Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leguana

jakiego programu lub filmu najbardziej brakuje Wam w TV?

Polecane posty

Jeszcze byl taki kilku odcinkowy serial, tytul \"Powrot na gore czarownic\" czy jakos tak-. Uwielbialam to ...;)

Halina spod Modlina---> Ale Zagubiona autostrada (czy tam zaginiona...) to film, a nie serial... W kinie na tym bylam... Nie napisze, ze beznadziejny (bo nie znam sie na filmach i o gustach sie nie dyskutuje...) ale zupelnie do mnie nie przemowil :O

taaak o tak brakuje mi miasteczka twin peaks :P i muminkow. i pewnie jeszcze czegos ale nie pamietam :(

Gość design
"Bylo sobie życie"

Gość design
Akademia Pana Jacka (Dżeka:) Tęczowy Music-Box i 1 wystepy Miecia Szczęsnmiaka....zakazany owoc ciagle krazy mi nad glowa lalalalala........heheheheheeh

\"Zakazany Owoc\" to byl Krzysiek Antkowiak nie Szczesniak :O \"BYlo sobie zycie\" bylo wspaniale- teraz ju znie ma takich madrych bajek :P

Gość design
Godess--->spaliłem dowcipa:P no prawda ale jak widac tyle tego ogladałem że mogło mi sie pomylić:)

design ;) mala pomylka :P 🖐️ - za kwant, niebezpieczna zatoke a przede wszystkim za \"Opowiesci z Narnii\" ( po tym obsesyjnie zagladalam do wszystkich napotkanych starych szaf :O ) i brytyjskiego Robin Hooda -chcoiaz wolalam odcinki z tym aktorem szatynem;)

Gość design
nawet faceci:D

:D Z \"Dynastii\" pierwszy raz dowiedzialam sie, ze istnieja geje :) Steven mial jakiegos dziwnego chlopaka ... A pamietacie \"Pokolenia\" ? To lecialo jakos zaraz po Dynastii

Gość design
"przyjaciele wesołego diabła" z piszczałka to było super chyba jedyny przypadek kiedy zazdrościłem dzieciakowi na wózku bo mial wszystko ale to patrzenie dziecka było:) pokolenia leciały o 18 30 n dwójce w tygodniu:)jakoś tak

Gość zainetere
a jaki byl tytul takiego filmu zawsze w srody o 21... tak 6-7 lat temu... akcja sie toczyla na statku, ciagle plywali i byli nowi goscie...

Gość nie byl to przypadkiem
Statek milosci??

zainetere to byl \"Statek milosci\" design- \" Ja kudlaty, durnowaty, reperuje stare graty\" :D Chyba do konca zycia tego nie zapomne :p halina spod... Jasne, ze janke pamietam :P I jeszcze byly \"Urwisy z Doliny Mlynow\" :)

Gość design
o mam z tomem seleckiem był taki serial "Magnum" Janke to co Krukówna grała co miała taki pierścień magiczny?? i jeżdziła na koniu cośtam??? Julian-Tadeusz Horvath

Gość ja tam sie tego diabla
balem, wolalem muminki i smerfy

Gość ja tam sie tego diabla
i jeszcze gumisie i kubusia puchatka zawsze w niedziele

Gość ryyta
mnie bardzo brakuje serialu Krystyny Jandy "Kawalki meskie i zenskie". w ktorym grala razem z corka Marysia Seweryn. Jeden z nielicznych, jesli nie jedyny inteligentny serial w TV, no i zdjeli po 3 miesiacach :o

Tesknie za filmami pokroju Kobieta za lada,Zycie od kuchni.Pod jednym dachem,Latajacy Czestmir,Arabela,Goscie.

Ja sie balam Buki z Muminkow :O Arabella byla fajowa ;) Na pewno pamietacie - \"Dempsey i Makepeace na tropie \" :D:D

A ja zawsze pamietalam \"Ja kudlaty durnowaty nie wiedzialem co to taty\" :D Zapomnialam nawet jaki tytul ale ten tekst mi czesto kolatal we lbie ;)