Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sklep z odzieżą

Mój własny interes-BUTIK Z ODZIEŻĄ...

Polecane posty

Gość luna5423
ostatnio bylam w głuchowie po czapki i nawet jednej nie dostałam 500 km na darmo byłam tam o 6.30 myślicie ze za pózno Gdzie sie zaopatrzacie w uszatki ???

Gość w zeszłym roku
w zeszłym roku było o 100% lepiej, a teraz zastanawiam się gdzie się ludzie podziali?

Gość ludzie są tylko ambicje wygóro
ludzie są tylko ambicje wygórowane mają, ja dzisiaj usłyszałam że słabo no słabo , liczyłam że jak u Pani kupię pakiet to na każdej sztuce zabawki zarobię minimum 100 złoty :O

Gość ludzie są tylko ambicje wygóro
a są to zabawki do 100 zł w przedziale , to nie wiem chyba musiałabym za darmo sprzedawać i jeszcze dołożyć żeby detaliczny odbiorca był zadowolony , za duże oczekiwania co do zysku i tak później jest że się narzeka

Gość do xxyyy
podaj adres tej stronki bo ja widzialam tylko getphoto

Gość xxyyy
Właśnie getphoto mam na myśli, ale chyba serwer jest zamulony bo wyskakuje mi że zdjęcia dodane a się nie wyświetlają :/ Wpisz w wyszukiwarkę moje imię, nazwisko i słowo 'facebook', pierwszy profil od góry które wyskoczą to mój. Na profilowym mam nowe zdjęcie.

Gość do xxyyy
Ale jak ty się nazywasz?

Gość do xxyyy
na tym zdjeciu wygladasz zupelnie inaczej niz na tamtych w ciemnych wlosach

Gość xxyyy
No inaczej, włosy robią swoje. Ostatnie zdjęcia w ciemnych włosach to te gdzie jestem zrobiona na 'Amazonkę' (zdjęcia całe w brązie) i one były robione w czerwcu, a zdjęcie w blond jest z sierpnia, więc ten sam okres czasu. Ścięłam sporo włosów i zmiana koloru z czerni na blond= całkiem inny wygląd. Jak się nazywam? Wpisz nazwę firmy w google, wyskoczy imię i nazwisko. Na forum wolę nie pisać, kto chce zobaczyć ten znajdzie, a po co ktoś z zewnątrz ma oglądać. Wy siedzicie na tym wątku więc wiecie jak znalezc, inni nie muszą.

Gość xxyyy
No i te w blondzie jest amatorskie- złe światło, słaby makijaż itd. Na tych starszych zdjęciach jest profesjonalne światło, sprzęt i tona tapety.

Gość xxyyy
Zresztą, nieważne ;) Przecież to nie jest temat dyskusji.

Gość do xxyyy
Jestem tu od paru dni i nie wiem jak sie nazywa twoja firma, możesz podać ? Tak mnie zaciekawiły rozmowy na temat twojego wyglądu ,że teraz spać nie mogę . Proszę też o info wzrost ,wiek itp. Czarek

Gość xxyyy
Na sen to jest dobra meliska a nie zdjęcia obcej dziewczyny ;) Wystarczy że cofniesz się o kilka postów, w moich aukcjach jest podana nazwa mojej firmy- jak wpiszesz w google jej nazwę to wyskoczy Ci moje imię i nazwisko. Jak sam poszukasz to będziesz mieć większą satysfakcję z wyników śledztwa ;) Nie chcę podawać otwarcie na forum moich danych.

