Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rachela

GINEKOLOG BIAŁYSTOK

Polecane posty

Gość mada1502
Witam, co powiecie mi o dr Mazurku...?

Gość mada150279
Witam, wiecie może dziewczyny coś o dr Andrzeju Mazurku. Przyjmuje w Centrum Medycznym Damiana. Włsnie się do niego wybieram, jestem po poronieniu w zaawansowanej ciązy i szukam dobrego lekarza.

Gość 99oo88
Ja bardzo sobie chwalę dr Kuczyńskiego z Podlaskiego centrum medycznego na transportowej, profesjonalny starszy pan, żartuje i potrafi tak zagadnac ze sie nie poczuje ze juz przebadał:)

Gość niuna
a ja musze zarekomendować dr. Karwowskiego z zamenhofa. W końcu ktoś potraktował mój problem poważnie i teraz wiec co mam robić żeby było dobrze. od dziś nie będę eksperymentować z różnymi lekarzami. wolę zapłacić na zamenhofa i wiedzieć że uzyskam pomoc a nie tracic czas w państwowych przychodniach. Polecam dr. Karwowskiego.

Gość vitakraft
a ile kosztuje wizyta u Karwowskiego?I co jest w tej cenie wliczone

Gość niuniak1
to zależy od tyego co jest wykonywane - od 80 do 170zł (komplecik). warto

Gość _ewaaa_
Do carme_n... Ja brodawczaki miałam usuwane zamrażaniem (krioterapią)w Eskulapie. Miałam do wyboru stosowanie maści ale wybrałam szybszy sposób i według przeprowadzonego przeze mnie wywiadu najskuteczniejszy. Sam zabieg był bezbolesny i trwał ok.10 min. Przez jakieś 2 tyg. po zabiegu leciała \"woda\". Potem musiałam jeszcze leczyć grzybice, która zaatakowała moje rany i nie chciały się goić, ale to przez to, że zaraz po zabiegu złapałam porządne przeziębienie i to strasznie osłabiło organizm. Jak na razie mam spokój. Trzymam kciuki, żeby u Ciebie też wszystko dobrze się ułożyło. Pozdrawiam:)

Gość carme_n
do _ewaaa_ dziękuję za odpowiedź, a możesz powiedzieć do jakiego ginekologa chdziłaś?? czyżby też do dr Oniszczuk w Eskulapie??? ile kosztaował zabieg zamrażania??? ja zastanawiałam się najpierw nad maścią ... pozdrawiam,

Witam ! Kobitki mam pytanie od niedawna mieszkam w Białym i w ogóle nie znam się na lekarzach. Dostałam dwa namiary, ale jak czytałam na białej liście to nie mają najlepszych opinni. Tak więc czy możecie mi polecić jakiegoś dobrego ginekologa z umową NFZ u którego nie trzeba czekać tygodniami i który zna się na rzeczy? Powiem też ,że od 2 miesięcy nie mam okresu, a w ciąży nie jestem(niestety). Proszę o pomoc w namiarach. Buziaki :*

Gość _ewaaa_
Pani doktor ta sama-Oniszczuk:) Zabieg kosztował 300zł. Miałam propozycje maści za 240 i jakiejś za 30 jeśli dobrze pamiętam. Tylko, że z tą za 30 to musiałabym chodzić do lekarza żeby smarował, albo miałam kogoś przyprowadzić, toby pani doktor nauczyła. Ale nikogo ani chętnego ani odpowiedniego nie było... Więc po rozmowie z panią doktor i innymi osobami jednak zdecydowałam się na zabieg. Gdyby maść mi nie pomogła (a u mnie w grę wchodziła tyko ta droższa) to i tak trzeba byłoby iść na zabieg. Więc po dłuższym namyśle tak też postąpiłam. Pozdrawiam:)

Gość carme_n
co do brodawczkow to zlapanie nie jest kwestia partnerstwa mozna zlapac na basenie saunie solarium, mialam wypalane w grudniu potem wizyta kontrolna i jest ok

Gość odp do carme_n
przepraszam za skopiowanie nicka nie przytomna :(kawke ide sobie zrobic tez bylam u drO. na nfz panstwowo

ja tak sobie tu zajrzałam - i na pierwszej stronie ktoś polecał panią dr. kluczyk- jakąśtam z Mieszka - ja byłam u niej 3 razy i nigdy wiecej noga moja u niej nie postanie- robila mi usg we wczesnej ciąży- 8 tygodniową ciąże z bijącym sercem -rozpoznała na 3 tygodniową- po nocach nie spałam bojąc się , że dziecko umarło i się nie rozwija- potem poszłam do arciszewskiego i dowiedziałam się , że owa pani doktor jako ciąże rozpoznała- moją bliznę z cesarki:O wogóle nie można zadawać pytań, olewka totalna- stanowczo odradzam

Gość Ewil
kobietki jutro idę do dr Kurzątkowskiego -z polecenia,prywatnie ,bo jestem w34 tc i strasznie boli mnie macica ,boję sie ze urodzę wczesniej ,a prowadzę ciąze u Lipskiego w klinice Arciszewskich ,i mam jakoś dziwne wrażenie ze moja cierpliwośc do tego lekarza się wyczerpała -a Kurzątkowskiego poleciła mi moja lekarz rodzinna i któraś coś o nim wie ??a jutro po wizycie napiszę konkrety .pozdrowionka

Gość milenita
Witam Wnikliwie przjerzałam wątki o wszystkich białostockich ginekologach i szukam opinii o DOKTORZE ŚWIĘC , przyjmuje w kliniece Arciszewskich na Zamenhofa. Trafiłam do niego z polecenia innego lekarza. Wykonywał mi zabieg łyżeczkowania jamy macicy(moja ciąża obumarła w 9 tygodniu:((((( Czy moze któraś z was była u doktora Święc i mozę mnie uspokoić ze jestem pod dobra opieką. pzdr

Gość szokkkk
chcialabym sie wypowiedziec na temat dr Bagan Straszna z niej kobieta zadufana w sobie , jak poszłam do neij to tak na mnie spojrząła ze malo co nie zemdlałam i jak tu u takiej sie leczyc nigdy w zyciu !!!!!!! odradzam

Gość carme_n
za skopiowanie nika się się gniewam :-) do _ewaaa_ zastanowia mnie to czy dr Oniszczuk u wszystkich wykrywa brodawczaki???? ja byłam u niej tylko raz i wrażenie jak najbardziej pozytywne, ale w takim razie jeśli zostanę skierowana na zabieg udam się jeszczę na konsultacje do innego lekarza;

Gość carme_n
a co do dr Bagan, to mnie również nie przypadła do gustu, chodziłam do niej chyba z 6 mcy, moje koleżanki są bardzo zadowolone, polecaja ją wszystkim do okoła, a ja jakoś nie mogłam się przekonać; i tak szukając jakieś innego lekarza trafiłam do dr Oniszczuk w Eskulapie; jeszcze raz do _ewaaa_ jak długo chodzisz do Oniszczuk???? jesteś zadowolona???? za parę m-cy chcielibyśmy starać sie o dziecko, więc szukam takiego lekarza u kt mogłabym już pozostać i prowadzić ciążę - mogłabyś ją polecić ???

