Gość Madzia mmmm Napisano Czerwiec 29, 2009 hej a znacie jakiegos dobrego lekarza ze szpitala z ul. warszawskiej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anagrom1 0 Napisano Czerwiec 30, 2009 Madzia z tego co wiem, to lepsi lekarze są w Psk niestety....co do Warszawskiej to sie nie orientuje. Własnie jestem w trakcie poszukiwania lekarza położnika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eiveee Napisano Czerwiec 30, 2009 z warszawskiej dobry jest dr. Kurzątkowski - z-ca ordynatora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Lipiec 1, 2009 hej moze mi polecicie dobrsago gienia ne nfz. stramy sie z mezem o dzidzie juz rok i nic... Bylam na Antoniuku w tej nowej przychodni ale mnie zbyli. Mloda jeste, odprezyc sie nie myslec az tak... ;/ A od tego to chyba sie nie zachodzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Madzia mmmm Napisano Lipiec 2, 2009 eiveee, a ja na temat Kurzątkowskiego slyszalem niestety słabą opinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trampolina22225 Napisano Lipiec 2, 2009 czesc dziewczyny mam pytanie odnosnie ginekologa wlasciwie pani ginekolog na NFZ na pierwsza wizyte. jezeli znacie kogos godnego polecenia bede wdzieczna. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiszka83 0 Napisano Lipiec 3, 2009 ja w psk bede rodzić tam jest mój lekarz prowadzący ::) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 3663 Napisano Lipiec 3, 2009 sorry, że wtrącę się w wasze starania o dzieci i ciąże słuchajcie, nie byłam nigdy u ginekologa mam 21 lat i chce iść tyllko nie wiem do kogo, aha i chcę iść prywatnie, bo nie jestem z podlaskiego wojewodztwa i nie wiem czy da sie na NFZ :( poleccie jakiegos lekarza czy po pierwszej wizycie wypisze mi receptę na tabletki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trampolina22225 Napisano Lipiec 3, 2009 3663 jak znajdziesz kogos godnego polecenia to napisz, rowniez poszukuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarnulka297 Napisano Lipiec 8, 2009 Dobrym ginekologiem z Warszawskiej jest Stanisław Michalak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość puca Napisano Lipiec 9, 2009 wizyta w eskulapie u ginekologa kosztuje teraz 60 zł, i wiem z doświadczenia ze lekarze wypisują recepty na 2 - 3 opakowania tabletek antykoncepcyjnych,wiec spokojnie. ostatni byłam na wizytach u dr. Pytko i muszę powiedzieć ze to bardzo uprzejma i konkretna lekarka. wszystko wyjaśni, za wizytę bierze 60 zł. nie zgadzam się z wypowiedziami ze naciąga ludzi na dodatkowe badania. dr. Oniszczuk wykryła u mnie jakiś czas temu kłykciny ,dr. Pytko tego nie potwierdziła, a wiec to tylko ludzie, czasami się mylą. pracuje jako pielęgniarka na intensywnej terapii i nawet na takim oddziale dochodzi do błędów w diagnozach u osób ciężko chorych, a wiec badajmy się mimo wszytko i obserwujmy swój organizm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magda343434 Napisano Lipiec 10, 2009 Odradzam tą Pytko jako ginekologa.Stwierdziła,że mam nadżerkę i oczywiście od razu kazała usuwać przez zamrożenie na co się nie zgodziłam.Na szczęście poszłam do dwóch innego ginekologia i okazało się że nic nie mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BiaBia Napisano Lipiec 20, 2009 Potwierdzam opinię \"eiveee\", na warszawskiej super specjalistą ginekologiem położnikiem jest dr Kurzątkowski. Ja sama długo szukałam dobrego ginekologa, chodziłam do różnych polecanych przez znajomych z \"branży\" i każdy zawodził i rozczarowywał. Fakt, dr Kurzątkowski nie jest \"wylewny\" ale jest świetnym specjalistą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tylko nie pytko Napisano Lipiec 21, 2009 naciąga i u każdego widzi nadżerkę albo PCO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Lipiec 26, 2009 podnosze pytanie o dobrego gienia ktory mnie nie splawi spr staranek o dzidzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mili384 Napisano Lipiec 29, 2009 Ja osobiście wole chodzić prywatnie do ginekologa-złe doświadczenie mam jeśli chodzi o lekarzy NFZ.Polecam lekarzy z prywatnej kliniki na ul.Parkowej to adres internetowy www.klinika-ginekologiczna.pl W szczególności polecam dr Sobolewskiego.Naprawde super lekarz.Poczytajcie sobie komentarze na jego temat na www.znanylekarz.pl. Myśle że bendziecie zadowolone z wizyty u dr Sobolewskiego:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mili384 Napisano Lipiec 29, 2009 nowa tu 24 ja slyszalam ze jest jakis lekarz o nazwisku Bocian ktory w sprawach zajscia w ciaze jest wrecz cudotworca.ale wiecej ci na ten temat nic nie powiem bo od znajomej to slyszalam-zycze powodzenia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eiveee Napisano Lipiec 29, 2009 Bocian jest to klinika leczenia niepłodności na ul. Akademickiej np tu jest info: http://www.e-podlasie.pl/wizytowka/bocian_centrum_polozniczo_ginekologiczne_sp_j_dr_n_med_g_mrugacz_p_pietrewicz_120852.