Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leguana

jakiego programu lub filmu najbardziej brakuje Wam w TV?

Polecane posty

Rzeczywiscie nie zauwazylam, ze pisalas powyzej:) Jeszcze byla \"załoga G\"- namietnie ogladalismy z bratem:P Delfin Um- http://starzaki.eu.org/~disney/nostalgia/nosmambo/index.php?option=com_content&task=view&id=21&Itemid=53

-> design Tez mi cos z Gucia zostało:P Wszyscy moi faceci z charakteru go niepokojaco przypominali:D Kurcze, skoro Uma nie pamietacie, to ja stara chyba jestem:P

ogladalam kiedys tego Delfina ale slabo pamietam :( Pamietacie Papaja ? Tego od Szpinaku :)

O i jeszcze \"Dżeki i Nuka\" ! Kurza twarz, to byl przeboj:D Wszyscy mieli obklejone piórniki nalepkami z Dżekim i Nuka:P Ech...

Nesa dzieki za Dzeki i Nuke :D Ja mialam nawet meble obklejone nimi :D

Pamietaj Papaja:) Tja... Tez tak płakałas jak zabili matke Dżekiego i Nuki?:P Ja sie zamknelam w WC i caly nastepny dzien w szkole byl do bani- klasa w żałobie hehe:D

Gość design
popeye i jego pikna olivia...mam jeszcze odcnki w formacie VHS.....dźeki i nuka...coś mi świta ale przyznam się,że zerknałem na nostalgię.....ja tu chyba najmłodszy stażem jestem:)

design ktory jestes rocznik ? :P \"Siedemn zyczen\" tez wlasnie wypatrzylam:D

design-> Skoro pamietasz Sindbada to moze jestesmy wiekowo zblizeni:P Wiesz, Dzeki i Nuka to była nieco babska dobranocka:P

Gość design
Fragglesy...mapeciątka.....holenderski kucharz,,,swinie w kosmosie...to było piekne;) kiedyś był serial chyba brytyjki "Czerwony Karzeł" to było świetne

Gość abra
do słodka nieidiotka ten serial nosił tytuł 'Zdarzyło się jutro" fajny był. był kiedyś taki serial "Niewidzialny"

Heh Fraglessy chyba jakos w piatki szły:) Oglądalam, ogladalam. Przyznaje, ze wolałam jednak Muppety:)

Gość design
rok produkcji 83....nie dziwcie się ,że tyle pamiętam...wyglada na to że dzieciństwo spędzilem przed unimorem:)

Świnie w kosmosie to było w Muppetach:) Pamietacie Świnke Piggy w srebrnym skafandrze? I loża szyderców-obowiazkowo:P

Ja tez wolalam Muppety - a zwlaszcza te animowane :o Strasznie chcialam zeby pokazali wreszcie twarz Niani :( Persephone Tez bym obejrzala stara wersje kronik... Zla nawet bylam jak sie dowiedzialam o wersji kinowej bo pewnie to spierdzielili :O design To ja jestem tylko o rok starszym rocznikiem;)

A co do filmów i seriali to mam na tyle dobrze że Moja kupuje gazety z filmami+dokupujemy na Allegro (Bukietową już mamy prawie całą !). Był też \"Święty\"\" ,\"Dempsey i Makepeace\",\"Benny\", \"Cieńka niebieska linia + Jaś Fasola+Czarna Żmija\" Przydał by się \"Nasz sklepik\" Mam też Canal+ i 3 programy czeskie na których leci dużo filmów których w naszej TVP nie uświadczysz. Z czeskim nie ma problemów ;po jakimś czasie jak nie myślałem o tym to myślałem że mówią po polsku,a puszczają \"MASH 4077\" \"Glina i prokurator\" \"Simpsonów\" Pod Wspólnym dachem i ich przebój; \"Miłość,siano i jagody \"x3 -WSPANIAŁY !!! itp. A u nas: Oglądnąłbym ;Przystanek Alaska,Muppety,Studio 2(Studio Gamma, Cosmos 1999,Za chwilę dalszy ciąg programu,Kojak HOTEL ZACISZE. Zmiennicy, Skrzydła, Świat w.g Bundych ,Ulice san francisko,oczywiście Sonda.Tony Halik był super i poprzednie programy.Star Trek-i też mo liby odnowić ! Crime story.

-> design to ja rzeczywiscie starsza jestem:P A propos japonskich bajek nie pamietacie jak sie nazywał ten chłopczyk co w siatkę grał i byl fetyszysta białych majteczek?:P Swoja droga- dziwna rzecz w bajce dla dzieci. Edukacyjna sprawa hehe:P

Gość design
świnka piggy.....hehe Barbara Streisand muppetów:) loza szyderców też pamiętam....hmmm spojrzałem na nostalgie i sam się sobie dziwię że pamiętm sindbada.....to prawie nie mozliwe fizycznie....no chyba że powtarzali do bólu:) dziwne......

Gość kalinka - maja
" W starym kinie" :)

Heh pamietam jak w 1szej klasie podstawowki poszła plota po klasie, ze \"Tik Taka\" ogladaja tylko dzieci:P Wszyscy sie od tamtej pory wypierali, ze to ogladaja. Godess to ja stra d... jestem- rocznik\'78

Gigi grał w kosza :) Godess, też bym obejrzała właśnie tamten serial, a na film do kina pójdę, żeby porównać:) ja też juz się robię wiekowa, nie ma co ;) aaaaa, chciałabym sobie zobaczyć raz \"Domowe przedszkole\"

Gość design
w gigim był nawet transwestyta...jak grał w kosza to był facio który draznił gigiego udając babke i przegrywali...w reszcie wyszło szydło z worka...czytaj 2 odcinki dalej:) i ten koleś miał dodatkowo jakieś specjalne umiejetnosci ze sliną czy coś....taka lepk ma wypluwał....do sesji nie moge się nauczyć a takie głupoty pamietam......hehehehehe;0

mnie brakuje programów satyrycznych typu- 1)\"Kabaret Olgii Lipinskiej\" -to kobieta mądra i trafnie ujmująca dewiacje w naszej \"polskiej rzeczywistości\". z seriali telewizyjnych może być: 2) Janosik, 3) Czarne chmury, 3) Święty z Saimonem Templerem, 4) z kamera wśród zwierząt, 5) Jacek i Agatka, 6) krecik, 7) Pszczółka Maja, 8) Bolek i Lolek

No jasne Gigi! Alez Ty masz pamiec:D Tja, design ogladales chyba kolejny sezon Sindbada:P

Wiesz design, byliśmy młodzi i piekni wtedy :P to pamietamy, a teraz tylko piękni jesteśmy :P dobre i to