Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leguana

jakiego programu lub filmu najbardziej brakuje Wam w TV?

Polecane posty

Jednak te Japonczyki to niezle zboczence:P No, ale prosze edukacja wazna juz od wczesnego dziecinstwa:P Kurcze... Nie pamietalam o tej ślinie khe khe khe :D

No na pamiec nie narzekam :P Lorelai Swiety zawsze byl z Simonem Temple - bo to nazwisko bohatera;) Chodzi Ci zapewne o Rogera Moora :)

A Gigi to sie raz na czas stawal przystojny i wysoki - jak widzial ta swoja dziewczyne ;)

Ja też o ślinie nie pamietałam. Pamietam, że ta dziewczyna Gigiego miała na imię Anna i on wyskakiwał z tekstem \"Anulka, białe majteczki\" czy coś takiego ;) że tez mi rodzice na takie baki pozwalali :P

Gość design
Godess.....hehe no prawda:D a pamietacie ping pong w wykonaniu gigiego....ten koles z plastrem na nosie i fnalny pojedynek....to dla mnie klasyk:) Persephone......piękno nigdy nie przemija...co mamy zrobić,takimi się urodzilismy:P w dodatku ogladalismy wszyscy opowiednie bajki...tak ważne dla zdowego rozwoju psychicznego dziecka;)

Teraz juz takich bajek nie ma :( Chociaz pszczolka maja leci w niedziele od wakacji;) Nawet kiedys moim zrodlem inspiracji byla:p

No ba:) pamietam też, jak leciało \"Było sobie zycie\", o którym ktoś już wspominał w topiku. Ogladałam to czesto z mamą, a tu raz było o rozmnażaniu i szczerze mówiąc, nie bardzo wiedziałam, co wtedy ze sobą zrobić;) Maję lubiłam średnio, ale do dziś mam sentyment do Misia Uszatka

Design-chyba przedwczoraj oglądałe Czerwonego Karła jak znależli tego robota ,a on wciąż myślał że te trzy dupy (załoga ) wciąż żyją. Chyba na polskiej BBC. Jana z dżungli-pamiętam ! A pamiętacie rodzinę Leśniewskich z muzyką Niemena !?

Gość design
z dzisiejszych polecam 'Famili Guy" z takim dzieciakiem co mówi meskim głosem...zabawne...raczej nie dla dzieci:) "Futurama"tez jest fajna.........

Desing, czasem mam wrazenie, że te programy trochę mi psychikę skrzywiły;) Cabballos, pamietam, że rodzina Lesniewskich byla, ale z bardzo nie kojarzę, o co chodziło

Rodzine Lesniewskich tez pamietam.. Kowalewski, Sienkiewicz i zdaje sie mloda Agata Mlynarska :P

jesli w tym samym kierunku co moją to chyba nie ma sie czym martwic:P \"Czerwony Karzeł\" heh trzeba będzie wyłapac powtórke albo coś w takim razie....

Godess--->pamietamy.....jesli widziałas najnowszy teledysk jamiroquaia to sobie przypomnisz jeszcze lepiej.......nie tylko my mamy sentyment do pana kreski wiecznie plującego i się smiejacego:)

aha jeszcze była Różowa Pantera...mówie o bajce...epizody z mrówkojadem i mrówką:)

Pamiętam że te najmniejsze nazywali\"bąble\" \"Korzenie\"mnie denerwowały bo były za smutne. Była chyba potem II część. A pamietacie \"Powrót do Edenu\"-to był przebój aż ta aktorka z Australi przyjechała do Polski.Gdzieś go ostatnio pwtarzali !

jasne,ze Powrot do Edenu pamietam;) Szlo to na TVN i potem na TVN 7:)

\"Pogoda dla Bogaczy\" \"Północ Południe\" Powrót do Edenu gdzieś teraz leci...chyba tvn 7??

I jeszcze byl serial, ktory tez uwielbialam- wznowili go jakies dwa lata temu na jedynce...\"Jesli nadejdzie jutro\" ;)

pamiętacie serial omediowy \'Skrzydła\' o takiej małej linii lotniczej.....jeden z niewielu hitów polsatowskich:)

wytęrzyłem swa pamięć i przypomniała mi sie bajka chyba leciała na regionalnych czyli tvp3, 1 połowa lat 90 zeszłego wieku:)o zwierzetach w lesie,rysowne naturalistycznie zwierzęta mówiły oczywicie ludzkimi głosami, ich perypetie z kłusownikami, zyciem na skraju ludzkiej cywilizacji, pamiętam że była bardzo zyciowa tzn. gineli bohaterowie, opowiadała o całych rodzinach np lisa, zająców,wilków...był borsuk zuraw.żaby....heh tyuł wyleciał mi kompletnie....przyjaciele z lesnej polany jkoś tak to sięnzywało....albo zupełnie inaczej....heh ale fajna była...bytyjska bodaje.....

A pamietacie \"O czym szumia wierzby\"? Ja sie tej bajki bałam.

nasa...pamiętam:) ładna była..ropuch był chyba i szczurek....

Pamietam te bajke o zwierzakach, one sie przesiedlaly gdzies w ktoryms odcinku a tytulu za nic nie pamietam... O czy szumia wierzby pamietam, strasznie dziwne glosy mieli Ci bohaterowie :O

Taa ropuch siedzial chyba przy kominku.. A moze szczurek? i palil fajke. I mieli takie stare stroje z XIX wieku. Ponura ta bajka, jak cholera:P

godess...no była taka wielka emigracja....i wszystkie zwierzęta wyszły z lasu..pozar czy coś.....i nawet te które się wajemnie normalnie zjadają podpisały pakt, ale potem jak trafiły do nowego to było po staremu..a już myślałem ,że mam urojenia:)