Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rachela

GINEKOLOG BIAŁYSTOK

Polecane posty

Gość po3eba
mogłby ktos podac nr tel do Pani doktor Oniszczuk ? do przychodni studenckiej?

cześć dziewczyny (nie jestem z Białegostoku ) a dzisiaj dostałam tel. od mojego gina do Prof. Wołczyńskiego moze któraś z Was chodzi do niego mam stresa a bym chciała się coś więcej dowiedzieć na Jego temat

Gość black_tea
Do po3eba: Żeby zapisać się do studenckiej, musisz mieć kartę w PSK na Waszyngtona 15A i tam się za każdym razem zapisujesz. Tel. 085 746 85 91. Dr Oniszczuk będzie w studenckiej jakoś na początku grudnia z tego co wiem. Pozdrawiam!

Gość Ona 31
Bielecki? Bielecki? Bielecki?- przychodnia na ul. NMP Królowej Rodzin. On - napuszony bufon, nieprzyjemna atmosfera w rejestracji - problem z porozumieniem, a właściwie ze zrozumieniem problemu ze strony rejestratorek. Poczekalnia ciasna, długie kolejki......... Zdecydowanie nie polecam :( Mam złe doświadczenia, szczególnie z panem doktorem - "Wiecej kultury i szacunku do swoich pacjentek proszę pana!!!"

Gość benza
Zdecydowanie się zgadzam z tą opinią. widzę ze nie jestem w tym sama :) Przykre jest to że taki lekarz i przychodnia jeszcze istnieje

Gość skarbik
też byłam RAZ u Bieleckiego i potwierdzam w 100% - nie warto polecam Wasilewskiego i Biedryckiego ze Storczykowej

Gość skarbik
wysyłajcie tylko raz tę samą wypowiedź bo na tym temacie dochodzą ale z dużym opóźnieniem

Gość ewil
I ja dołącze do grona przeciwników Bieleckiego,pomijając że obleśny ,nie przyjemny to jeszcze byle jaki lekarz -wiem co mówie mi w 6td ciąży chciał dac antybiotyk na zapalenie jajnika. Byłam kilka razy u Niego i ani razu nie zbadał mnie jak należy bo zawsze mu się spieszyło -kolejki w poczekalni straszneeee,fakt dziwne że takowe są -chyba jeszcze nie wszystkie pacjentki się na nim poznały.pozdrawiam:)

Gość tinka7811
Jestem w 31 tyg.ciąży, przytyłam 5kg. Moje pytanie: chodzę do dr.Sobolewicza na Parkową - jestem bardzo zadowolona. Czy któras rodziła na Parkowej przez cc? Jak wygląda opieka, szew po cięciu ? Czy jest on kosmetyczny? Jak szybko można założyć jakiś pas poporodowy na brzuch, po cc, aby wrócił jak najszybciej "do siebie". Nie chce wyglądać źle, choć zdaję sobie sprawę,że nie od razu będzie dobrze. Jaka jest tam wyprawka na dziecko rodzone zimą...? Wiem,że śpiszki, kocyk, wanienka - tak mi powiedział lekarz i położna :) Dzieki za info i pozdrawiam :)

Gość yhyymm
Ja dzisiaj właśnie byłam u tego Bieleckiego. NIe czekałam, pani w poczakalni bardzo miła, weszłam do gabinetu, był to mój pierwszy raz Pan doktor uśmiechniety itd. Nie wiem w sumie jaki z niego fachowiec, ale Zlecił mi USG piersi i brzucha. Poszłam do niego bo chyba miałam upławy. jak skończą mi sie tabletki to pojde do niego i ma mi zrobić badanie, bo po moim opisie powiedzial ze to moze być nadżerka. Hmm narazie na mnie zrobił miłe wrażenie. Zero stresu jak na 1 raz ;) Do tego zbadał mi piersi( czego wiekszość lekarzy przeważnie nie robi) Przestraszyłyście mnie trochę opinią o nim ... p.s widze ze wczesniej pojawiaały się pytania jaki lekarz bez mamy przyjmuje ;p to włąsnie Bielecki, nie obstawi was i nie bedzie próbował umoralniac na temat seksu itp

