Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabi 30

odchudzanie sibotrimem

Polecane posty

Gość gabi 30

Witam, chciałabym poznać opinię ludzi stosujących sibotrim lub meridię, ja jestem po drugiej tabletce, objawów ubocznych raczej nie mam, poza niewielkimi zawrotami i bólem głowy, ale też nie widzę zahamowania apetytu?

Gość nie żryj tyle to schudniesz

Gość gabi 30sz
Szczera prawda, doskonale wiem o tym ale nawet nie wiesz jaką mam słabiutką wolę, zazdroszczę Ci że jesteś szczupły/a

Gość zawsze na dietach
ona pewnie wcale nie jest szcupla tylko sie tu wymądrza na forum a sama nie ma pewnie silnej woli i wszystkich obraza

Gość gabi 30
Dziewczyny, czy żadna z Was nie stosowała tego środka

Gość gabi 30
Witam wszystkich po przerwie, chciałam się pochwalić efektami, po dwóch tygodniach schudłam ok.3 -4 kg-wynik zależny od pory dnia,co do efektów ubocznych to suchość w ustach, trochę zawirowań i gwiazd w oczach ale nie jest najgorzej, boję się tylko efektu jo-jo po odstawieniu. Stosowałam kiedyś adipex o którym mówią, że jest tańszym odpowiednikiem meridii-sibotrimu, ale to nieprawda, samopoczucie po nim jest straszne, nie do przezycia, chciałabym aby napisał ktoś kto odchudzał się sibutraminą . Pozdrawiam

Gość INFORMACJA O MERIDII I ADIPEXI
meridia 15, adipex retard,XENICAL, I nowość!!!! LINDAXA 10 i LINDAXA 15- wspomanie odchudzania wszelkie informacje o lekach i mozliwościach nabycia werka-34@02.pl tel 693354220

Gość sloneczkoforum
Ja stosuje teraz Lide. Przez kilka dni zawroty głowy, kołatanie serca, podwyzszone ciśnienie. Nie odczuwam wogole apetytu ale bardzo sucho w gardle dlatego pije 2,5 l dziennie wody niegazowanej. W tydzien schułam 2 kg jak narazie ale nie ćwicząc. Teraz po chwilowej przerwie zaczne znowu biegać i cwiczyc wtedy efekty beda jeszcze wieksze. Jezeli ktos boi sie o efekt jojo po kuracji to powiem tylko jedno, że po zadnym odchudzaniu przy dietach i preparatach nie wolno nagle zaczac jesc co sie chce.Mozna ale trzeba to ograniczac liczyć ilosc zjedzonego posilku no i przede wszystkim ćwiczyc chociaz 2 raZy w tygodniu. MOBILIZACJA, SRODEK ODCHUDZAJACY,DIETA,CWICZENIA to co stosuje ja. kazdy wybiera sam :)Pozdrawiam :) :) :)