Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leguana

jakiego programu lub filmu najbardziej brakuje Wam w TV?

Polecane posty

Ropuch i Kret z tego co pamietam :O Ubrani byli jak dr Watson z Sherlocka Holmesa;) A pamietacie te fabularne produkcje Disneya o blizniaczkach,ktore zaminialy sie rolami ? Jedna gdzies z lat 70- tych , potem z doroslymi blizniaczkami, no i wreszcie serial z trojaczkami :O?

design I lecialo to na trojce jeszcze jakos niedawno :P Bo pamietam, ze jako stara dupa to ogladalam tez ;) Ale jaki to byl tytul :(

Ropuch miał taka bryke fajną.....świetny klimat miała ta bajka....urok europejskiego kina... godes--->nie pamietam...ale trzeba zrobić z czworaczkami....to by dopiero były roszady:)

design mam !! Znalazlam tytul bajki o zwierzakach:D \"Zwierzeta z ginacego lasu\" :D Ps.CZworaczkow chyba hunterzy diseyowscy nie mieli na skladzie;)

Gość szukajacaaa
KOło fortuny z pijanowskim i magdą masny chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Godess jesteś Godess:) Dzięki 🌻bo ja mam taki upierdliwy charakter że robie i szukam do skutku.....przyjaciele z lesnej polany...jasne! ale wymysliłem.....heheheheheheh... Pozdrawiam

Koło fortuny też bym oglądnęła :):):):):):):):):) ale to musiała być jazda, juz mi sie przytarło trochę w świadomosci:D

A pamietacie ta czeska (?) bajke \"Nie ma nikogo w domu\", czy jakos tak.. ?

Nesa jakies szczegoly podaj... A moze pamietasz taka bajke fabularna- tez czeska - o jakiejsc takiej rudej , ladnej dzieczynce...Mieszkala ze starszym panem i umiala troche czarowac czy cos takiego :O

Pijanowskiego to bym chętnie jeszcze zobaczył w tym programie gdzie we trzech śpiewali ; \"Były sobie świnki trzy,świnki trzy;sport,muzyka, oraz gry\" ! No i oczywiście Mana i Maternę w roli lekarza i pielęgniarki ;Ireny Sumiasty !!!

To byla bajka fabularna o takim chłopcu, ktory zostawal sam w domu, mama mu zabraniala otwierac drzwi obcym. I zawsze tak sie skladalo, ze ktos tam do niego do mieszkania sie dobijal. Ruda dziewczynka... czekaj, czekaj... chdzi Ci moze o \"Dziewczynie na miotle\"? Co sie kochala w takim klasowym przystojniaku? I na koncu wypila magiczny napoj, zeby pozbawic sie czarodziejskich mocy?:D

Tak :D:D To bylo to;) A chlopca pamietam bo potem mialam sny, ze do mnie tez sie obcy ludzie dobijaja :o Nie pamietam tylko jak dokladnie brzmial tytul :(

Piatek z Pankracym był tak wciągajacy , że moja młodsza siostra nie zauważyła , jak jej połowe włosów opitoliłam nożyczkami do paznokci :D Świnie w kosmosie -rewelka a Na potęge posępnego czerepu-mam władzę -He MAn , pamiętacie ?

Rysowalam wszystkich bohaterow He-mana , potem ich wycinalam i odgrywalam sceny z bajki;)

aA hity Niewolnica Isaura i W kamiennym kręgu . Jak Isaura i leoncio do Polski przylecieli , masowa histeria .:D

Echhh Isaura;) Potem juz byly same jakies takie Manuele na Polonii 1 ale to juz nie bylo to :P

manulele i Maria...a potem Zbuntowany Anioł.....dzięki mojej mamie obejrzałem je wszystkie...największym fenomenem było to że w którym z tych seriali chyba manuele była babka ze zmaskarowaną twarzą i mieszkała w tym samym domu bodajrze co reszta bohaterów i jakoś oni na siebie nie mogli wpasć...to był fenomen...na to było potrzeba 300 odcinków;) nawet strzały tsubasy tyle nie trwały;)

JA SIE ZASTRZELE!!!!!!! wiem wiem dopiero przestał leciec ale ja tesknie :((((

Moja Babcia kibicowała jakiejs Marii z przedmiescia , tez to było mocno pogmatwane. A W Labiryncie , pierwsza chyba polska telenowela? Powtarzali kilka juz razy.

Najgorsza to byla Esmeralda :O Mama ja uwielbiala, a ja zeby tylko sie nie uczyc dlama sie w to wciagnac :O

Ostry dyżur ! Carter boski. Powtórki juz nie maja tego uroku...

No w Labiryncie to uwielbialam :) I jeszcze Alternatywy 4 i Zmiennikow ale to regularnie powtarzaja :) Kochalam tez\" Pana Kleksa\" w Kosmosie- znalam wszystkie pisoenki z tego :P

heheh moje motywy ogladania seriali rodem z Brazylii były takie same....a może po prostu lubiłem te głupoty....i się tłumaczę....sam juz nie wiem:)

w labiryncie ludzkich spraw zagubiona ty i ja.....heheh...gargamel grał......lubiłem ten serial

A Żar tropików pamiętacie ? KUltowy seriał w mojej rodzinie , odkąd \"złapalismy \" polsat :D Chyba nikt nie wspomniał jeszcze o Adamie Słodowym - zrób to sam . Bierzemy dwie szpulki od nici....

Hehe \"Zar tropikow\" , a potem \"Sloneczny patrol\" - pierwsze odcinki, z Erica Eleniak jeszcze, ale tak chgolernie wyczekiwane - caly swiat juz trabil o Pameli A. a u nas jeszcze je nie bylo... No i oczywiscie mania Beverly Hills 90210...nie uwierze, ze ktos tego nie ogladal...

90210 oglądali WSZYSCY komu najbardziej podobał sie Dylan ?

Beverly Hills ogladałem dla jednej pani: Tiffany Amber Thiessen.....:D