Gość xxyyy
Zresztą, czemu Cię to interesuje? Koleżanka zapytała czy na zdjęciach reklamowych to jestem ja i dyskusja się z tego rozwija, nie widzę powodu bo nie jestem nikim szczególnym. Skąd taka ciekawość? ;)

Gość hehhehe
co za podryw, rwanie dupy z krzesła jak mówiła moja babcia ;) ale uważaj bo xxxy ma narzeczonego ;)

Gość xxyyy
:D Kafeteria, czyli jak znależć męża w pięć minut ;)

Gość hehhehe
jak żńąłęźć męża w 5 minut, jak rozwieść się w 5 minut, i jak wyrzucić meża z domu w 3 minuty bo sie spojrzał w lewo a nie w prawo ;)

Gość Zmieńćie miejsce
Bo tu raczej rozmwiamy na inne tematy,a nie o pierdołach. Co za amatorka !!!!!!!

"do do do was najpóźniej ruszy się po 15-tym ,ale ten ruch kupujących będzie dużo słabszy niż w ubiegłych latach . starajcie się odłożyć pieniążki na styczeń , luty i marzec , to może przetrwacie . nie dokupujcie towaru nadmiernie bo lepiej mniej utargować niż zostać z towarem. następny rok będzie bardzo trudny dla handlu , wielu z was zamknie swoje interesy ,wielu zbankrutuje . " Kurczę, mam takie same przeczucie :(:(:( Ty też tylko przeczuwasz, czy masz jakieś konkrety?

Gość xxyyy
Hehhehe :) A czasami się zastanawiam co kieruje tymi kobietami które radzą się na forum czy np odejść od męża po 15stu latach i pytają się forumowiczek 'Czy ja go jeszcze kocham?'... Wychodzi na to że lepiej nasze życie znają obcy ludzie niż my sami i nasi bliscy. Gdzie ten świat zmierza...

Gość do xxyyy
No teraz to i meliska nie pomoże, Te twoje nogi są super ,biust cudny i w ogóle jesteś boska. Miałaś podać wzrost ,bo ja jestem wysoki ,ponad 190 ,wysportowana sylwetka ,26 lat , no i mieszkam prawie w Wawie ,ale co tam odległość, prowadzić handel na allegro można z każdego miejsca. Czarek

Gość xxyyy
Ta, rozmawiamy na inny temat, mnie też dziwi to zainteresowanie. Ale.. nie samą pracą człowiek żyje, jak się czasem pogada o czymś innym dla wyluzowania to nic się nie stanie. Skąd te prognozy że przyszły rok będzie katastrofalny? Jakieś wiarygodne żródło macie?

Gość xxyyy
Czarku, dziękuję Ci za te miłe słowa, wszakże nawet wzrostem byśmy pasowali bo ja mam 173cm (zaspokajam Twą ciekawość), ale ja mam narzeczonego tak się dziwnie składa :D Więc chyba razem życia nie spędzimy.

Gość hehhehe
przyszły rok będzie lepszy koniec tych kryzysów

Gość do xxyyy
No to już nas coś łączy ,bo ja też mam narzeczoną . Ale w tym wieku to każdy ma kogoś , tylko że to nie wyrok śmierci ,da się z tego wykręcić. Jakoś jestem pewny,że jestem dla ciebie lepszym kandydatem na narzeczonego niż ten twój obecny. Czarek

To forum butikowe czy randkowe ? ! @ Podzielcie się jeszcze opłatkiem i dajcie sobie buzi ) (*_*)

Gość xxyyy
:D :D :D Powiedz, że jaja sobie robisz. No powiedz! :D Narzeczona wie, że wyrywasz panny na kafeterii?

Gość xxyyy
Muflon, przyznaj się że też chcesz być podrywany ;) Daj opłatek :D

Gość do xxyyy
Narzeczona jest do wymiany tak czy inaczej .Fikała,fikała i się doigrała . Tu na tym dziale Kafeterii duzo przedsiębiorczych ,mądrych dziewczyn , dlatego i tu się rozglądam . Wystarczy poczytać wpisy na tym forum by wyrobić sobie zdanie...Nie żartuję Czarek

Gość leże pod stołem i kwiczę
leże pod stołem i kwiczę ze śmiechu , może szukasz bogatej sponsorki co butik prowadzi , nie mogę przepraszam za wtręt :P