Gość ewil
witam byłamu dr Kurzątkowskiego prywatnie miałam obawy jesli chodzi o moją ciąże ,które rozwiał skutecznie ,jako lekarz pełen profesjonalizm ,nie zbagatelizował moich pytań i na wszystkie udzielił (po przebadaniu)odpowiedzi a ostatnoi lekarz prowadzący moją ciąze nie raczył nawet sprawdzic jak powiedziałam że boli mnie macica oj weś tu człowieku znajdz dobrego gina.pozdrawiam i polecam Kurzątkowskiego

Gość aisha1982
Do doświadczonych!!! Dziewczynki proszę,odpowiedzcie mi na pytania bo chyba za stresu padnę:(Otóż staramy się z mężem o dzidzię,jak już wcześniej pisałam.Dzisiaj jestem w 32dc i nie mam okresu(wcześniej nie zdarzały się takie opóznienia,miałam prawie idealnie),gdzieś od 21dc czuję się tak jakbym miala dostać jednak okres.Bolą mnie piersi(raczej sutki jak dotknę),brzuch jak na@ i kłuje coraz w lewym jajniku.Do tego lekkie mdłości od czasu so czasu.Problem w tym,że robiłam dwa testy i żaden nie wyszedł pozytywnie.Zaznaczam,że nie był robiony z pierwszego siusiania tylko z drugiego.Czy któraś miała podobną sytuację???

Gość ewil
aisha1982;najwazniesze to żebyś się nie stresowała tak mocno-wiem ,wiem łatwo mówic:)ja jak zaszłam w 1ciąże (również miałam okresy jak w zegarku )powiem Ci że też miałam bóle brzucha jak bym miała dostac okres i kilka dni chodziłam z wkładką ,ale dla mnie test wyszedł odrazu pozytywny ,jednak znam przypadki kiedy test się nie sprawdził ,więc proponuje poczekac kilka dni -i zrobic test ale odrazu po nocy .Trzymam kciuki żebyś zaskoczyła.pozdrawiam.

Gość _ewaaa_
Do carme_n Do doktor Oniszczuk trafiłam na początku tego roku. Miałam upławy a inni lekarze twierdzili, że taka moja uroda;) Więc się zdecydowałam na wizytę u pani doktor bo polecali mi ją znajomi, a że na NFZ trzeba było za długo czekać to wybrałam się prywatnie. Dopiero ona zdiagnozowała co mi jest. W moim przypadku te brodawczaki były słuszną diagnozą i już jest wszystko ok. Nie wiem czy inni lekarze ich nie widzieli, czy nie chcieli widzieć;) Więc jak na razie jestem z pani doktor zadowolona. A co do prowadzenia ciąży to niestety na ten temat jeszcze się nie mogę wypowiedzieć...

Gość carme_n
a gdzie Oniszczuk przyjmuje na NFZ??

Gość _ewaaa_
Na Waszyngtona 15a. Tel. 0857468591. Jeśli się od stycznia nic nie zmieniło.

Gość xzyz
witam. mam 17 lat(skonczone) i chcialabym sie wybarc na wizyte do gina. To bylaby moja peirwsza taka wizyta wiec wolalabym trafic na jakiegos normalnego lekarza. czy moglybyscie mi jakeigos doradzic, najlepiej tego który ma podpisana umowe z NFZ? :) tu dochodzi jeszcze taka sprawa ze chcialabym zaczac stosowac pigulki antykoncepcyjne i nie chce zeby mnie przegonił doktor wyzywając od niewiadomo jakich;/ Czy na taka wizyte koniecznie musze isc z opiekunem (wole w tej kwestii rodziców nie wtajemniczac, im mneij wiedzą tym lepiej spią :P) ?? dzieki

Gość Ennn
czy ktos sie orientuje czy w gabinecie u dr J. Świąteckiej dostaje sie jakies jednorazowe fartuszki? wybieram sie tam pierwszy raz i nie wiem jak mam sie ubrac

