Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leguana

jakiego programu lub filmu najbardziej brakuje Wam w TV?

Polecane posty

Gość design
"Dempsey i Makepeace na tropie " pmietam tytuł...przyblizcie fabułe:) "7 życzeń" "Mis koralgol" "Pingwinek Pik-Pok" Kiedyś były takie fajne "animacje" z kolorewego piasku po domowym przedszkolu itd. jakas babka takie rzeczy robiła, często do muzyki powaznej....

Gość sentymentaliczka
a mi brakuje gum donald i saturatora..... wiem, ze to nic związanego z tv, ale jakos naszly mnie wspomnienia..........;)

Z kryminalow pamietam jeszcze Dwojke Karo gdzie gral gosc podobny do Davida Bowie,Kaz to bylo ekstra bo glowny boharer mial polsko brzmiace nazwisko;)Bergerac policjant z wyspy Jersey.I niezapomniana niemiecka produkcjaTelefon 110 cos na wzor 07 Zglos sie. Pisze petycje do Tv aby powtorzyli te seriale i inne programy o ktorych tu mowa:))

design \'Dempsey i Makepeace na tropie\" - to byla para policjantow, kobieta i mezczyzna - iskrzylo miedzy nimi i oczywiscie poskramiali zlych przestepcow:) Oczywiscie kochalam sie w Dempsey\'em- jak polowa Polski, bo druga kochala sie w jego partnerce;)

Gość design
hehe....no to ja się chyba kochałem w buldogu Prokuratora:) bo pamiętam moje pierwsze uniesienia:P

Gość design
nikt nie mówił chyba o McGyverze.......o nim nawet dowcipy po polsce chodziły.......nie macie papieka po gumie do żucia to nici z helikopteru:P

Ja zmienialam milosci w zaleznosci od tego co danego dnia puszczali;)

Gość design
jak mi sie podobała Kasia Figura w Pierścieniu i Rózy.......heh.....a z zawodu to chciałem byc wszystki nawet ksiedzem...z reszta był taki serial "Detektyw w sutannie":)

W McGyverze grala mlodziutka Teri Hatcher (\"Gotowe na wszystko jakby ktos jeszcze nie wiedzial\"):P

Gość design
o przypomniało mi się z programów popularno-naukowych chyba najbardziej pamietny to "Sonda":)

Gość design
Cabballos cigarros asfaltos DZIĘKI.... Pani łyżeczka ....prawie sie popłakałem ze szczęścia....:)

Mi oczywiście brakuje Miasteczka Twin Peaks :). Ale chętnie obejrzałabym jeszcze Był sobie człowiek - bardzo mi się podobał ten początek - dinozaury, potem małpa która z każdym krokiem robiła sie coraz bardziej podobna do człowieka i ta muzyka :) Druga rzecz to taki serial tytułu polskiego nie pamiętam, lecial chyba w soboty ze Scottem Baculą po angielsku to \"Quantum Leap\" pamięta to ktoś?? Chodzilo w nim o to ze facet w kazdym odcinku był inną osobą , tak jakby sie przenosił w czasie i zmieniał postaci. W lustrze widzial siebie ale inni ludzie widzieli go jako kogoś innego, pokrecone to ale może ktoś kojarzy?? :)

Gość design
Princeska to byli "Przybysze z Matplanety":)

Gość zaintere
do to nie byl przypadkiem.......... tak, jestes genialna dzieki :)))))))))))))))))))))))))) fajne to bylo, ehh

A pamietacie \"Wodne dzieci\" ? na tej stronce od Cabballos cigarros asfaltos wypatrzylam :D Pol- animowane,pol- fabularne:D Pania lyzeczke tez kochalam;)

Gość design
pamiętam Godess...'Wodne dzieci" heh...to chyba tam spiewali taka piosenke hej kokolorum (jakoś tak) hej przyjacielu jest nas wielu hej kokolorum.....;)

Godness---> NIe wiem jaka to gazetka :( Chyba TV ok, czy jakos tak... Ja raczej na allegro kupuje, po co mi gazetki... same plytki :D A Wodne dzieci pamietam :) Fajne... Tez nigdy nie powtorzyli... Ciekawe czy teraz tak samo bym sie tym wszystkim pasjonowala... (oczywiscie pomijajac watek sentymentalny... ;) )

design Dokladnie to spiewali :D Byla jeszcze taka bajka o skrzatach ale nie pamietam tytulu :O A pamietacie Pyze?Tytul tez mi umknal .. Poza tym cos czego juz pewnie nikt nie pamieta - \"Dziewczyna i chlopak-czyli checa na 14 fajerek\" ;)

Gość design
pyza heh to Chyba "Pyza na Polskich drózkach" a o tych dzieciakach to ogladałem hehe.....co się miejscami pozamieniały...ale nie pamietam czy jedno było chłopiec a drugie dziewczynka czy ta sama płeć ale rodzeństwo ...chyba były rude ale głowy e nie dam uciąć:P

Gość design
tych dzieciaków na pewno nie grali kaczyńscy:P

No wlasnie \"Pyza na polskich drozkach\" :) Brazowe wlosy mieli :) I to byla inna plec -Toska i Tomek;)

A Delfin Um?:) pamietacie? Razem z Sindbadem i Pszczolka Maja to moje pierwsze bajki chyba, ktore pamietam:)

Nesa Tak ;) Pisalam o 20:39 Delfina Um jakos przez mgle kojarze... Do \"Pszczolki Mai\" tez mam sentyment :P

Gość design
Sindbada pamiętam....co do delfinka to chyba mnie jeszcze na świcie nie było....ale pszczółka maja....uuuu.......Gucio i jego postawa życiowa sa nadal częścią mojego wzorca osobowego:P