Gość Carmen.
No nie załamujcie mnie.. czy w Białymstoku naprawdę nie ma jakiejś sensownej kobiety ginekolog , która przyjmuje państwowo? Tylko Biedrycki.. ? nie no :-(

Gość do CIężARóWA 80
Hej zaczęłam chodzić do Kuczyńskiego. Planuję ciążę i szukam lekarza który sie mną dobrze zajmie. Mam pytanie jak u niego wygląda sytuacja z badaniami tzn. czy daje skierowania i na jakie badania. Pytam ponieważ mój rodzinny kazał mi się przebadać od a do z (krew, hormony, mocz, cytomegalia, różyczka, toksoplazmoza itp). Niestety takie badania są dość kosztowne - ponad 300 zł, a jako że to są badania profilaktyczne to nie ma możliwości żeby zrobić je na fundusz. Jak poszłam do Kuczyńskiego to kazał mi zrobić tylko test lateksowy na toxoplazmozę za 15 zł. Powiedział, że resztę będziemy robić jak już będę w ciąży...Zgłupiałam bo już nie wiem kogo słuchać, czy na wszelki wypadek zrobić te wszystkie badania profilaktyczne czy będzie to tylko wyrzucanie kasy - której niestety nie mam za dużo :-(

Czy ktoś zna doktora Redźko z Białegostoku? Potrzebuję namiarów - gdzie przyjmuje i jakim jest lekarzem? proszę o odpowiedzi

CZy doktor kuczyński to ten z Kriobanku? Czy tam także zajmują się prowadzeniem ciąż naturalnych czy tylko po in vitro?

Gość aisha1982
Do alla 26 Wołczyński jest moim lekarzem i nie mam co do niego żadnych zastrzeżeń,jest profesjonalistą w swoim zawodzie,ma bardzo dużo pacjentek.Jest konkretny,dokładnie bada,zadaje mnóstwo pytań i potrafi wytłumaczyć prostym językiem a nie takim który tylko lekarz zrozumie.Nie bój się pytać.Powodzenia i czekam na wieści z wizyty:)

Gość aisha1982
Do alla 26 Wołczyński jest moim lekarzem i nie mam co do niego żadnych zastrzeżeń,jest profesjonalistą w swoim zawodzie,ma bardzo dużo pacjentek.Jest konkretny,dokładnie bada,zadaje mnóstwo pytań i potrafi wytłumaczyć prostym językiem a nie takim który tylko lekarz zrozumie.Nie bój się pytać.Powodzenia i czekam na wieści z wizyty:)

Gość yhyym
powiedzcie coś na temat doktora Bieleckiego, bo im wiecej o nim myśle tym nabieram jakiś być moze głupich podejrzeń, przestraszyyscie mnie, a mi już sie podobał... tzn w sensie jako lekarz... A za pare godzin ide do nich na USG i sie boje zeby mi jakiejs choroby nie wymyslili albo co...

Do aisha1982 byłam w środę na 1 wizycie i wyszłam pełna optymizmu na ciążę :) teraz biorę zastrzyki i mam jechać na kontrol w środę bardzo miły sympatyczny konkretny lekarz

Do aisha1982 byłam w środę na 1 wizycie i wyszłam pełna optymizmu na ciążę :) teraz biorę zastrzyki i mam jechać na kontrol w środę bardzo miły sympatyczny konkretny lekarz

Gość tinka7811
Hej dziewczyny napiszcie jak jest z porodem na Parkowej-poród przez cesarskie cięcie...??? Bo widzę,że nikt nie poradzi mi co i jak... Pozdrawiam :)