Gość POMOZCIE JESTEM W KROPCE PROSZ
DZROGIE DZIEWCZYNY Z GRO DZIEKUJE ZA WYCZERPIUJACE INFORMACJE MIANOWICIE POTRZEBUJE INFORMACJI NAJLEPIEJ JAK NAJWUECEJ O TYM JAK PRZEBIEGALO U WAS LECZENIE KLYKCIN KONCZYSTYCH MAM DOPIERO BARDZO MALUTKIE ALE CZUYTAM WSZESDZIE ZE SIE TEGO NIE LECZY ROZNE OPINIE ORAZ NADRZERKI KOCHANE DZIEWCZYNY PISZCIE PROSZE O WYROZUMIALE PODEJSCIE DO SPARWY SWIAT MI SIE WALI PROBLEMY Z ZDROWEIM SA NAJGORSZE MAM TE CHOLERNA NADRZERKI I TE KLYKCINY CHYBA PO TYM WIRYSIE HPV A WSZYTSKO NIESTETY ZAZCELO SIE GZRYBICA KTORA ZARAZILAM SIE NA KOMPIELISKU NA MAZURACH MIALAM OTARTE OKOLICE LONOWE OSLABIONA ODPOPRNOSC NIGDY NIE CHOROWAL M TO MOJE PIERWSZ E TRAGICZNE DOZNANIE Z TYMI SPRAWAMI GRZYBICA NIBY ZALECZONA A TERZA MAM TE KLYKCINY ODRAZYU PO GZRYBUICY A KLYKCINY NIBY SA POWODOWANE HPV 6 i 11 TYPEM NIE ZLOSLIWYM NIE MAM JESCZE WYNIKOW CYTOLOGICZNYCH LEKAZ OBECNY NIE PAMIETAM NAZWISKA BAGATYLIZUJE ZE NIC MI NIE JEST JA MYSLE ZE TO MOZE RAK PROSZE PROSZE O POLECENIE MI PARU LEKARZY NIEWAZNE PRYWATNYCH CZY NIE KOBIET CZY MESZCYZ N OBY BYL DOSWIADCZONY I NIE ZALAMYWAL RAK NAD PROBLEMEM I NIE BAGATELIZOAL PRSZE O PORADY JAK TO LECZYLYSCIE I UKOGO SERTDZECZNIE DZIEKUJE KOCHANE DZIEWCZYNY

Gość POMOZCIE JESTEM W KROPCE PROSZ
OCZYWISCIE Z JAKIS\M SKUTKIEM I CZY KOMOS UDALO SIE TO WYLECZYC BARDZIO PROSZE O WYPOWIEDZI BARDZO POTRZEBUJE INFORMACJI ABY JAK NAJSZYBICIEJ ZACZC WALCZYC Z TY OKROPNYM PROBLEMEM CZYTALM TU ROZNE OPINIE O ROZNTYCH LEKAZCH CHCE LEKAZY KTORZY WYLECZYLI U PAN TE CHOROBY JAKIMI ZABIEGAMI CZY LEKAMI POZDRAWIAM STARSZNEI DZIEKUJE ZA KAZDA WYPOWIEDZ KTORA NAPROWADZI MNIE NA DOBRA DROGE DO ZDROWIA KTORYM WCZESCNIEJ SIE CIESZYLAM ZYCZE DUZO ZDROWIA I CZEKAM NA POSTY BARDZO WAZNE POZDRAWIAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Gość 1982
Byłam ostatnio u dr Ostapiuka ... nic złego na tego lekarza powiedziec nie mogę... bez żadnego proszenia zrobił cytologię i usg... oprócz tego jest nawet miły...:)

Gość ewil
do-pomóżcie .....kochana posłuchaj polecam Ci doświadczonego lekarza który pracuje na Warszawskiej oraz ma prywatny gabinet ,mozesz zdecydowac jak chcesz sie leczyc ale wiem ze do niego własnie trafiają pacjetki (moje koleżanki też)które leczyły nowotwory oraz u których zdjagnozował i wyleczył powazne choroby kobiece -nazywa się Kurzątkowski,bardzo dokładny,konkretny ,nie bagatelizuje zadnych przypadków(sama u niego byłam)nie załamuj się ,będzie dobrze trzymam kciuki :)