Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leguana

jakiego programu lub filmu najbardziej brakuje Wam w TV?

Polecane posty

Gość Ania z Zielonego Wzgorza

aaa,ja jeszcze lubiłam serial,w którym facet dostawał każdego ranka jutrzejszą gazetę,i próbował zapobiegać tragediom .... Fajne to było,ale tytułu nie pamiętam...

jesli chodzi o ten filmu co tytułu jego szukasz i ten ciemnowłosy aktor to po polsku to było chyba kameleon - wcielał się raz w strażaka raz w chirurga.... i innych a po ang. The Pretender do kupienia przez net tak jak i La Femme Nikita.

A mi brakuje \"Seksu w wielkim miescie\". Mogli by wreszcie zakupic nowe serie. Lubilam ten serial za lekkie, komediowe podejscie do czesto powaznych tematow.

Gość karusia marusia
Zdarzylo sie jutro, to byl film z ta jutrzejsza gazeta

przepraszam niedoczytałam a widać że już odnalazłeś/łaś myslałam że ten facet który się wcielała w różne role to kameleon, ale widać o coś innego chodziło. a The Pretender był podobny do Nikity jednak Nikita lepsza bo była kobietą.

Gość karusia marusia
jeszcze byl taki fajny serial dla mlodziezy rano w niedzele "Noe Beckett i jego arka"chyba, o takiej parze, ktora wychowywala adoptowane dzieci

Gość lotka90
Pierwszy krzyk i ten dokument z Czarkiem Bonczykiem i jego dziewczynkami, juz nie pamietam jak sie nazywal

Gość design
"Gliniarz i Prokurator" "Kojak" "Ulice San Francisco" był taki blok bajek Disneya i tam był "Arni" karate chłopiec:) i o takim androidzie co bardzo chciał być jak ludzie czytaj motyw pinokia w twórczości disneya:)wszelkie bajki z tego bloku szczególnie po filmie animowanym były piekne....bo to były takie dokumenty o zwietzętach z głosem narratora i wydawało się że zwyjkły film o faunie opowiada historię z zycia niedźwiedzia albo małego skunksa...to fajne było Drużyna A.......:)

Gość lotka90
Gliniarz i prokurator byli swietni

Gość lotka90
i jeszcze Beverly Hills iles tam, z 10 na koncu, ludzie, jak mi sie taki jeden, Brandon chyba, tam podobal

Gość leciwa telewidzka
E tam.................widzę, ze sama młodziezr tu siedzi:P Ja bym chetnie obejrzała serial "KORZE" o niewolniku Kunta-Kinte....z którego chciano zrobic Tobiego. Niestety nigdzie tego nie widziałam w powtórach od lat 70-tych ( dzieckiem byłam wówczas jakby co:P ) No i kto to pamieta, hę? Dorzucę jeszcze "Pora na Telesfora" ...+ Teodor :P No i "KObrę" też mym poogladała.

Gość Kulfona i Moniki
ich mi najbardziej brakuje

Gość design
bajka wszechczasów czyli "Sąsiedzi"...powtarzana niedawno na fox kids...tylko dla niej warto jest załączac ten kanał:)

Gość a kojarzy ktos taka
bajkę na canal + kiedy był niekodowany - Dag Zabawny?

Gość nie moge spac bez pora
na dobranoc misia uszatka, buuu

Gość design
simpsonowie i rodzina cosbych:)

Gość Emil z lenebergi
buuuu :(

Gość design
autostrada do nieba i domek na preriii ten sam aktor bodajze grał:) Emill był zajebisty to chyba finskie było....nie??? o takim maksymalnym psuju:)

Jedynym prgramem, ktory lubilam byl \"Drops\". Z seriali - uwielbialam \"Ptaki ciernistych krzewow\", a zwlaszcza aktorke, ktora grala Meggi :O

Pelna chata, ja sie zawsze w tym fajnym Wujku bujalam, poza tym to jeszcze Twin Peaks, Twin Peaks, Twin Peaks, nie mialabym tez nic przeciwko powtorzeniu Zaginionej autostrady

Gość Domek na prerii
za tym tęsknie

Gość design
"Shogun" jesli juz były Ptaki Ciernistych krzewów to to też musi być:)

Gość do jezzi
ja kojarzę "błękitne lato". pamiętam jak bawiłam się na dworze a z okien leciała muzyka z początku filmu, leciałam wtdedy ogladać. ale ta paczka przyjaciół była w Bułgarii a nie w Hiszpanii. pamiętam taką scenę, że jakaś dziewczyna zasnęła na materacu i prąd ją zniósł daleko w morze.jej to były czasy

Gość a jaaaaa.......
proszę o powrót do Starego Kina, był zawsze w niedzielę