Gość ania 1974
do tinka7811 W lipcu rodziłam na parkowej przez cesarskie cięcie, moim lekarzem był tez Sobolewski. Powiem tak : Położne, pielęgniarki i pedjatra są fajni. Dzieci są na noc zabierane jeżeli masz ochotę i możesz się wyspać. Jeżeli chodzi o dr. Sobolewskiego to się zawiodłam. Zrobił mi \"niby\" szew kosmetyczny, ale z jednej strony mam zgrubienie skórne. Praktycznie mną się nie interesował. Zabrakło łóżka po cesarce więc nocowałam na łóżku poporodowym. Pan \"dr\" Sobolewski powiedział że sama mogę sobie zdjąć szew. Mogłabym jeszcze pisać dużo uwag, ale nie chcę wracać myślami do tego. To by mój 2 poród przez cesarkę. Pierwszy miałam robiony w państwowym szpitalu i wcale niczym się nie różniły - może tylko wywaloną kasą na parkowej. Ja napewnobym tam już nie rodziła , ale decyzja należy do Ciebie. Pozdrawiam

Gość hanuula
do tinka7811 W lipcu rodziłam na parkowej przez cesarskie cięcie, moim lekarzem był tez Sobolewski. Powiem tak : Położne, pielęgniarki i pedjatra są fajni. Dzieci są na noc zabierane jeżeli masz ochotę i możesz się wyspać. Jeżeli chodzi o dr. Sobolewskiego to się zawiodłam. Zrobił mi \"niby\" szew kosmetyczny, ale z jednej strony mam zgrubienie skórne. Praktycznie mną się nie interesował. Zabrakło łóżka po cesarce więc nocowałam na łóżku poporodowym. Pan \"dr\" Sobolewski powiedział że sama mogę sobie zdjąć szew. Mogłabym jeszcze pisać dużo uwag, ale nie chcę wracać myślami do tego. To by mój 2 poród przez cesarkę. Pierwszy miałam robiony w państwowym szpitalu i wcale niczym się nie różniły - może tylko wywaloną kasą na parkowej. Ja napewnobym tam już nie rodziła , ale decyzja należy do Ciebie. Pozdrawiam

Gość 2055
hej ja bylam u doktora biedrycieko wydawal sie mily i sympatyczny .podejrzewam ciaze ale doktor sam nie byl pewnyi kazal mi przyjsc inego dnia .czy latwo jest wykryc wczesnna ciaze ??????

Gość 2055
hej dziewczyny czy lakrz moze nie byc pewny wczesnej ciazy .

Gość Dana1111
Dziewczyny co sądzicie o doktorze Skotnickim może prowadził waszą ciążę.

Gość joasiaaa88
hej dziewczyny a może słyszałyście coś na temat dr Krystyny Maksimowicz przyjmuje na Bema, byłam parę razy u niej w sumie fajna babka ale może macie jakieś negatywne ale i pozytywne opinie, chętnie posłucham. Pozdrawiam ;)

Gość joasiaaa88
hej dziewczyny a może słyszałyście coś na temat dr Krystyny Maksimowicz przyjmuje na Bema, byłam parę razy u niej w sumie fajna babka ale może macie jakieś negatywne ale i pozytywne opinie, chętnie posłucham. Pozdrawiam ;)

Gość joasiaaa88
hej dziewczyny może słyszałyście coś na temat dr Krystyny Maksimowicz przyjmuje na Bema. byłam u niej parę w sumie fajna babka ale może znacie jakieś negatywne ale i pozytywne opinie na jej temat, chętnie poczytam. Pozdrawiam ;)

Gość tinka7811
do hanuula A długo dochodziłaś do siebie po cesarce? Bo ja pierwszą córkę rodziłam naturalnie. Jak wygląda Twój brzuch po cesarce? Bo chcę po porodzie nosić pas uciskający poporodowy, aby nie mieć "zwisu" na brzuchu...