ... Nie wiem, dlaczego jesteś tym zdziwiona. Nie chcesz, żeby Cię czytano, to nie pisz. Rozdwojenie jaźni - to dopiero choroba psychiczna...

Gość U mnie sniezyca
normalnie jak tak bedzie padac do wieczora to z parkingu sie nie wyjedzie, takze pogoda nie sprzyja do chodzenia po sklepach, jedynie moze rusza zakupy w internecie

Gość no to brawo
a dopiero jest 10:20 :) takze oby tak dalej

Gość ja dopiero opchnęłam
zimowy szal za 30zł co bedzie dalej nie wiadomo

Gość brr ktoś wychodzi
brr ktoś wychodzi z domu w taką pogodę, ja od tygodnia idę na pocztę i nie sądzę żebym prędko doszła , dobrze że jest internet i nawet chleb przywiozą , trzeba byc szalonym żeby wyjść z domu i jeszcze po sklepach chodzić , zwłaszcza że zapowiadają minus 35 stopni mrozy

Gość brr ktoś wychodzi
zwłaszcza że nie kupiłam sobie jeszcze zimowych butów ale na szczęście jest błogosławiony internet z dostawą do domu ;)

Gość czarodziejka_mała
Nam się nie udało wyjechać, zasypało konkretnie. W końcu to zima :-)

Hej ludziska :) Odpisałam na e-maile które do Mnie pisaliście. Przepraszam, że tak długo to trwało ale miałam problemu z netem :) W razie w-u piszcie, odpisze na pewno na wszytskie.

Gość ma ktos moze konto w mbanku
ma ktos moze konto w mbanku , czy u kogoś działa historia konta bo ja jak właze to mnie wylogowuje i wyrzuca nie mogę sprawdzić wpływów :/

Gość potwierdzam nie działa
ja mam problem z mbankiem od kilku dni już w sobote nie moglam wyplacic kasy z bankomatu, w niedziele nie moglam zrobi przelewu, a teraz to W między czasie w niedziele wszystko było oki, kasa wyplacona, przelew zrobiony, ale potem znowu cos sie stalo, a teraz mozna sie tylko zalogowac i nic wiecej

Gość ja mam w mbanku
i faktycznie jest jakiś problem z wyświetleniem historii