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikadddd 0 Napisano Lipiec 30, 2009 witam czy na parkowej jest jakas kobieta ginekolog ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Lipiec 30, 2009 No widze ze podajecie samych prywatnych a moze na nfz znajdzie sie jakis. Wkoncu place po jakas cholere te skladki ;/ Nie wiem dawajcie dalej.A ile biera ci lekarze z Bociana ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szukam dobrego gina Napisano Sierpień 3, 2009 czy ktos moze podac mi cos na temat dr sobolewskiego??? czytałam o nim opinie na www.znanylekarz.pl i sa rewelacyjne.Zdecydowałabym sie na niego ale nie wiem czy przyjmuje na nfz a przede wszystkim to gdzie???? Bede wdzieczna za info Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katerinka222 Napisano Sierpień 3, 2009 moje drogie kochane PANIE nie żebym sie podlizywała ale czy to nie właśnie my, wbrew powszechnej opini, jesteśmy mózgiem tego świata trafilam na ciekawa stronke gdzie za czytanie artykułów z różnorakich dziedzin otrzymujemy punkty za które po jakimś czasie (nie zawsze szybko) mozemy otrzymac ciekawe nagrody. regulamin przeczytany mam 2 razy i jestem praktycznie pewna ze to nie kant wszystko jest zupelnie za darmo, a do tego przecierz i tak kazda z nas lubi sobie czasem poczytac rozne fajne ploteczki ale i nie jest nam obca tematyka o chociazby niowoczesnych technologiach. nie to co moj maz np powiedzial ze nie bedzie nic czytal poza sportem (mowi jak trafisz na sport to wolaj chetnie zobacze☺ zamieszczam link do stronki http://przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zapr oszenie?it=70a7c6ba-ef51-4439-98d4-71a6857f33a0 pozdrawiam serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dort 0 Napisano Sierpień 4, 2009 witajcie. czy to prawda, że niektórzy lekarze pytają pacjentki czy chcą ciążę donosić, czy może usunąć? spotkałyście się z czymś takim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
huragannn 0 Napisano Sierpień 12, 2009 Witam wszystkie ciężarówki! słyszałam że Kurzątkowski jest dobrym ginekologiem. Szukam lekarza proadzacego a nie widzi mi sie placic komus, kto nie pracuje w szpitalu. Wiecie cos na jego temat? Mysle tez o Przepieściu ale on jest z PSK a to mijesce mnie zniecheca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do huragannn Napisano Sierpień 13, 2009 Chodzę do niego od kilku miesięcy, ciężarne kobiety przyjmuje na ul. Warszawskiej w poradni, za darmo. Prywatnie na Legionowej. Jest bardzo konkretny, rzetelny i widać, że zna się na tym co robi. Ja długo szukałam ginekologa, który dobrze się mną zajmie. MINUS: zachowuje dystans "lekarz-pacjentka", jednak myślę, że to niewielka wada przy takim profesjonalizmie i doświadczeniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kami252 Napisano Sierpień 14, 2009 Hej Mi polecono doktora kuczyńskiego z PCM mam wizytę za tydzień. Czy słyzałyście jakieś opinie o nim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emenems1988 Napisano Sierpień 17, 2009 Hej, poczytałam i też umówiłam się na jutro do ginekologa... wybrałam dr Kluczyk. Zadzwoniłam i bez problemu jutro już wizyta. Kiedyś chodziłam do dr Maćkowiak, jest dobra i kompetentna, ale chyba jej nie mogę polecić. Raz poleciłam mojej koleżance to zdarła z niej okrutnie pieniądze..a do tego jest wiecznie przygnębiona i jakby zmęczona, a przy takich badaniach fajnie jest gdy lekarz jest pogodny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość huragann Napisano Sierpień 17, 2009 Ja chodzila do kluczyk, i jako ginekolog Kluczyk moze byc, robi cytologie w terminie, bezproblemowo.Ale teraz będąc w ciązy postanowiłam chodzic do lepszego specjalisty. Na razie jestem na etapie poszukiwań,ale nie tracy wiary, że wreszcie znajde "tego jedynego" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biało-czarna 0 Napisano Sierpień 20, 2009 Hej! Potrzebuję namiary na dobrego rzetelnego ginekologa, który poprowadzi moją ciążę. Polećcie mi kogoś!!! To moja pierwsza ciąża. Na pierwszej wizycie byłam u Biedryckiego....ale On ma takie oblężenie że szok....co prawda naumawiał mnie na trzy wizyty z rzędu ....ale nie jestem go pewna. Czy ktoś z was do niego chodzi??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Eiveee Napisano Sierpień 20, 2009 ja chodzę i jak na razie żadnych zastrzeżeń nie mam. To on właśnie doprowadził mnie do ciąży, po latach bezowocnych wędrówek od lekarza do lekarza. Nie obyło się bez komplikacji na początku, ale teraz jest wszytsko w najlepszym porządku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach